Sosyal medyada hiç fotoğrafımızı paylaşmamasi normal mi?

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Sevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.

9 yıllık bir ilişkim var şuan nişanlıyız, ben sosyal medya kullanmıyorum nişanlım kullanıyor ama paylaşım olarak pek aktif degil o da birlikte fotoğrafımızı hiç koymaz ama sizin sevgiliniz gibi bana çok düşkündür o yüzden ben hiç sorun etmedim böyle bir şeyi bence siz de sorun etmeyin. Herkes için söylemiyorum ama çoğu sosyal medya paylaşımları gerçeği yansıtmıyor siz birlikteyken mutluysanız fotoğrafın çok anlamı yok bence kafanıza takmayın derim ☺️

Bence fotoğrafımızı koy demeyin çünkü siz dedikten sonra bir anlamı olmayacak ve içiniz rahat etmeyecek. Sizin içinizden geçiyorsa siz bir tane birlikte olduğunuz bir fotoğrafınızı koyun. (Ama sadece 1 tane.) İlerde kaldıracak olursanız millet anlar sevgilinizin öküz olduğunu. (Eğer öküzlük yaparsa.)

Bence fotoğraf koymamak demek potansiyel flörtlere açığım demektir. Tabi ki de baskı yapmayın fotoğraf koyması için ama ben olsam bundan rahatsız olurdum. İnsanlara gösteriş yapmakla alakası olduğunu da düşünmüyorum. Nasıl ki evlenince insanlar yüzük takıyor, sosyal medyada sevgiliyle fotoğraf koymak da buna benzer.

Hiç alakası yok. Eşimin 4yıldır ınstası var bırakım benı adam kendı oglunu dahi atmıyor. Adam kakası ıcın canını verecek o derece :KK73: aıle ve cevreyle tanısmıssınız. Adamın totalde 3fotosu varmıs zaten gereksız alınganlık ve gurur yapmayın gercekten sevmıyor bellı kı:KK49:

Sevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.
Canim 5 yıllık evliyim kocam 1 kez olsun sosyal medyaya resmimi koymamistir sebebini sorduğumda ise şifreler sende hep erkek arkadaşlarım var kimsenin seni görmesini istemiyorum gözümden kıskandığım kadına kimse bakamaz der hep bende üstüne gitmem senin sevgilinde o mantıkla gidebilir aklınca olabilir yani sıkma canını boş yere derim malum ortalık baya kötü

Cokta takmamak lazım. Benim sevgilimde koymaz ama zaten son 2 yılda bir tane fotoğraf attı kullanmıyor pek 3 yılın sonunda en sonunda ikimizin fotoğrafını profil yapabildi ancakk. Bence siz de isteğinizi belirtin naz niyazla aaa askım bak bu fotomuzda cok yakisikli cikmissin koysana de 😄

valla canım benim çok iyi giden 4 yıllık birlikteliğim vardı dediğin gibi beni aşırı sever aşırı ilgi gösterirdi ama asla sosyal medyaya fotoğraflarımızı koymazdı bir kez ısrarla ben koydurttum 2 gün sonra sildi fotoğrafları meğer instadan karıya kıza yazıyormuş şerefsiz kız beni buldu da bana yazdı yoksa benim haberim olmayacaktı anında bastım tekmeyi sonra yalvardı yakardı barışmam için sildiği resmi geri falan yükledi ama benim için bitmişti. karşıma daha iyi bir insan çıktı resmen 4 yılımı çöpe attım o şerefsiz yüzünden

.... Buradan yardım alabilirsiniz. Bayağı iyi anlatmışlar bu instagramda da var bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlımla yaklaşık 2 Yıldır arkadaş bir yıldır sevgili ve 1 yıldırda nişanlıyız onu çok seviyorum bazen o paylaşmak ister paylaşır bazen de ben. Hatta bazen paylaşmanın gerek olmadığını söylerim paylaşma aman boşver derim çünkü herkes benim herşeyimi bilmek zorunda değil.

Bir sürü asker arkadaşı iş çevresi büyüklü akrabalsr falan eklidir bazı tipler hoşlanmaz böyle şeyleri paylaşmaktan

Back
X