- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Sevgilimle ilişkimiz 1 yılı geçti. Çok iyi bir sevgili. Bana çok düşkün. Hiçbir yanlışını yakalamadim simdiye kadar. Fakat hiçbir yerde benimle fotoğrafını 1 kere bile paylaşmadı. Onun dışında arkadaşlarıyla tanıştırdı düğünlere götürdü beni. Yani saklamıyor da aslında beni. Ama fotoğrafımızı hiç paylasmamasi normal mi sizce? Ben sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyorum diyor. Son 1 yilda sadece üç tane paylaşımı var cidden. Ben de şimdiye kadar hiçbir zaman ikimizin fotoğrafını koy demedim. Içinden gelsin koysun istedim ama koydugu yok. Bu arada ben de onunla ilgili fotograf koymadim. O koymuyorsa ben ne koycam diyip kendi kendime gurur yaptım. Onun da böyle bi isteği hiç olmadi. Sizce fotoğrafımızı koy demeli miyim? Yoksa gereksiz bi ayrıntı mi bilemedim. Ama bakıyorum herkesin sevgilisiyle fotoğrafı var. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.
Bu arada kesinlikle aldattığını yedek yaptığını falan düşünmüyorum. Çünkü sürekli benimle ilgileniyor. Bana nefes aldırmıyor ilgiden o derece.