Sosyal medyada nispet

vikidedi haklısın da benim sadece ama sadece çocuğundan bahsediyor diye görüşmeyi bıraktığım arkadaşım var. Bu insanlar sosyal medyada da reelde de aynı, değişmiyor yani.
Düğün fotoları da dediğin gibi.
Hani dış mekan çekimi yapılmıştır, o koyulur anlarım, nikahtan, düğünden birkaç fotoğraf konulur onu da anlarım da neredeyse gerdeğe girene kadar fotoğraf paylaşıyorlar.
Benim yöntemim kısıtılılar listesine atıp, takipten çıkarmak. Başım rahat ediyor.
Hem arkamdan laf söz olmuyor marilyn beni silmiş diye, hem de gözümden uzak oluyorlar.
Ben yukarıdaki yazımda normal bir fotoğraflaşma rutininden bahsetmek istedim, yoksa bu gözler, gününde kısır yapıp onun fotosunu çeken de gördü.
Ha yapsın tabi, derdi bizi germedi sonuçta da, ben bir "o neydi gız" diyorum yani, yalan yok :)

Benim bir arkadasim var ibret olsun diye yaziyorum. 15 sene once dersaneden arkadasimdi. Evlenmis cocugu olmus. 3- 4 yaslarinda. Yemin ediyorum o cocuk kadar iyi poz veren bi cocuk hic gormedim. Annesi gunde en az 3 foto yukledigi icin☺. Bunun haricinde arkadaşım calismiyor ev hanimi . Ve hergun istisnasiz her gun pazartesi kahve keyfi, sali kahvesivs. Ictigi hergunun kahvesini koyuyor. Yani sanki bir gunun digerinden farki varmis gibi. Bir diger koydugu sey de cocugun anaokulu. Bi gun insagramda cocuga karne verilmeyen tek anaokulu yazmis yani bunun nesine sevindiyse. Neyse velhasil kafayi yemis cocuguyla . cocugun bitek bokunu gormedik. Niye silmiyorum ben de bilmiyorum mazo muyum neyim.

amaaaan benim minicik bebeğimenyazdığım yazıyı görmek istemeyecek kadar tahammülü yoksa silsin arkadaşlıktan :)

anaokulunda karne verilmemesine sevinmesinin nedeni şudur çocukların birbiriyle yarış atı gibi yarıştırıldıkları anaokulları mevcut maalesef demekki gönderdiği okul sonuç değil süreç odaklı bir okul buna sevinmiştir zaar.

Gelmedi degil mi?
yok döndük 2. gün yoksa bilet alıyordu birde kaynımla gelecek kapalı biz ikimiz kimsenin görmediği yerde girecekmişiz eşim kaynımla denize girecekmiş ...
diyorum ya bir de sosyal medyadan takip etseler o giyilir mi oraya gidilir mi aaa annene mı gittiniz onla niye konuşuyorsun sırrmızımı veriyorsun ...başıma daha neler gelir
böyle daha iyi

Doğrudur. Yani sevinecek seyler bulmasi guzel tabi☺sıkıntım kendimle takibi birakamiyorum

Lafta kalmistir diye umit etmistim.. Baya bilet alip gelecekmiss..
Kayninizin da akli yetmiyor heralde anne ne isimiz var orda diyememis mi..
Onlar yuzunden 2 guncuk surmus..
Tovbeler olsun dusman basina..

amaaaan benim minicik bebeğimenyazdığım yazıyı görmek istemeyecek kadar tahammülü yoksa silsin arkadaşlıktan :)
Ben ona değilde şuna tahammulsuzum:şiddetli kanli revanli fotolar (ne anliyolar paylasip çoluk çocuk görecek yaa ) sonra da hasta çocuk fotograflari ,en fenasi yok paylasirsam 2 lira yok begenirsem zırt lira denilen paylasimlar.yaa buna nasil inaniyorlar gerçekten anlamiyorum.
Sizinkisi gibi paylasimlara öf aman buda yaa der gecerim mesela

hastaneye gider yer bilrimi yapar, serum bağlatır fotosunu atar. ya en fenası dedesi, ninesi ölmüş olanlar selfie çekiyor cenazeyle. canım dedemle son hatıramız, nurlar içinde yatsın filan yazıyorlar. allahım diyorum aklını oynatmış millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…