- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
eveeeet sayısız örnek verebilirim.Çok samimi bir arkadaşım kocasının çok öküz, ona değer vermeğinden, sürekli aşağıladığından bahsetmişti..Ertesi gün hooop canım kocam, evimin direği, iyiki tanımışımlar gibi bi tırıvırı sözcüklerle sevgi kelebeğine dönüştü...Gerçekleri öyle olsa tamam amenna ama Uzaktan çok komik duruyor haberleri yok...bana da böyle şeyler komik geliyor mesela biri var kocası aldatıyor kendi de biliyor ama böyle canım kocam çok mutluyuz fotoları samiyetsiz sözler ...orda herkes çok mutlu herkes zengin dertsiz anlayışlı mutlu..
bir de bunun tersi var kadın gelinine hayatını zindan eden bir tipAynen aynen, dayım misal, ana baba paylaşımlarından gına geldi, ana duası baba duası ana gibi yar olmaz vs vs, ama gerçekte olan ne, şu an anneannem de dedem de hasta hele dedem epey kötü,oğulları dururken 2 damat ilgileniyo hastaneye götürüp getiriyor, damatlar yıkıyor dedemi, faceden sev dur ananı babanı, gerçekte arazisin, yer belki.millet
Gülesim yoktuo da bi garip, aşkını git kocana söyle, oraya niye yazıyorsun ki....şahsi düşüncem bu ama tabii kimseye bir şey söylenilmiyor.Yani ablam bile sahlep yapmışlar, çekmiş koymuş....anlamıyorum ki, çay doldurup çekiyorlar, su soldurup çekiyorlar, kola doldurup çekiyorlar.....:)
Aynn cnmayip ya
Yaklaşık 3 yıldır hiçbir sosyal ağı kullanmıyorum. (burası hariç)
Gerçekten ilginç platformlar. Herkes çıldırmış durumda. Yemek - içmek gibi hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor her şeyini paylaşmak.
Yediğini, içtiğini, acısını, düğününü, tatilini.
Çok gereksiz, mantıksız buluyorum. Mahremiyeti önemsiyorum ben.
Beni gerçekten merak edip arayan insanların varlığı hoşuma gidiyor.
Samimiyetsiz de ayrıca. Yaptığım en doğru tespit ise sosyal medyada da herkes müthiş duyarlı, herkesin hayatı çok yolunda, herkes çok güzel.
Başkalarının hayatını yaşamaktan kendi hayatlarımıza odaklanamaz olduk. Kendimiz için yaşayamaz olduk. İşin en kötü yanı ise 12 , 13 yaşında çocuklar da da bu gözleniyor. Kaldı ki çocuklar daha acımasızlar kendi içlerinde ve resmen yarış halindeler.
Bilgi yarışı değil, gösteriş yarışı.
Sanırım bunlardan kurtulduğumuzda rahatlayacağız ve kendi özümüze döneceğiz.
Takipteyim diyorsunuz yaniMesela bir adam daha ödemesini yapmıyordu.Yok borçluyuz harçlıyız, böbrek yetmezliğim var, oğlum evlendi perişanız v.s...içkileri içerken böbreğini düşünmüyor, borcu öderken böbrekten girip dalaktan çıkıyorlar...hayır oğlanın evine bakıyorum, eşyalar son model, sitede ev tutulmuş bilmem ne....valla artık sokucam gözlerine fotoları....bi tanesi ödemiyor, bakıyorum karısına işyeri açmış....
evet aynen...bu sayede 13 binimi kurtardım....bakalım yenilere..Takipteyim diyorsunuz yani
Alemsiniz o zaman ne diyelim yaşasın sosyal medya..evet aynen...bu sayede 13 binimi kurtardım....bakalım yenilere..
Kullanmıyorum, oradaki mutlulukların, gülümsemelerin, aşk böceği hallerin de gerçekliğine çok inanmıyorum.
Aklıma hep bu video geliyor.
Çok doğru bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?