- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
aaa küçük çocuğuma bende yazı yazıyorum ya çünkü o yazı orada hep kalacak büyüdüğünde bakıp annem bana bunları yazmış diyecek benim kızım 5 aylık her ay yazarım biletler insanların böyle duşunduğu hiç aklıma gelmemişti.Var evet.ve biz esimle öyle insanlardan rahatsız oluyoruz.agizlarina ne lokma girse paylaşanlar var,küçük çocuğuna 10 satir yazi yazanlar var.kocasina aşk ilanlari ask yazilari...ayy neler neler.ayip olur diye de uyaramiyorsun
İnsan kendi nasılsa karşısındakinide öyle sanarmış demekki herkesin arkalarından konuştuklarını sanıyorlarAnnemle teyzem bi araya geldiklerinde bildiğin dedikodu yaparlar sonra bizim içimiz temiz derler sonra ikisi de bi atarlı bi gider li capsler falan biri 50 diğeri 48 yaşında :) arkamızdan konuşan şöyle arkamda kaldığı için konuşur bilmem neler neler:) sonra biz kuzenleri olarak sıkıysa begenmeyelim takip ediyorlar bide sen benim şu şu paylaşımımi niye begenmedim çocuğum diye:) trip falan atiyolar sonra kapattım sosyal medya hesplarimi kurtuldum şükür:) bundan ve daha bi çok şeyden:)
Mükemmel. Hayatındakilerin tam tersini sosyal medya hesabına yansıtıyor.Kullanmıyorum, oradaki mutlulukların, gülümsemelerin, aşk böceği hallerin de gerçekliğine çok inanmıyorum.
Aklıma hep bu video geliyor.
Çok doğru bence..
benim kv kp ağzımızı aramıştı eşimde dışardayız yemek yiyoruz dedi vay efendim dışarda yemek mi yenirmiş çok müfrifmişiz ....bal ayına çıktık kv 2. gün bende gelicem diye tutturdu değilki sosyal medyadan beni takip etseler halim nice olur bilemedim...en ufak şeyden dedikodu malzemesi üretiyorlar. mesela alper canıgüz- oğullar ve rencide ruhlar kitabınden sevdiğim bir cümle paylaşmışım, bu kitabı okuyun demişim ayy kocasıyla sorunu var herhalde diyorlar. kafalar yanmış.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Sosyal medya hesaplarımda hep en mutlu olduğum anlarım var, doğal olarak. Siz aile albümünüze en yakınınızın öldüğü gün cenazede çekilmiş bir fotoğraf mı koyuyorsunuz, yoksa çocuğunuzun doğum günü fotoğrafını mı?
Eğer sorun o fotoğrafları gösteriş, nispet amacıyla koyup koymamaksa, o kadar sığ insanın sığlığını sergilemek için sosyal medyaya ihtiyacı yok.
Siz de gülün geçin, niye dert ediniyorsunuz ki?
benim kv kp ağzımızı aramıştı eşimde dışardayız yemek yiyoruz dedi vay efendim dışarda yemek mi yenirmiş çok müfrifmişiz ....bal ayına çıktık kv 2. gün bende gelicem diye tutturdu değilki sosyal medyadan beni takip etseler halim nice olur bilemedim...
geçen burda konu açtım biraz kendi hakkımda ayrıntı verdim sonra psikopata bağladım ya okurlarda beni bilirlerse diye bizim gelin bizi internete vermiş diye beni ülkeden kovarlardı :)
Sizin acinizdan bakinca güzel gözüküyor ama arkadaslariniz acisindan öyle olmayabiliyor maalesef :)) ayni yazilari yine yazabilirsiniz herkesin görmesine kapatarak,ya da kime ne dersiniz yazarsiniz.herkesin bi düşüncesi var işte...aaa küçük çocuğuma bende yazı yazıyorum ya çünkü o yazı orada hep kalacak büyüdüğünde bakıp annem bana bunları yazmış diyecek benim kızım 5 aylık her ay yazarım biletler insanların böyle duşunduğu hiç aklıma gelmemişti.
benim kv kp ağzımızı aramıştı eşimde dışardayız yemek yiyoruz dedi vay efendim dışarda yemek mi yenirmiş çok müfrifmişiz ....bal ayına çıktık kv 2. gün bende gelicem diye tutturdu değilki sosyal medyadan beni takip etseler halim nice olur bilemedim...
geçen burda konu açtım biraz kendi hakkımda ayrıntı verdim sonra psikopata bağladım ya okurlarda beni bilirlerse diye bizim gelin bizi internete vermiş diye beni ülkeden kovarlardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?