Ben ilişki yaşadığı kadın cephesinden olayı anlamaya çalışıyorum, onu da takip etmiyor çünkü. Adamla bağlantım etkileşimim vs. yok.Birini engelleyince takip ve takipçileri 0 görünüyor.
Engellemediginize eminseniz, herhangi biri için tüm arkadaşlarını silen adamın, bir gün sizi de silebileceğini göz önünde bulundurun.
Ve bu davranışı inanilmaz güzel bir davranış olarak görmeyin.
Ünlüler de yapıyor bunu. Çok ergence buluyorum.
Hesabı çalınmış olabilir... teşekkürler. Böyle rasyonel bakış açılarını severim.Depresyona girmiş yada hesabı çalındı
Ben ilişki yaşadığı kadın cephesinden olayı anlamaya çalışıyorum, onu da takip etmiyor çünkü. Adamla bağlantım etkileşimim vs. yok.
Yanlışlıkla oldu, sinirle yapti, iddia kaybetti vs vsMerhaba değerli kadınlar...
Sosyal medyada kendini göstermeyi, takipçi kasmayı, beğeni toplamayı seven ve ilişkisi olan bir erkek, neden takipçilerini sıfırlar ve kimseyi takip etmez? ( Kendi fotoları duruyor )Bu ani dönüşüm Nirvanaya ulaştığına mı delalet eder? Dünyalık işlerden elini eteğini cekmeye mi niyet etmiştir? Güzel fikirlerinize açığım canlar.
Sevgilisinin tarafındayım, aralar limoni, kadın dayanışması.Bende dün instagramı telefondan sildim profil resmini falan kaldırdım acaba birileri bunu dert ediyormu dur kocam dururken
Siz bu ilişkinin neresindesiniz acaba tam olarak yahu sizene
Tam isabetYanlışlıkla oldu, sinirle yapti, iddia kaybetti vs vs
Nirvana ulaşmak söz konusu değil. Zira erkek.
Tam isabet
Bu arada yeni hesap açmış. Çalınmış eski hesap.
Ben de bundan çekindim. Onun demesine gore hesap calinmis. yedek hesabı var.Yeni manita yapmaya hazırlanıyor olabilir. Genellikle ilişkiye başlamadan önce sosyal medya temizliği yapıyorlar.
Benim eski bir sevgilimin de hesabı çalınmıştı. Yeni hesap açtı tertemiz. Bir kaç ay sonra pat diye nişanlamıştı ahhahaha.Ben de bundan çekindim. Onun demesine gore hesap calinmis. yedek hesabı var.
Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu demek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?