Amaç dolandırıcılık para ısteyecektı muhtemelen. Bosverınİ...... isimli sosyal medya uygulamasında fake bir hesap tarafından bugun tehdit edildim. Kendisi bana ilk önce sana kanıtlayacağım şeyler var anlaşalım vs dedi elinde video olduğunu bana atacağını söyledi. Bende kendime güvendiğimi yalan söylediğini söyledim. Bu sefer peki sen bilirsin herkese atıyorum y.... isimli video platformuna yüklüyorum vs dedi. Bende yine kendime güvendiğimi bu yaptığının suç olduğunu söyledim. Madem öyle at izleyeyim dedim. Ve beni engelledi. Bu aşamada her ne kadar kendimden hiç şüphem olmasa da bu kadar emin konuşması beni aşırı gerdi. Bir yandan en azından bir kare bir resim atıp o kadar emin olma deyip bişey yapması gerekmez miydi bişey olsa diye düşünürken bir yandanda niye beni buldu ? Ya gerçekten benimle uğraşırsa diye aşırı huzursuzum. Siz ne dersiniz ?
O kendinden aşırı emin konuşunca benim bilmediğim birşey mi var diye beni kendimden şüpheye düşürdü. Öyle garip psikoloji ki size anlatamam.Eminseniz neden ispat istiyorsunuz ki. Cevap yazmanız hata.
En azından ben bu kadar kendimden emin olunca elinde bişey varsa al bak bakalım var mıymış gibi bir hamle yapması gerekirdi değil mi ay insanı o kadar geriyorlar ki dışarıdan duyunca hiç sallama derim ama kendi başına gelince insan çok takıyormuşBunun sonu nereye gidecekti biliyor musun? Ya paraya ya cinsel ilişkiye. Böyle böyle tehdit şantaj yapacaktı sana. Yükleyeceği birşey yoktur eminim.
Takılıcak hiç bişey yok kuzum abazanın tekidir.En azından ben bu kadar kendimden emin olunca elinde bişey varsa al bak bakalım var mıymış gibi bir hamle yapması gerekirdi değil mi ay insanı o kadar geriyorlar ki dışarıdan duyunca hiç sallama derim ama kendi başına gelince insan çok takıyormuş
Siz mesajları falan saklayın şikayet edinİ...... isimli sosyal medya uygulamasında fake bir hesap tarafından bugun tehdit edildim. Kendisi bana ilk önce sana kanıtlayacağım şeyler var anlaşalım vs dedi elinde video olduğunu bana atacağını söyledi. Bende kendime güvendiğimi yalan söylediğini söyledim. Bu sefer peki sen bilirsin herkese atıyorum y.... isimli video platformuna yüklüyorum vs dedi. Bende yine kendime güvendiğimi bu yaptığının suç olduğunu söyledim. Madem öyle at izleyeyim dedim. Ve beni engelledi. Bu aşamada her ne kadar kendimden hiç şüphem olmasa da bu kadar emin konuşması beni aşırı gerdi. Bir yandan en azından bir kare bir resim atıp o kadar emin olma deyip bişey yapması gerekmez miydi bişey olsa diye düşünürken bir yandanda niye beni buldu ? Ya gerçekten benimle uğraşırsa diye aşırı huzursuzum. Siz ne dersiniz ?
Evet ya allahın cezası tüm gün aklıma takıldı. Hasta ruhlu insanlar.Şu dunyada ne acayip insanlar var adamın işi gücü yok sahte hesap açıp milleti tehdit ediyor. Kafaya bak.
Teşekkür ederim canım ya bir nebze sakinleştimTakılıcak hiç bişey yok kuzum abazanın tekidir.
Beni bile ne kadar gerdiler ki ben kimseye video atmadım video çekmedim vs ama bişey mi var bilmediğim şeklinde daha küçük olanları düşünemiyorum. Gerekirse savcılığa gideceğim kimsenin kimseyi bu kadar yıpratmaya hakkı yok.Şunları toplayıp yerin dibine gomseler o kadar tiksiniyorum ki bu tiplerden özellikle yaşı küçüklerin psikolojisi ile oynuyorlar. Siz cvp dahi vermeyin bu tarz olaylarda içinize korku da düşmesin diyelim bir hata yaptınız elinde video var yüklesin gücü yeterse. Ailenizle iletişimde olun birine haber verin yardım.iyardım.isteyin üstü kapanmasın sizi kandırmaya başkalarını kandırır böyle adiler cezasını bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?