Sosyal medyada tehdit

paki34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
1.244
3.101
133
İ...... isimli sosyal medya uygulamasında fake bir hesap tarafından bugun tehdit edildim. Kendisi bana ilk önce sana kanıtlayacağım şeyler var anlaşalım vs dedi elinde video olduğunu bana atacağını söyledi. Bende kendime güvendiğimi yalan söylediğini söyledim. Bu sefer peki sen bilirsin herkese atıyorum y.... isimli video platformuna yüklüyorum vs dedi. Bende yine kendime güvendiğimi bu yaptığının suç olduğunu söyledim. Madem öyle at izleyeyim dedim. Ve beni engelledi. Bu aşamada her ne kadar kendimden hiç şüphem olmasa da bu kadar emin konuşması beni aşırı gerdi. Bir yandan en azından bir kare bir resim atıp o kadar emin olma deyip bişey yapması gerekmez miydi bişey olsa diye düşünürken bir yandanda niye beni buldu ? Ya gerçekten benimle uğraşırsa diye aşırı huzursuzum. Siz ne dersiniz ?

Amaç dolandırıcılık para ısteyecektı muhtemelen. Bosverın

Bunun sonu nereye gidecekti biliyor musun? Ya paraya ya cinsel ilişkiye. Böyle böyle tehdit şantaj yapacaktı sana. Yükleyeceği birşey yoktur eminim.
En azından ben bu kadar kendimden emin olunca elinde bişey varsa al bak bakalım var mıymış gibi bir hamle yapması gerekirdi değil mi ay insanı o kadar geriyorlar ki dışarıdan duyunca hiç sallama derim ama kendi başına gelince insan çok takıyormuş

Neden cevap veriyorsunuz? Kendinizden eminken aklınız nasıl çeliniyor.
Mesela benim videom düşebilir çünkü cloud hesabımda var. Ama biri bana böyle mesaj atsa kaale bile almam.
Ben kendime güvenebilirken siz neden cevap veriyorsunuz

Şu dunyada ne acayip insanlar var adamın işi gücü yok sahte hesap açıp milleti tehdit ediyor. Kafaya bak.

Takılıcak hiç bişey yok kuzum abazanın tekidir.

Boşverin. Asla cevap vermeyin. Video olsaydı, direk yollardı zaten. Zarf atmış işte

Boşverin bence umursamayın. Yalandan size zarf atmış sizin gibi kaç kadınla konusmustur o kunduz kimbilir.

Siz mesajları falan saklayın şikayet edin

Merak kediyi öldürürmüş. Virüs sonrası ilk iş gidip savcılığa şikayet edin. Size yazarsa da kesinlikle cevap vermeyin. Hesabınız gizli olsun.

Şunları toplayıp yerin dibine gomseler o kadar tiksiniyorum ki bu tiplerden özellikle yaşı küçüklerin psikolojisi ile oynuyorlar. Siz cvp dahi vermeyin bu tarz olaylarda içinize korku da düşmesin diyelim bir hata yaptınız elinde video var yüklesin gücü yeterse. Ailenizle iletişimde olun birine haber verin yardım.iyardım.isteyin üstü kapanmasın sizi kandırmaya başkalarını kandırır böyle adiler cezasını bulsun

Beni bile ne kadar gerdiler ki ben kimseye video atmadım video çekmedim vs ama bişey mi var bilmediğim şeklinde daha küçük olanları düşünemiyorum. Gerekirse savcılığa gideceğim kimsenin kimseyi bu kadar yıpratmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…