Sosyal medyadakilere imrenmek

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Burada sosyal medya ile ilgili açılan konularda "aman yaw onlar mutlu değil gösteriş ben biliyom" diyenlerdendim. Taa ki kendim de böyle hissedene kadar.
1 yıllık ilişkim bitti iyiki de bitti. Eskiden de görürdüm ama şimdi daha çok zoruma gidiyor. Master kazanmıştım diğer kazanan arkadaşlarımın erkek arkadaşları kutlamış çiçekle böcekle benimki "tebrikler" bile dememişti. Çok üzülmüştüm tabi ki kutlamak zorunda değil ama insan bekliyor. Böyle böyle yapmadığı bir sürü şey örnekler sıralanabilir. 24 Kasım geldi ben terk edilmiştim insanlara imrenmeye başladım herkesin sevgilisi notlar yazılar çiçekler. Ben ise birkaç hafta önce terk edilmistim. Erkek arkadasim olsaydı "kutlu olsun" yazsa bile yeterdi. Ha ben yapıyor muydum, yapıyordum atlamazdim hiçbir günü. Şimdi yine sosyal medyadayim, diyorum insanlar nereden buluyor böyle ince düşüncelileri. Bana neden odunları dek geldi? Yaptığım onca fedakarlığı neden görmedi. Gururuma yediremiyorum evet egoma yediremiyorum. Durup durup anasina bacisina kendisine kinleniyorum onları bir kaşık suda boğmak istiyorum(beni tanimadan beni eleştirip ara bozdular benimki de anakuzusu çıktı öyle böyle değil ) Allah beni kurtardı.

Diyebilirsiniz ki sosyal medyadakileri kıskandın mı? Allah daha iyi etsin herkesi ama insan gerçekten bekliyor. Bu duygular çok rahatsız edici. Kendime de kızıyorum lonely kiskaniyor musun ne kadar ayıp yakışıyor mu sana diye. Ne zaman geçecek, sosyal medyayı kapatmak isterim ama mümkün değil orada akademik bilgi paylaşım grubumuz var maalesef.

Öncelikle onlara inanmayan. Bi arkadaşımda geçende Kocası işyerine çiçek göndermiş onun fotosunu çekip atmış canım kocam vs vs altına notlarla bunun adı ne millete gösteriş hava atma vs vs.

Böyle şeylere gerek yok. Oraya öyle yazıyor ama belki de aldatılıyor. Bilmem anlatabildim mi ?

Yani inanmayın. Hep gösteriş ve ben şunu yapabiliyorum deme çabası baska bşy değil sosyal medya.

Benimki gösteriş yapmaya bile izin vermiyordu Şaka bir yana bana çiçek gelse koymazdim ama başkasında görünce, onlar için ince düşünülüp benim için düşünülmeyince, ama yaptığım fedakarl... Neyse ya geçecek umarım

İnan çoğu erkek bile o hediyeleri artik sosyal medyada paylasilsin herkes görsün diye almaya başladı.
Evet haklisin tebrik edilmek istemissindir ufak da olsa bi hediye beklemissindir. Ama sanma ki o hediye alanların hepsinin ilişkileri mükemmel. Arkadaşım var sürekli kocam çiçek getirdi hediye aldı diye paylaşır ama kocasinin ailesi ile ayni apartmanda ne zorluklar yaşıyor. Her gün kavga gürültülü. Kocası ile kaynana yüzünden sürekli arası bozuluyor.
_Sosyal medyadaki her ilişkiyi mükemmel sanmayin ya hele bu devirdi kadının biri kocam cicek alsın istediğim zaman kendim alıp ona bana ver diye veriyorum yazmıştı bu kadın yazar ve sürekli evliliğinin mükemmel olduğundan bahsediyor.
Gösteriş hediye biz kadınlara cazip geliyor belki ama daha önemli şeyler var mesela huzur veren bir erkek annesine karşı karısını ezdirmeyen, her boş anını karisi ve çocukları ile birlikte geçirmeye çalışan, yeri geldiğinde evin yükünü karısından alıp çocuklara bakan....
Ben sadece aldığı hediyelerle bir erkeği değerlendiremiyorum artik. Evet keşke hayatta herşey dört dörtlük olsa ama kimsenin hayati öyle değil.

Bulmuyorlar bulunmuyor öyle yonta yonta yapıyorlar ..
Küse küsee trip ata ata anasından emdiği sütü burnundan getire getire yaptırıyorlar
Ben de çok uğraşmıştım bu konuda ama yok yani yok. Cimrilik de vardı galiba. Emdiği sütü de burnundan getirdim neler neler ettim

Tabiki de öyle, değer vermek bir hediyeyle ölçülecek bir şey değil ama kendi ağzımla dediğime rağmen bir şey almadı. Ben bu ana kuzulugunu göremedim nasıl göremedim kendime çok kızıyorum

Zorla aldıranı biliyorum ben. Erkelerin bir çoğu da karşısındakini tanıyor, almazsam ağzıma eder şimdi kim uğraşacak diyor. Kendiliğinden düşünüp yapmaktan keyif alanlar da var elbet ama az. Bir çoğu kadının parmağında maymun olmuş nereye çekerse gidiyor.

bugun 5 senelik evli olusumun yil donumu esimde mesaj atar kutlar bazen ozel bir gunde aklina eserse cicek yollar arkadaslarim cevremdeki insanlarin cogunun esi sevgilisi tamda anlattiginiz gibi-Y-di ama nasil bir şaşa nasil bir abarti bazilarininki anlatamam
bu sabah kalktim saat 6 da kizimla ilgilendim esim saat 8 de uyandi hadi bugun sen yat uyu ben bakayim biraz dedi evlilik yil donumumuz kutlu olsun dedi mutlu oldummu tabiki uyumaya gidiyorum cunku pirlanta getirse bukadar mutlu olamazdim o şaşali gunleri kutlayan arkadaslarimin hepsi boşandi ben biliyordum onca gosterisin altinda altin gurultu vardi o gelen ciceklerin hepsi buyuk bir kavganin hakaretin kufurun ozuruydu ama disardan bakan herkes cok sansli olduklarini cok mutlu olduklarini dusunceli kocalarinin sevgililerinin olduklarini dusundu ama oyle degil iste bazen suslu mesajlar suslu hediyeler herseyin ustunu ortemiyor

Takılmayın çok, kendi çiçek alıp sevgilim ölürüm Vs Vs bir sürü methiye düşmüştü. Birisi de bağır çağır binbir trip hediye aldırıp (şu ayıcıklardan ) yine böyle altına şiirler döşemişti. Onları görene kadar benim de içim geçerdi sonradan hepten yalan olduklarına şahit olmuş oldum, çok tuhaf cidden

Once sunu soyleyeyim: Sırf şu instagram fotolarina sahte diyenler yuzunden ailemle guzel bir foto paylasamiyorum, kimin ne dedigini takmayanlar paylasiyor
Bence sosyal medyadaki bu insanlar guzel bir farkındalik da olusturuyor, evet dunyada nazik, dusunceli, sevgisini sakinmayan adamlar var ve sayilari hic de az degil, odunlari birakin onlari bulun ki odunlar da azalarak bitsinler.

Gercekten kocasindan, sevgilisinden gelen hediyeyi paylasan insanlara imreniyor musunuz Cok ezikce geliyor bana
bana da ahahahah. bırakın özel kalsın.

bir arkadaşımı paylaşıyım sizinle bakın ve ibret alın;
evlendi. kocişi hediye almış. önce hediyeyi paketli bir şekilde atmış instagrama altına da “acaba kocişim ne almışşşşş (utanan maymun)” notunu düşmüş. sonra paketi açmış ve onu atmış “aaaa telefon almışşşş (utanan maymun) çok tesekkür ederim aşkım vs vs”.

ötede kusun etrafı batırmayın

Son paragraf çok doğru kesinlikle aydım uyandım. Dünyada hâlâ ince düşünceli adamlar var

Ya ben çok gülüyorum. Fotoğraf paylaşıp altına 1 paragraf aşk döşüyorlar ya aşkım canım seni çok seviyorum iyi ki varsın alkssk adama söylesene bize niye söylüyorsun yazasım geliyor altına. Seviyordur, mutludur da kesin mutsuz onlar diyemem ama şov yani kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…