- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Nice mutlu seneneleriniz olsun:)) Çok haklısınızbugun 5 senelik evli olusumun yil donumu esimde mesaj atar kutlar bazen ozel bir gunde aklina eserse cicek yollar arkadaslarim cevremdeki insanlarin cogunun esi sevgilisi tamda anlattiginiz gibi-Y-di ama nasil bir şaşa nasil bir abarti bazilarininki anlatamam
bu sabah kalktim saat 6 da kizimla ilgilendim esim saat 8 de uyandi hadi bugun sen yat uyu ben bakayim biraz dedi evlilik yil donumumuz kutlu olsun dedi mutlu oldummu tabiki uyumaya gidiyorum cunku pirlanta getirse bukadar mutlu olamazdim o şaşali gunleri kutlayan arkadaslarimin hepsi boşandi ben biliyordum onca gosterisin altinda altin gurultu vardi o gelen ciceklerin hepsi buyuk bir kavganin hakaretin kufurun ozuruydu ama disardan bakan herkes cok sansli olduklarini cok mutlu olduklarini dusunceli kocalarinin sevgililerinin olduklarini dusundu ama oyle degil iste bazen suslu mesajlar suslu hediyeler herseyin ustunu ortemiyor
tesekkur ederim :)Nice mutlu seneneleriniz olsun:)) Çok haklısınız
Hele baska bi arkadasım evlendi her ay bugun evliliğimin 1. Ay'ı bugun 2. Ay'ı vs vs hergün kocamla şırda yok iyi ki varsın hatta evlilik cüzdanını sayfa sayfa çekip atmış düşünün artık görgüsüzlüğü :)))Ya ben çok gülüyorum. Fotoğraf paylaşıp altına 1 paragraf aşk döşüyorlar ya aşkım canım seni çok seviyorum iyi ki varsın alksskadama söylesene bize niye söylüyorsun yazasım geliyor altına. Seviyordur, mutludur da kesin mutsuz onlar diyemem ama şov yani kimse kusura bakmasın.
bana da ahahahah. bırakın özel kalsın.
bir arkadaşımı paylaşıyım sizinle bakın ve ibret alın;
evlendi. kocişi hediye almış. önce hediyeyi paketli bir şekilde atmış instagrama altına da “acaba kocişim ne almışşşşş (utanan maymun)” notunu düşmüş. sonra paketi açmış ve onu atmış “aaaa telefon almışşşş (utanan maymun) çok tesekkür ederim aşkım vs vs”.
ötede kusun etrafı batırmayın
Gercekten kocasindan, sevgilisinden gelen hediyeyi paylasan insanlara imreniyor musunuzCok ezikce geliyor bana
Ya ben çok gülüyorum. Fotoğraf paylaşıp altına 1 paragraf aşk döşüyorlar ya aşkım canım seni çok seviyorum iyi ki varsın alksskadama söylesene bize niye söylüyorsun yazasım geliyor altına. Seviyordur, mutludur da kesin mutsuz onlar diyemem ama şov yani kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?