- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Belki kendi kendilerine alıyorlar valla ben bu insanlardan herşeyi beklerim hiç de imrenmedim kiskanmadim sosyal medyayı ama hani sokakta kızla oğlan el ele kızın elinde çicek birbirlerine romantik romantik bakarlar ya hah ben işte onlara imrenirim ama tabi onların da içini bilememBenimki gösteriş yapmaya bile izin vermiyorduŞaka bir yana bana çiçek gelse koymazdim ama başkasında görünce, onlar için ince düşünülüp benim için düşünülmeyince, ama yaptığım fedakarl... Neyse ya geçecek umarım
Buna çok guldumBenim bir arkadasim faceye resmini koyup sonra kocasinin telinden kendine iltifat ettigini anlatmisti
Orda gördüğün herşeye inanma. Artık kızlar sevgililerinin hesabından foto paylaşıyo altına aşk sözleri şiirler sonra kendi hesabından girip cevap yazıyoBurada sosyal medya ile ilgili açılan konularda "aman yaw onlar mutlu değil gösteriş ben biliyom" diyenlerdendim. Taa ki kendim de böyle hissedene kadar.
1 yıllık ilişkim bitti iyiki de bitti. Eskiden de görürdüm ama şimdi daha çok zoruma gidiyor. Master kazanmıştım diğer kazanan arkadaşlarımın erkek arkadaşları kutlamış çiçekle böcekle benimki "tebrikler" bile dememişti. Çok üzülmüştüm tabi ki kutlamak zorunda değil ama insan bekliyor. Böyle böyle yapmadığı bir sürü şey örnekler sıralanabilir. 24 Kasım geldi ben terk edilmiştim insanlara imrenmeye başladım herkesin sevgilisi notlar yazılar çiçekler. Ben ise birkaç hafta önce terk edilmistim. Erkek arkadasim olsaydı "kutlu olsun" yazsa bile yeterdi. Ha ben yapıyor muydum, yapıyordum atlamazdim hiçbir günü. Şimdi yine sosyal medyadayim, diyorum insanlar nereden buluyor böyle ince düşüncelileri. Bana neden odunları dek geldi? Yaptığım onca fedakarlığı neden görmedi. Gururuma yediremiyorum evet egoma yediremiyorum. Durup durup anasina bacisina kendisine kinleniyorum onları bir kaşık suda boğmak istiyorum(beni tanimadan beni eleştirip ara bozdular benimki de anakuzusu çıktı öyle böyle değil ) Allah beni kurtardı.
Diyebilirsiniz ki sosyal medyadakileri kıskandın mı? Allah daha iyi etsin herkesi ama insan gerçekten bekliyor. Bu duygular çok rahatsız edici. Kendime de kızıyorum lonely kiskaniyor musun ne kadar ayıp yakışıyor mu sana diye. Ne zaman geçecek, sosyal medyayı kapatmak isterim ama mümkün değil orada akademik bilgi paylaşım grubumuz var maalesef.
Ha ben yapıyor muydum, yapıyordum atlamazdim hiçbir günü. Şimdi yine sosyal medyadayim, diyorum insanlar nereden buluyor böyle ince düşüncelileri. Bana neden odunları dek geldi?
Ya akşam evde göreceği karısına diğer öğretmenler görsün diye okula çiçek yollayanlar falan var.
Niye sadece ogretmenler gorsun gorsun diye olsunki . Beklemedigi anda esine surpriz yapmak istemistir.
Esimde bana yolluyordu. O zaman sevgiliydik . Cok mutlu oluyordum . Simdi calismiyorum ,eve yolluyor . Amaci sadece beni mutlu etmek.
Cok sik yollaninca surprizi kaciyor o ayri.
Bir kız arkadaşım da benden istedi 30 lira mıydı neydi yolladım gönlü olsunBen kendi kendine bile çiçek yollayan insanlar gördüm oradaki hayatların çoğu gerçek değil. Mutsuz insan mutsuz olmadığını kanıtlamak için sürekli fotoğraf atar ay şu oldu şöyle mutluyuz diye. Beklenti içine girerseniz yorulur mutsuz olursunuz
Belki kendi kendilerine alıyorlar valla ben bu insanlardan herşeyi beklerim hiç de imrenmedim kiskanmadim sosyal medyayı ama hani sokakta kızla oğlan el ele kızın elinde çicek birbirlerine romantik romantik bakarlar ya hah ben işte onlara imrenirim ama tabi onların da içini bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?