Sosyal medyadakilere imrenmek

Belki kendi kendilerine alıyorlar valla ben bu insanlardan herşeyi beklerim hiç de imrenmedim kiskanmadim sosyal medyayı ama hani sokakta kızla oğlan el ele kızın elinde çicek birbirlerine romantik romantik bakarlar ya hah ben işte onlara imrenirim ama tabi onların da içini bilemem

Sosyal medyaya alınan çiçeği koysa neolurr koymasa neolur
Sosyal medya kullanmıyorum fakat kullansam aklıma alınan çiçeği koymak gelmez
Eşim sevgiliyken okadar çok çiçek alırdıki "çiçeksiz gel" diye kızdığım çoktur elde hep bi çiçek çanta 1. çiçek 2. 2 elde dolu bıkmıştım
Evlendikten sonrada pazargünleri çok uyandırıldım çiçekle ama benimiçin çiçek mi eşini ezdirmeyen erkek mi dersin maydanoz almasın eşini ezdirmesin derim sevgilisinide

Belki bu örnek çok verilmiştir ama buna en iyi örnek benim kuzenim. Eşiyle birbirini yiyor küfür ediyor adama 3 yaşındaki çocuğuna. Ama instasına bi gir canım kocam canım oğlum neler neler destanlar. Çocuğuna yengesi bakıyor sadece hafta sonları arıyor çocuğu hafta içi aramaz hiç bir kere sesini duyim demez ama instada foto paylaşır. O yüzden ben pek kaale almıyorum sosyal medyayı. Bebek isterken bebeği olan arkadaşlarımı görünce üzülürdüm imrenirdim ama işte yaşanılan hayatların iç yüzü çok farklı

Bilmiyorum beni hatırlar mısınız, ben 6 yıllık ilişkimi bitirmiştim. Siz konularıma cevap yazmıştınız oradan hatırladım sizi. Hatta sevgilinizin size ailesinin her lafını taşımasını kendi eski sevgilimin yaptıklarına benzetmiştim. Ben de ilk ayrıldığımda aynı sizinkine benzer şeyler yaşadım. Baktım baktım durdum; millet nişanlı, evli, çoluk çocuk sahibi ben art niyetli olmadığım halde niye böyle böyle oldu diye çok fazla kafayı takmıştım bir ara. Öyle art niyetli değildim bunları yaparken ama insanın canı istiyordu elbette. Benim eski sevgilim olacak öküzden bozma hıyar ağası da asla böyle şeyleri düşünmezdi. Hadi bunlar aklına gelmesin ama davranışlarından tutun bu tarz ince düşünceli olmaya kadar hiçbir şey yapmazdı. Çiçek almak söylenmeden aklına gelmezdi. Hatta ayrılmadan kısa bir süre önce bu konu hakkında bir kavga etmiştik çünkü çoook uzun zamandır birşey yapmamıştı/almamıştı bana "senin hediyeni s...m" diye bir cümle kurmuştu pislik. Kendimi düzelteyim, karşımdakini düşüneyim diye bir olay yoktu yani. Neyse bunlar uzun konular. Böyle şeyler insanı dürtmeden yani söylenmeden yapılınca anlamlı. Gösteriş için yapılanlar değil. Gerçekten bilgi ve kültür birikimi düzgün olan adamlar bunları kendi içinden gelerek yapıyorlar. Bütün erkekleri 3-5 kendini bilmeze bakarak yargılamamak lazım. Diyeceğim o ki siz doğru ve dürüst bir insan olmaya devam edin. İnsanların bu sahte veya gerçek mutluluklarına "maşallah" diyip geçin. Aklımızdan geçen herşey bir enerji ve frekanstır, yani biz evrene nasıl bir enerji ve frekans yayarsak olumlu şeylerin bize dönmesi muhtemeldir. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ben böyle olumsuz düşüncelere daldığım an kendimi yoga, meditasyon, çakra açma olaylarına falan vermiştim. İşe de yaradı. Siz de biraz sosyal medya detoksu yapıp kendinize yönelin, emin olun ki yaydığınız enerji ve frekans size doğru insanı getirecektir. Umutlu olun, hayat hayatımızdaki öküzlerin bize yaptıklarını düşünüp mutsuz olmak için çok kısa. :)

Ya benim yakından tanıdığım bi abla vardı, kocası tarafından aldatıldığı halde ( aslında aldatılmak değildi, adam aleni yapıyordu yani saklama gereği duymadan ) sosyal medyada canım kocam diye boy boy foto paylaşıyordu :)

Orda gördüğün herşeye inanma. Artık kızlar sevgililerinin hesabından foto paylaşıyo altına aşk sözleri şiirler sonra kendi hesabından girip cevap yazıyo 24 kasımda bizde de var bi tane tarih bölümü okuyo kendini öğretmen ilan etti tahta önlerinde foto atıyo e sevgiliside el mecbur kutluyo.
Bide şöyle düşün etraf o kadar ince düşünceli erkek kaynasaydı burda o kadar konu açılmazdı

Benim erkek arkadaşımın instagram hesabında toplamda 3 (üç) fotoğraf var, birisi Amerika'da stajdayken arkadaşlarıyla çekilmiş, birisi mezuniyetinde, son fotoğraf da ikimizin olduğu bir fotoğraf. Onu da zar zor ben eklettim, tee ilişkimizin başlarında çekilmiş bir fotoğraf hahaha. İnan çoğu odun yani, istisnalar olsa da "Aşkomla instagrama çiçekli böcekli fotolar atayım aman da aşk sözcükleri yazayım" falan derdinde değiller; genelde karşı taraf zorluyor. Çünkü kadınlar olarak biz yapıyoruz, seviyoruz böyle şeyleri. Karşı taraftan da bekliyoruz haliyle. Ha her fotoğraf paylaşan mutsuz mudur, elbette ki değildir mesela babam sürekli annemle fotoğraf paylaşır, çocuklarıyla o kadar fotoğraf paylaşmaz. Cidden içinden gelerek yapıyor, anneme çok düşkün. Ancak şöyle de bir durum var; bu kadar çok göze sokanların bir şeyleri ispatlama derdinde olduklarını düşünüyorum, ya da kendini kandırmak da diyebiliriz.

Ha ben yapıyor muydum, yapıyordum atlamazdim hiçbir günü. Şimdi yine sosyal medyadayim, diyorum insanlar nereden buluyor böyle ince düşüncelileri. Bana neden odunları dek geldi?

Ha şunu da anlatayım. Çalıştığım anaokulundaki bir öğretmen sevgilisi tarafından aldatıldı, çocuk özür bile dilemeden diğer kızın totosuna yapışıp kızı terk etti. Kız bunu çevreye anlatmayı yediremedi, Öğretmenler Günü'nde okula kendisi adına çiçek sipariş ettirip Instagram'dan paylaşım yaptığını gördüm. Çocuk da bunu gördüyse muhtemelen bir tarafıyla gülmüştür. Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum.

Sosyal medyada her şey sahte değil, gerçekler de var. Dünyada nezaketen uzak insanlar olduğu kadar nazik insanlarda var.

Bazıları kendi yazıyor mesajları, bazıları yazdırıyor. Bazıları gerçek.

Bu bir gerçek ki hep mutlu kareler var. Herkesin hayatında hepsinden var oysa. Bazen siyah beyaz , bazen gri..

Demeden geçemeyeceğim ;eşinin sevgilisinin hediyesini, yediği yemeği paylaşanlari sığ buluyorum.

kendi kendine çiçek sipariş edip sevgilisi almış gibi gösterenleri gördü bu gözler

Bir kız arkadaşım da benden istedi 30 lira mıydı neydi yolladım gönlü olsun
Bir erkekten gelmiş gibi yapmıştı yani demem o ki 3 kuruşa çiçeğin böceğin zorlama ise değeri olmaz
Sosyal medya için yaşıyor çoğu kişi

Ben de onlara "kimbilir çocuk kızı nasıl üzüyordur normalde,acaba ne zaman ayrılacaklar da bütün bunlar yalan olacak"diye bakıyorum.

Amaann Lonely hem ana kuzusu hem cimri hem kalas ne özlemesiymis tamam ufaktan bir özlemek olur mutlaka ama seneler seneler sonra aklindan,kalbinden calmaya baslamadan bitmis bence hayirlisi olmus.
Simdi bu mutluluk oyunlari oynayan ciftleri gordukce "O niye boyle yapmadi,benim instakilerden neyim eksik? Diye üretirsin de üretirsin.Ahh denk geldiklerimden bi anlatsam bitiremem o fotograflarin videolarin perde arkasini :)
Ben olsam kapatirim sosyal medya falan ne varsa,o vakti gezerek harcarim ohh ne dert ne tasa kalir takil lonely lonely
O düşünsün lonely=happyy ee biliyorsun iste formülü

Bak Şeyma'ya Acun'un telini alıp alıp kendine methiyeler düzdürüyordu. Şimdi kaldı öyle. Her şey sosyal medyada göründüğü gibi olmayabilir. Gerçekten olan da vardır ama bir çiçek gönderilmesi vs hayatın 24 saatini kapsamıyor. Her ilişki de iniş çıkışlar oluyor dinamiği farklı oluyor. Ben mesela sosyal medyadan bana yazılar yazsa çiçek yollasa filan hoşlanmam çok. Yani o tarz incelikleri kendim görmek isterim kamuya açık olmasın. İşte herkesin özelliği başka sen istersin ben istemem.

Insanlar nasil buluyor demissiniz ya
Ona cevap veriyim dedim
Fedakarlik yapmayarak , gereksiz ödünler vermeyerek
Iliskide hangi taraf cok verirse kendinden , karsiliginda hicbirsey alamaz

Kocasi odun olanlarin alayi fake onlar demis
Ama su bir gercek insan mutluyken foti paylasmayi dusunmuyor. Aklina bile gelmiyor. Tbt neden icad oldu saniyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…