• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan anlayanların yorumuna ihtiyacım var

İşte onu diyorum insan kendi kendine neden yorum yapar : ) kendi kendinize yorum yaptınız diye bir cümle kurdum mu?

Aslına ben bunu söylememiştim bile, sizden duymak güzeldi. Benden çok yaşayın emi : )
"aynı kişiler mi" ifadesi kendi kendine yorum yapmakla aynı kapıya çıkıyor her neyse

Çok samimi soruyorum, bakın birbirimizin yüzünüzü de görmüyoruz yani utanılacak bir durum yok.

Bu tür çok üye geliyor çok samimi bir sohbet yapalım mı ? Gerçekten soracaklarım var. Yani ilk şu yalan işini bir kenara bir bırakalım ve sorulara geçeyim mi ?
hayır gerek yok

İşte onu diyorum insan kendi kendine neden yorum yapar : ) kendi kendinize yorum yaptınız diye bir cümle kurdum mu?

Aslına ben bunu söylememiştim bile, sizden duymak güzeldi. Benden çok yaşayın emi : )
Pof pofçu yorumlar gelsin diye yan chardan manipülasyon yapmış. En azından denemiş be abi ahaashs

Çok samimi soruyorum, bakın birbirimizin yüzünüzü de görmüyoruz yani utanılacak bir durum yok.

Bu tür çok üye geliyor çok samimi bir sohbet yapalım mı ? Gerçekten soracaklarım var. Yani ilk şu yalan işini bir kenara bir bırakalım ve sorulara geçeyim mi ?

Biri bi konu açar, yorumcular hak vermezler ağır eleştirirler tek kalır da hani, ekstra bi üyelikle gelir farklı biri gibi kendini savunur "Bakın bu arkadaş savunmuş hak vermiş, teşekkürler" filan diye tiyatro döndürebilir, bir miktar bu anlaşılır da, konuda hiçbir şey yok, niye acaba bu ihtiyaç ben de merak ettim.

"aynı kişiler mi" ifadesi kendi kendine yorum yapmakla aynı kapıya çıkıyor her neyse

Hayır sizin profile bakıp duruyor da aynı kişiler mi diye kıllandım.

Aynı kişiler ile kastım, sizin profilinize bakan kişi ile aynı kişi anlamındadır. Fakat siz aynı kişi olduğunuz için konuyu yanlış anlayıp aslında doğrusunu bildiğiniz için doğru anladınız ama yanlış cevap verdiniz.

Aynı kişiler ile kastım, sizin profilinize bakan kişi ile aynı kişi anlamındadır. Fakat siz aynı kişi olduğunuz için konuyu yanlış anlayıp aslında doğrusunu bildiğiniz için doğru anladınız ama yanlış cevap verdiniz.
ilk yazdığınızı anlayamamışım diğer bahsettiğiniz hesabı da tanımıyorum veya kendim kullanmıyorum zaten bu hesabı da daha yeni açtım

ilk yazdığınızı anlayamamışım diğer bahsettiğiniz hesabı da tanımıyorum veya kendim kullanmıyorum zaten bu hesabı da daha yeni açtım

peki, sizin dediğiniz gibi olsun.

aklında olsun diğer hesapla yorum yazarken modemi "kapatıp açarsan" IP adresin statik değil ise değişir.

yanlış anlamaya meğillisin şu kısım önemli ; kapat - aç yani aç - kapa olmaz.

Mune Mune bu başlıkta dalga geçen olursa takdir senin.... Banlama yasak dediğim konuları biz açtık sanan manyak bir kitle var : ))))

Sana çok aşık olmuş ondan bakıyor.
Ben söyleyeyim hadi :rolleyes:
öncelikle sorumu anlayamamışsınız bu kişinin hesabıma neden baktığını sormadım ben ayrıca o tarz bir durum olsa hikayelerimi izlemek yerine mesaj atardı herhalde değil mi ben bunun zaten farkındayım

sizde göz yoksa nazar da yoktur, iyi bir şey bu....

o görseli aşağı yukarı en kötü ihtimalle çapraz kayır gösterir... hayır benim telefon tuşlu kaydırma da yok benimkinde
Ben kardeşlerimden yardim aliyim en iyisi konuyu da kaynatmayim.

Hikayeni kimler görebilir den kısıtlayabilirsin
kızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Back
X