Slm kizlar.. Uzun zamandir konusmadigim bi kisi beni facebook'ta engellemis. Onu da ortak arkadaslarimizdan birinin fotografinin altindaki yorumlardan anladim. Kendi kendine konusuyomus gibi olunca suphelendim ve esimin telefonundan baktim, onu da engellemis. Kiz kardesimden baktim, onu da engellemis. Onun tanimadigi bi arkadastan bakinca gordum ancak. Beni engellemesi umrumda degil. Ama kafama takilanlar sunlar..
Neden sadece beni degil de tum sulalemi engellemis. Hadi onlardan kendine bakacagimi dusundu diyelim. Bunu gectik.
Esas sorum şu, simdi bu kisi istedigi zaman engeli kaldirip benim profilimi gorup tekrar beni engelleyecek. Cunku sosyal medyadan milleti takip etmeyi sevdigini biliyorum. Benim bunu engelleme sansim yok mu? Ben onu gormeyeyim cok lazim degil zaten ama o da beni gormesin
Neden sadece beni degil de tum sulalemi engellemis. Hadi onlardan kendine bakacagimi dusundu diyelim. Bunu gectik.
Esas sorum şu, simdi bu kisi istedigi zaman engeli kaldirip benim profilimi gorup tekrar beni engelleyecek. Cunku sosyal medyadan milleti takip etmeyi sevdigini biliyorum. Benim bunu engelleme sansim yok mu? Ben onu gormeyeyim cok lazim degil zaten ama o da beni gormesin