Icinde kalmasin sor mademİki hafta kadar önce sosyal medyadan tanımadığım birinden bir arkadaşlık isteği gelmişti. Normalde tanımadığım kişilerin, özellikle tanımadığım erkeklerin isteklerini kabul etmem ama bu kişi benim çalıştığım alanda çalışıyor görünüyor. Ayrıca daha önceden çalıştığım iş yerinden güvendiğim, saygı duyduğum ortak arkadaşlarımız bulunduğunu görünce, isteği birkaç gün sonra kabul ettim. Yaklaşık 4-5 gün oldu isteği kabul edeli, herhangi bir konuşma geçmedi aramızda. Çok paylaşımı yok, aktif olduğunu da görmedim. Bu gibi durumlarda iletişimi hangi tarafın başlatması gerekiyor acaba? Ekleme nedenini, beni tanıyıp tanımadığını merak ettim açıkçası. Öylesine eklemiş de olma ihtimalini düşününce de, sorup durduk yere muhabbet başlatmayayım diyorum.
Nasıl sorayım yanlış anlaşılmak da istemiyorum.Icinde kalmasin sor madem
Tanışıyor muyuz direkt langadak sor.Nasıl sorayım yanlış anlaşılmak da istemiyorum.Bu konularda o kadar cahilim ki
Ayda yılda bi biri ekliyorsa demekk kiiisızın gıbı kac kısıye daha ıstek gondermıstır allah bılır... ne kadar da buyutuyorsunuz
benım sosyal medyamda sadece guvendıgım ve sevdıgım ınsanlar eklı .onlar gorebılır paylasımlarımı
tanımadıgım ınsanın benı ızlemesıne neden ızın vereyım kı
Sosyal medyadan ekleyen adamları çözmek için harcadığınız vakti daha önemli işlere yönlendirin. Buraya konu açacak kadar kafayı takmayın basit bir ekleme olayına.İki hafta kadar önce sosyal medyadan tanımadığım birinden bir arkadaşlık isteği gelmişti. Normalde tanımadığım kişilerin, özellikle tanımadığım erkeklerin isteklerini kabul etmem ama bu kişi benim çalıştığım alanda çalışıyor görünüyor. Ayrıca daha önceden çalıştığım iş yerinden güvendiğim, saygı duyduğum ortak arkadaşlarımız bulunduğunu görünce, isteği birkaç gün sonra kabul ettim. Yaklaşık 4-5 gün oldu isteği kabul edeli, herhangi bir konuşma geçmedi aramızda. Çok paylaşımı yok, aktif olduğunu da görmedim. Bu gibi durumlarda iletişimi hangi tarafın başlatması gerekiyor acaba? Ekleme nedenini, beni tanıyıp tanımadığını merak ettim açıkçası. Öylesine eklemiş de olma ihtimalini düşününce de, sorup durduk yere muhabbet başlatmayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?