Sosyal medyadan kadın oyuncuya iltifat eden bir sevgili, doğru mu yaptım?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Merhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?

Siz etkilenmiş miydiniz bu adamdan peki?
Küçük yaştan beri hep mantığıma göre hareket eden bir insan olduğum için karakteri huyu suyu düzgün olunca bir şans veriyorum, tanımaya çalışıyorum ama ne kadar etkilendim bilmiyorum konuşurken sıkılmıyorum ama konuşmayınca da özlemiyorum öyle bir arada bir derede
Çok yanlış düşünüyorsun vede komik duruma düşünüyorsun başka herhangibi bir kadına yapsa haklısınız ama söz konusu ünlü biri ve senin sevgilin onun umrumda bile değil
onun umrunda olup olmaması önemli değil ki burada söz konusu olan kişinin davranışları

Ama benimde çok beğendiğim erkek oyuncular var eminim seninde vardır erkekler hatta kadınların bir çoğu için güzellik önemlidir bunu değiştiremezsin ve şimdiki dünya güzelliğe her türlü vurgu yapıyor ama senin karakterinden etkilenmiş olmasa zaten seninle görüşmezdi

Ben eşimle tv izlerken şu adam çok yakışıklı şu kadın çok güzel diye konuşuruz. Birbirimizi onlardan kıskanacak kadar delirmedik Ama güzellik tek kriteriyse sıkıntı. Zira doğum yaptım ve hala 20 kiloyu veremedim. Ben kendimi görmek istemiyorum aynada o derece yani. Velhasıl adam şişman sevmiyorsa ve çocuk düşünüyorsanız bi dönem şişman gezme ihtimalin yüksek ona göre düşün

Kaç yaşındasınız? Boşverin vakit harcamayın bence bu adamla, sizi daha çok etkileyecek kişiler karşınıza çıkabilir

Sadece güzellik üzerinden yaklaşıyorsa bence de doğru olanı yapmışsınız.Sonuçta insan bedeni hep aynı kalmıyor,değişiyor.Bugün güzel görünürsünüz gözüne ,yarın size alışınca sizi eleştirmeye başlar, daha güzel gördüğüne yönelir.Duygu odaklı ilişkilerin daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum.

Esimde begeniyor soyluyor da bana bende diyorum tvdekileri istedigin kadar ovebilirsin nasil olsa ulasamayacaksin.sizde takinti yapmayin hepimizin begendigi kisiler oluyor.mesela bende baris arducu cok begeniyorum esimede soyluyorum.ne var bunda yani

kesinlikle doğru olanı yapmışsınız. kendimi sizin yerinize koyuyorum ve bana abaza, iradesiz, kız düşkünü izlenimi verirdi. ünlü olup ona asla bakmayacak birine karşı bile hayal gücünü bu kadar genişletip "çok hoşsun biilmem ne" yazıyorsa (hele ki sizinle konuşurken) olabilitesi olan kadınlara karşı nasıldır kim bilir... hazır soğumuşken yol verin gitsin

Ünlü birinin fotoğrafını beğenmesi normal de ona yazarak ne elde etmeyi bekliyor anlamadım. Bana biraz küçük düşürücü geldi.

Yazdığım şu an kendime bile saçma geliyor ama ben de sanırım hoşlanmazdım bu durumdan.Benle görüşürken ünlü ya da ünsüz birine iltifat etmesini istemezdim. (Normal sohbet anında bir arkadaşına ,aile bireyine şık olmuşsun,güzel olmuşsun dese amenna da yabancı birine bunu söyleyerek ne elde etmeyi düşünüyor acaba)

artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi.

Sizi bilmem de ben sirf evlenmesi gerektiğini dusunerek arayişa girmiş daha aşik olmadan, çok sevmeden "senden hoşlandim ve uygun buldum" diyen adamla bir yola girmezdim.

Kotu mu degil, herkes aşik olarak, çok severek evlenmiyor sonuçta ama benim fikrim bu yönde. Bir aceleniz yoksa cok sevdiginiz, cok sevildiğiniz bir ilişkiyi bekleyin derim.

Ünlü birine yaptığı yorum çok önemli değil. Fakat bahsettiğiniz sürekli güzellik kıstası, dış görünüşe çok fazla önem vermesi sizi ileride yorar. Nasıl yorar yani siz hamile kalacaksınız kilo alacaksınız ve ev ortamında sürekli bakımlı, fönlü yada makyajlı OLAMAYABİLİRSİNİZ. Bu şekilde konuşması çok rahatsız edici gerçekten. İyi düşünün.

Katılıyorum, acaba yanlış mı düşünüyorum die yazmamıştım. .Dediğiniz gibi ilgili şahıs aşık değil.Yaşım geldi,paramı da kazanıyorum diyerek konu sahibini uygun bulduğunu belirtmiş.Daha ziyade mantık evliliği yapmak istiyor gibi.Konu sahibinin bir resim beğenmeden bile ne kadar kötü etkilendiğini düşünürsek aşk evliliği yapmak istediğini düşünüyorum.Dediğiniz gibi sevdiği,sevildiği birini beklese daha iyi olur bence de.

Ünlü birine yaptığı yorum Facebook'tan tanımadığı ünlülere iltifat eden amcaları aklıma getirdi. Gerek yok yani böyle şeylere hangi kafayla yaparlar anlamadım ki. Konu sahibesi sizin yerinizde ben olsam bende çok soğurdum yaptığınız yerinde olmuş. Bir de adam mantık evliliği yapmaya çalışıyor zaten seni uygun bulmuş bilmem ne. Geçin

asla evlenmek istemeyeceğim biri ,ilerde kilo alırsan yandın bu sadece tek bir örnek ,herkes evleneceği kişinin yüzüne bakar begenirse evlenir ama aşırı takıntılı olanlar senden daha güzel yüzlü birine gördüğünde seni beğenmemeye başlar aşağılar samimi söylüyorum bu insaların tedavi olması gerektiğini düşünüyorum ,her iki cinste de mevcutlar ,nefret ediyorum

basit sözler gibi görünen ama ilerisi için msj verilen cümleler ,bir arkadaşım vardı 'birazda yanıma yakışsın yaa' derdi,kendilerini nerede görüyor bunlar hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…