- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Küçük yaştan beri hep mantığıma göre hareket eden bir insan olduğum için karakteri huyu suyu düzgün olunca bir şans veriyorum, tanımaya çalışıyorum ama ne kadar etkilendim bilmiyorum konuşurken sıkılmıyorum ama konuşmayınca da özlemiyorum öyle bir arada bir deredeSiz etkilenmiş miydiniz bu adamdan peki?
onun umrunda olup olmaması önemli değil ki burada söz konusu olan kişinin davranışlarıÇok yanlış düşünüyorsun vede komik duruma düşünüyorsun başka herhangibi bir kadına yapsa haklısınız ama söz konusu ünlü biri ve senin sevgilin onun umrumda bile değil
Ama benimde çok beğendiğim erkek oyuncular var eminim seninde vardır erkekler hatta kadınların bir çoğu için güzellik önemlidir bunu değiştiremezsin ve şimdiki dünya güzelliğe her türlü vurgu yapıyor ama senin karakterinden etkilenmiş olmasa zaten seninle görüşmezdiKüçük yaştan beri hep mantığıma göre hareket eden bir insan olduğum için karakteri huyu suyu düzgün olunca bir şans veriyorum, tanımaya çalışıyorum ama ne kadar etkilendim bilmiyorum konuşurken sıkılmıyorum ama konuşmayınca da özlemiyorum öyle bir arada bir derede
onun umrunda olup olmaması önemli değil ki burada söz konusu olan kişinin davranışları
Kaç yaşındasınız? Boşverin vakit harcamayın bence bu adamla, sizi daha çok etkileyecek kişiler karşınıza çıkabilirKüçük yaştan beri hep mantığıma göre hareket eden bir insan olduğum için karakteri huyu suyu düzgün olunca bir şans veriyorum, tanımaya çalışıyorum ama ne kadar etkilendim bilmiyorum konuşurken sıkılmıyorum ama konuşmayınca da özlemiyorum öyle bir arada bir derede
onun umrunda olup olmaması önemli değil ki burada söz konusu olan kişinin davranışları
Katılıyorum, acaba yanlış mı düşünüyorum die yazmamıştım. .Dediğiniz gibi ilgili şahıs aşık değil.Yaşım geldi,paramı da kazanıyorum diyerek konu sahibini uygun bulduğunu belirtmiş.Daha ziyade mantık evliliği yapmak istiyor gibi.Konu sahibinin bir resim beğenmeden bile ne kadar kötü etkilendiğini düşünürsek aşk evliliği yapmak istediğini düşünüyorum.Dediğiniz gibi sevdiği,sevildiği birini beklese daha iyi olur bence de.artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi.
Sizi bilmem de ben sirf evlenmesi gerektiğini dusunerek arayişa girmiş daha aşik olmadan, çok sevmeden "senden hoşlandim ve uygun buldum" diyen adamla bir yola girmezdim.
Kotu mu degil, herkes aşik olarak, çok severek evlenmiyor sonuçta ama benim fikrim bu yönde. Bir aceleniz yoksa cok sevdiginiz, cok sevildiğiniz bir ilişkiyi bekleyin derim.
asla evlenmek istemeyeceğim biri ,ilerde kilo alırsan yandın bu sadece tek bir örnek ,herkes evleneceği kişinin yüzüne bakar begenirse evlenir ama aşırı takıntılı olanlar senden daha güzel yüzlü birine gördüğünde seni beğenmemeye başlar aşağılar samimi söylüyorum bu insaların tedavi olması gerektiğini düşünüyorum ,her iki cinste de mevcutlar ,nefret ediyorumMerhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?
basit sözler gibi görünen ama ilerisi için msj verilen cümleler ,bir arkadaşım vardı 'birazda yanıma yakışsın yaa' derdi,kendilerini nerede görüyor bunlar hiç anlamıyorumartık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi.
Sizi bilmem de ben sirf evlenmesi gerektiğini dusunerek arayişa girmiş daha aşik olmadan, çok sevmeden "senden hoşlandim ve uygun buldum" diyen adamla bir yola girmezdim.
Kotu mu degil, herkes aşik olarak, çok severek evlenmiyor sonuçta ama benim fikrim bu yönde. Bir aceleniz yoksa cok sevdiginiz, cok sevildiğiniz bir ilişkiyi bekleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?