Sosyal medyadan kadın oyuncuya iltifat eden bir sevgili, doğru mu yaptım?

Arkadaşım vasıtasıyla bir erkekle tanışmıştım bekarken. Msn vardı o zamanlar, konuşuyorduk ordan. Sonra facebooktan ekledik birbirimizi. Ordan fotoğraflarıma bakıyor. Yazın, kışın, üniversitede, düğünde,... çeşitli fotoğraflarım var. Yazın bronz, üniversitede permalı, düğünde makyajlı çeşitli fotoğraflarım vardı. “Sen burda esmersin, burda saçın düz, burda zayıfsın.gerçekten sen misin bu... “ gibi yorumlar yapmıştı ve çok sinirlenmiştim. Arkadaşım var arada sana başka güzel kızların resimlerini atacak halim yok. Bu seviyedeyse takıntısı iyi düşün derim. Adam sağlıklı düşünemiyordu resmen

Bence abartıyorsun canım yorum yazması biraz komik bi durum ama bunu biraz alaycı bi üslupla söyleyip gülersen utanır yapmayı bırakır emin ol benim hayatımdaki insan da beni çok sevip el üstünde tutan değer veren biri yani ideal bi eş ama o da dikkat eder kendime bakmama kilomu korumama inan erkeklerin çoğu güzel kadın ister bazısı dile getirir bazısı getirmez sadece fotoya yorum yapması ilerde aldatma potansiyeli olduğunu göstermez bence

Tabi ki hepimizin beğendiği birileri var ama fotoğrafının altına yorum yapması hoşuma gitmedi, ben de görsem soğurdum, ne gerek var yani. Ayrıca size de, saçın şöyle güzel, ben zayıf seviyorum, kilon çok iyi diyen biri, evet görünüşe çok önem veriyor demektir. İtici gelir bana öyle tipler. 3 kilo alsanız mesela , bunu söyleyecek, sorun edecek gibi geldi.

62717272828 tane kadın oyuncu var ve siz rastgele girip buldunuz öyle mi? Hmmm. Hususi takip edip bulmuşsunuz gibi geldi bana. Ama iyi olmuş. Bence abartmıyorsun

Herkes ne der bu duruma bilmiyorum ama bence eşimle arada ben konuyu açarsam bu kadın çok güzel diye öyle konuşuruz onun dışında kendi konuyu açsa rahatsız olur muyum bilmiyorum. Bu biraz da konuşurkenki tavrına bağlı. Ancak tutup yorum yazmak bence ileri bir seviye... bu durum benim de hoşuma gitmezdi açıkçası. Ancaaak sizin asıl sıkıntınız bu değilde konuştuğunuz kişinin güzelliğe çok takıl olması. İşte bu tarz insanlardan koşarak uzaklaşın. Sizi kendinizden soğutur. Biraz kilo alın veya biraz bakımsız olun, sizi kendinizi beğenmez duruma getirir... çok gördüm böylelerini..

Fotoğrafın altına yorum yapmasından ziyade esas rahatsız edici olan görselliğe aşırı takılı olduğunu belirten davranışları. Yorum olayı da can sıkıcı ama nihayetinde herkes bir ünlüye fiziksel beğeni duyabilir, ulaşılabilir olmayan birine yorum yazmak ile ulaşılabilir birine yorum yazmak arasında fark var bence. Ancak sonuçta bir noktada ana kriteri güzellik olan biri için doğru karar bence de.

Evlendikten sonra beraber otururken şu ünlü hoş yakışıklı ya da güzel diye muhabbet edilir bu gayet doğal. Arada güven ilişkisi var ve belli bir samimiyetten kaynaklanıyor ama tanışma aşamasında adamın her güzele yavsamasi cok itici ben de soğurdum. Şekilci olması da çok kötü. Yarın kendisinin kafasında bir tutam saç kalıp göbeği önden gidince ne yapacakmış bu beyefendi? Ne istediğinizi bilen dengeli bi insansınız aynen devam.

Bence ünlü birine yürümesi çok zavallıca iletişimi kesin peşinize düşerse belki bir şans verirsiniz

Yoruma yazmasına ne gerek var ünlü olsun olmasın hoşsun fln tabirler hiiiiiç hoş olmamış .. ben çok kıskanç birisiyim o yüzden normal karşılayamıyorum bu tarz şeyleri

Bence de ayrılmalısın. Canım hepimizin beğendiği bir ünlü elbet vardır ama biz onu oyuncuğuyla sesiyle duruşuyla vs beğeniriz. Gidip fotosunun altına çok güzelsin diye yorum yapmayız , içimizde yaşarız. Yorum yapacaksak da güzel oyuncu sesi güzel vs deriz . Senin sevgilin çok ileri gitmiş bence. Yarın bir gün sosyal medya da başka güzel bir kız görse yine altına güzelsin diye yorum yapar bence. Ben olsam kabul etmez ayrılırdım karar senin tabi

Ne ? Böyle hayat geçer mi herkesin beğendiği bir unlu var senin yok mu ?
benim iki taneal paccino , brad pitt ...eşim de övünür tek rakibim brad pitt diyeal paccino yaş haddinden dolayı tehlike arzetmiyormuş, kaale bile almiyorum diyor manyakama tabii biz 16 yıldır evli,20 yıldir sevgiliyiz, flort döneminde affetmezdi eminim, sonucta tanimiyorduk daha birbirimizi....bence konu sahibi haksız değil, ama çok haklı gibi de değil...bilemedim

Bunu normal olarak karşılayıp hepimizin beğendiği oyuncu illaki vardır diyenleri anlamıyorum ben beğendiğim bir ünlünün fotoğrafının altına çok güzelsin,çok hoşsun vs. yazmadım.Konu sahibinin erkek arkadaşı çok sünepe sülük bir tip bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…