- 4 Ekim 2012
- 16.759
- 33.191
- 798
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Tabi ki hepimizin beğendiği birileri var ama fotoğrafının altına yorum yapması hoşuma gitmedi, ben de görsem soğurdum, ne gerek var yani. Ayrıca size de, saçın şöyle güzel, ben zayıf seviyorum, kilon çok iyi diyen biri, evet görünüşe çok önem veriyor demektir. İtici gelir bana öyle tipler. 3 kilo alsanız mesela , bunu söyleyecek, sorun edecek gibi geldi.Merhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?
62717272828 tane kadın oyuncu var ve siz rastgele girip buldunuz öyle mi? Hmmm. Hususi takip edip bulmuşsunuz gibi geldi bana. Ama iyi olmuş. Bence abartmıyorsunMerhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?
Bence ünlü birine yürümesi çok zavallıca iletişimi kesin peşinize düşerse belki bir şans verirsinizMerhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?
Bence de ayrılmalısın. Canım hepimizin beğendiği bir ünlü elbet vardır ama biz onu oyuncuğuyla sesiyle duruşuyla vs beğeniriz. Gidip fotosunun altına çok güzelsin diye yorum yapmayız , içimizde yaşarız. Yorum yapacaksak da güzel oyuncu sesi güzel vs deriz . Senin sevgilin çok ileri gitmiş bence. Yarın bir gün sosyal medya da başka güzel bir kız görse yine altına güzelsin diye yorum yapar bence. Ben olsam kabul etmez ayrılırdımMerhaba arkadaşlar arkadaşımın önerisi ve yakıştırmasıyla birisiyle tanıştım tam olarak sevgili olmasakta flört aşamasındaydık şuan ki süreçte yüz yüze görüşmesekte sosyal medyadan ve telefondan sürekli iletişim halindeydik. Karakteri, huyu suyu gayet düzgün birisine benziyor ve kendi ayakları üzerinde duran okumuş ve atanmış birisi aynı zamanda (az çok karakter analizi yapın diye söylüyorum bunları). Şu birkaç ayki sürecin sonunda artık yuvasını kurması gerektiğini evlenmek istediğini ve benden hoşlandığını uygun bulduğunu söyledi. Fakat geçenlerde nereden estiyse rastgele bir kadın oyuncunun sosyal medyadaki profiline girince sevgili adayının, bu kadın oyuncunun fotoğraflarını beğendiğini ve bir fotoğrafına çok hoşsun, güzelsin gibisinden iltifatlar ettiğini gördüm. Fotoğrafın yayınlandığı tarih bizim tanışmamızdan sonraki tarih. Yani benimle konuşmaya devam ediyordu. Buz gibi soğudum ve iletişimi kestim. Şimdiden bu şekilde davrananın ileri de aldatması muhtemel gibime geliyor ve bir soğuma sebebim ise kadınlarda aradığı en önemli kriterin güzellik olması. Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi. Abartılı mı davranıyorum sizce yoksa doğru mu yaptım?
benim iki taneNe ? Böyle hayat geçer mi herkesin beğendiği bir unlu var senin yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?