Sosyal medyadan kadın oyuncuya iltifat eden bir sevgili, doğru mu yaptım?

Benimle konuşurken de bu fotoğraftaki saçın çok yakışmış, kilon tam yerinde zayıf seviyorum falan demesi güzellik kıstasına gereğinden fazla önem vermesi.
Birkaç aylık süreçte ve çoğunluğu yüz yüze bile geçmemiş bir ilişkide adam tamam kafama uydun evlenmek istiyorum diyor ve siz buna mı şaşırıyorsunuz? Evet ortada doğru düzgün bir ilişki olmadığı için adamın size yüzeysel bakması çok normal.

++
Konu sahibesi is guc sahibi bir adam diyor, yani cocuk degil. Bana abaza geliyor boyle tipler, koca bir adamin ergen cocuk gibi oyunculara agiz suyu akitmasi komik ve yakisiksiz geliyor bana ayrica. ben olsam sogurdum.

bunu sözlü belirtse anlarım şu kadın çok güzel ama instagramda neden yazıyorlar ben hiç anlamıyorum böyle insanlarda bana göre değil hatta güzel diye yakışıklı diye takip eden insanları anlamıyorum yani tamam saygım var ama bana göre değil sanırım sizde benim gibi düşünüyorsunuz.

Bende soğurdum ya diziyi izlerken falan güzelmiş demesi başka özel olarak profiline girip yorum yapması başka.Tabi ki oyuncudan kıskanacak değilim sadece cringe bulduğum için soğurdum.Adrina Limanın fotoğrafının altına "Çok güzelsin kız senle pikniğe gidelim mi" yazan dayı aklıma geldi birden

basit sözler gibi görünen ama ilerisi için msj verilen cümleler ,bir arkadaşım vardı 'birazda yanıma yakışsın yaa' derdi,kendilerini nerede görüyor bunlar hiç anlamıyorum

Dış gorunuş en onemli kriter olmasa da gozune hoş gelmeyen insanla da ömür geçmez, en azindan benim için.
Kimisi, "cirkindi sevince guzel gelmeye başladi" der olabilir normaldir, ben gozume cirkin gorunen biriyle iliskiye başlamakta zorlanirdim.

Dedigim gibi en onemli kriter degil ama başina vahim bir durum gelmediği surece eşler kendilerine dikkat etmeli diye dusunuyorum.
İnsanin begendigi biriyle birlikte olmak istemesi normal. Ama konudaki adam aşik degil sorun orda.

Ünlü birinin fotoğrafını beğenmesi normal bence. Ama yorum yazacak kadar düşmek ne bileyim. Hani yalnız olursun gırgır, şamata belki of ateş falan dersin( ki bu da saçma ama neyse) ama biriyle görüşürken de nasıl bir açlık ki üşenmeyip yorum yazacaksın. Bir de güzellik konusuna çok takılan, ben zayıf seviyorum , açsın şöyleyken daha güzel diyenlerden uzak durmalı bence. Güzellik konusunda bu kadar ayrıntıcı biri itici gelirdi bana

Ergen gibi ünlülere yorum yapan bir erkekten bende soğurdum üstelik flört aşamasında
Bütün gün intagramdalar ona buna yürüyorlar
Bence yol ver gitsin
Olgun değil evlilik olgun erkeklerin işi
Sonra çocuk büyütürsün söyleyeyim
Aynı şeyi sen yapsan bozulur evlenilecek kız değilsin derdi eminim

Bence yeni tanışmışken önyargılı olmayın, yedi senelik evliyim henry cavill i görünce dibim düşüyor hala ama kocamı aldatmış değilim.

Bir de tanıyarak sevme kısmına daha gelememişsiniz ki tabi güzelliğe bakacak ilk başta. Siz fiziksel olarak beğenmediğiniz biriyle ikinci aşamaya geçer miydiniz?

Evet kesinlikle, inanılmaz itici, kıskançlık yapmam, aldatır diye düşünmem ama soğutur beni de böyle bir davranış. Beğensin oyuncuları şarkıcıları, her neyse, herkes beğenir ama böyle fotoğraflara yorum falan . Olgunluktan çok uzak ve çok sığ görürüm böyle birisini.

Bu durum benide düşündürürdü sonuçta ben kimseye çok yakışıklısınızı bırakın çok iyi bir oyuncusunuz dahi yazmam beğeni bu amaçla konulmuş oraya zaten belliki bir arayış içerisine girmiş arkadaş ayrıca bir insanın tavırlarıyla sizi beğendiğini söylemesi gerekir çok dilind vurması bana çok fazla ilişkisi olduğunu ve hepsininde bu sebepten bittiğini düşündürür. Başka insan mı yok bu adamla hayatını geçirmek istemezsin

Güzelliğe önem vermeyen erkek mi var allasen?Herkes kendi zevkine göre beğendiğini seçiyor.Mantıklı olcam diye de abartma yani.Kimisi zayıf kimisi balık etli sever.Ne var bunda?Ünlüye yazdı diye ayrılınır mı?

Bana göre bu değersizlik duygusuna bağlı hastalıklı kıskançlık. Bununla değil başkasıyla da evlensen sen hayatı zindan edersin, nerde kaldın ne zaman geleceksin kime baktın aha şuna baktın yakaladım şunun profiline girdin aldatmş mı oldun soğudum blablabla Kafamı değiştiremiyorum diyorsan da ifade edersin karşındakine benim yapım böyle lütfen şöyle yapma dersin

Seni haklı buldum ben.Oyuncuya da iltifatı tamamen fiziksel begeni uzerine.Sever,sempati duyar amenna tamamen guzellik bazli bi yorum bu.Hadi onu gectik diyelim.Sizde en ufak bi kusur kilo vs gorse bence soyleyecek bi tip.O yüzden bosverin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…