Sosyal medyadan tanışma

Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Tam olarak ismini cismini fiziksel görünüşünü işini gücünü sosyal çevresini görebileceğiniz platforma taşıyın arkadaşlığınızı.
Daha sonraki aşamada ilerlemeyi düşünün. Şahsen fotosunu dahi görmediğim insanla yazışmam bile.
Neler var adam bakalım dediği gibi profile sahip mi?
Yüz yüze görüşülen yıllarca tanıdığımızı düşündüğümüz insanlar da bile neler neler çıkıyor.

Tam olarak ismini cismini fiziksel görünüşünü işini gücünü sosyal çevresini görebileceğiniz platforma taşıyın arkadaşlığınızı.
Daha sonraki aşamada ilerlemeyi düşünün. Şahsen fotosunu dahi görmediğim insanla yazışmam bile.
Neler var adam bakalım dediği gibi profile sahip mi?
Yüz yüze görüşülen yıllarca tanıdığımızı düşündüğümüz insanlar da bile neler neler çıkıyor.
Ya işte isteyemedim, o da istemedi. Nasıl istiycem, ne diycem bilemiyorum. Öyle flört gibi değiliz. Güzel bir muhabbet var.

Son düzenleme:
Birisiyle çok güzel bir muhabbetim var. Flört sitesinden tanışmadık. Bu aralar çok sık muhabbet ediyoruz. Fotoğrafını görmedim. Ama görürsem ve hoşuma gitmezse, karşı taraf kötü hisseder mi bunu düşünüyorum. O da beni beğenmeyebilir gerçi. Ben sorun etmem de, başkalarını kırmak, kendini kötü hissettirmek istemiyorum. Nasıl ilerlemek lazım?
Fotoğrafını görmediğiniz biriyle öyle hemen samimi olmayın bence eğer böyle çekinceleriniz varsa.

Görmediğiniz insanla nasıl sohbet edebiliyorsunuz? İnsan merak eder nasıl biriyle konuşuyorum muhatap oluyorum diye.

ben enson 2 sene yüzünü görmeden yazıştım Erkek diye sanıyordum Ayşegül çıktı :'( Komik gelebilir ama gerçekten çok sevmiştim muhabbetini aşık olmuştum 16 17 falan yaşındaydım neyse fazla geçmedi 2 sene zaten dhskkdls sonra bir hafta ağladım sonra mesele kapandı fazla kaptırmayın kendinizi

ben enson 2 sene yüzünü görmeden yazıştım Erkek diye sanıyordum Ayşegül çıktı :'( Komik gelebilir ama gerçekten çok sevmiştim muhabbetini aşık olmuştum 16 17 falan yaşındaydım neyse fazla geçmedi 2 sene zaten dhskkdls sonra bir hafta ağladım sonra mesele kapandı fazla kaptırmayın kendinizi
Sevgili, flört değildik. Hoş bir muhabbet vardı sadece.

Diyelim ki attı fotosunu beğenmedin sen attın ama o beğendi.
Ne yapacaksın? Kırılmasın diye evlen bari.

Niye iki saattir falan mı konuşmaya başladınız?
Hayır, 1 yıldır ara ara yardımlaşırdık. 1 hafta sürekli yazışmaya başladık. NORMAL yazışma, konuşma, face, insta, telegram yok. Kadınlar kulubu özel gibi.
Diyelim ki attı fotosunu beğenmedin sen attın ama o beğendi.
Ne yapacaksın? Kırılmasın diye evlen bari.
Hayır tabii ki.

Hayır, 1 yıldır ara ara yardımlaşırdık. 1 hafta sürekli yazışmaya başladık. NORMAL yazışma, konuşma, face, insta, telegram yok. Kadınlar kulubu özel gibi.

Hayır tabii ki.
Koca bir yıl ara ara gelip yoklamış seni halaaa bekliyormusun diye o son bir haftada elinde kaynak bitmiştir sana yönelmiştir.

Ama niye o zaman hayır dersen üzülür??? :kahve:

Kız çıktıktan sonrada mı oturdun ağladın kuzu 😂😂 çok değil ya iki senecikmiş aynen 😁 sonra naptınız arkadaş oldunuz mu?

zaten arkadaşımmış herkesi fakeden işletmiş... Şizofren gibi bir şey Ben Allah'a havale ettim valla. O günden sonra sanalı pekde ciddiye almadım zaten :dd
Klinik vakaymış resmen 👌
Hayatımızın illaki bir döneminde sanaldan yemişliğimiz var boşver 😂😂

Kız çıktıktan sonrada mı oturdun ağladın kuzu 😂😂 çok değil ya iki senecikmiş aynen 😁 sonra naptınız arkadaş oldunuz mu?
evet kız çıktığı için ağladım ben hatta kızı aradım dedim neden yaptın hani ne yaptım ben sana falan kız okdr sakin konuşuyor ki diyor beni sevdigini hissetmedim bende fakr açtım diyor Allahım kafayı yicem hadi diyelim seni sevmedim ee ozaman hayatımdan çıksana ne diye başka kılıfla giriyorsun

Back
X