Sosyal medyadan tanışmak

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
İyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?

Evet ben tanıştım ama arkadaşımın fotoğrafında görüp eklemişti, sonra hızlıca aşık olduk , 3 ayda nişanlandık, 1 yılda ayrıldık, sosyal medya aracı olursa iyi gidiyor ama hep orada kalırsa olmaz..

Buradan 1 kişi bile çıksa evet ben sosyal medyadan evlendim dese, bu sizin güvenli bir iliski yasayacaginizin garantisini vermez. Kimse de umarim bunu diyerek vebale girmez.

Ayni okulda okursunuz, sizi bulusturan instagram olur o baska bir şey. Ama onerilerde karsiniza cikan bir insanla konusmak bile tehlikeli bence bu devirde.

Mutlaka vardır..
Aslında şu zamanda sosyal medya daha mantıklı..
Güvenli alaninizdasiniz.Yuz yüze bakarken heyecanla bazı fikirlerinizi doğru bir şekilde aktaramazken sosyal medya aracılığı ile tanışana kadar kendinizi de rahat bir biçimde ifade edebiliyorsunuz.

Sosyal medyadan tanışıp evlenenleri bile duydum. Ama herkeste aynı durum olmayabilir tabi, çokta güvenmemek lazım :)

bence çok riskli. karşılaşabileceğiniz herşeyi kaldırma gücünüz varsa deneyin. sonuçta tanımadığınız, yapyabancı bir insan.
ben bu riski aldım, hem de çok büyük şekilde aldım. sonuçtan pişman değilim. ama bu benim kaderim, şansım. bana güzel son getiren birşey sizin için kötü olabilir.

Buradan 1 kişi bile çıksa evet ben sosyal medyadan evlendim dese, bu sizin güvenli bir iliski yasayacaginizin garantisini vermez. Kimse de umarim bunu diyerek vebale girmez.

Ayni okulda okursunuz, sizi bulusturan instagram olur o baska bir şey. Ama onerilerde karsiniza cikan bir insanla konusmak bile tehlikeli bence bu devirde.
konudan çok bağımsız olarak pp deki kadın kim ve bir filmden alınmışsa hangi film acaba :KK45:

İyi geceler arkadaşlar, biriyle sosyal medyadan tanışıp ciddi bir ilişki yaşayanınız var mı veya bu konudaki fikirleriniz nedir?
Esimle oyundan tanistim 4 sene sevgili bi senedir evliyim suanda 31 haftalik hamileyim :) herkez boyle sansli olmaya biliyo ve suan olup biten olaylari saskinlikla izliyorum dikkatli olun herkez menfatini dusunuyo artik

Sosyal medya degil ama internet uzerinden tanıştım. Nereden tanisildiginin bi onemi yok anlasmak onemli ama gorusmekte onemli tabi bu zamanda sosyal mecralara atılan şeylerin coğu yalan bizzat görüp tanismakla desteklenmeli.Her seyin hayırlısını istemek lazım anlaşırsınız evlenince değişir kader kısmet yani

Eşimle saçma sapan bir sohbet sitesinde tanıştık. Yalnızlık işte kafa dağıtmak adına :)
Yazıştık bir süre sonra benim istediğim yerde benim istediğim saatte buluştuk. Gel zaman git zaman 1 yıllık evliyiz ve çok şükür iyi anlaşırız..

Back
X