• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Aynı ortamda bulunmadığım kimseyle muhatap olmam şahsen. Sosyal medya koca bir illüzyon, denemek istiyorsanız deneyin; ama ağırdan alın, iyi gözlemleyin, teyakkuzda olun. Sosyopatı, ruh hastası, sapığı, çeşit çeşit insan var sonuçta.

Evlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.😂

İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir🤣🤣

Evlenen var.
Ama benim düşünebileceğim bir şey olmadı hiç. Burnumun dibinde tanıdığım adamın her gün türlü türlü huyları çıkıyor.Mesela bugün 20ye yakın çiğ mantarı tuzla yedi gözümün önünde.😂

İlişki sitesinde tanısam neler yerdi kim bilir🤣🤣

Adama, tuza banıp banıp börtü böcek yemiş muamelesi yapmasaydınız iyiydi. :KK70:
Siz de tattınız mı ? Beyaz kültür mantarlarının kar beyazı ve daha sert yapıya sahip olan cinsini; çiğden salata yapanlar da var.

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Ben sosyal medya da tanıştım evlendim. Çok mutlu bi evliligim var eşimi çok seviyorum. Tabi biraz şans işi bu Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Adama, tuza banıp banıp börtü böcek yemiş muamelesi yapmasaydınız iyiydi. :KK70:
Siz de tattınız mı ? Beyaz kültür mantarlarının kar beyazı ve daha sert yapıya sahip olan cinsini; çiğden salata yapanlar da var.
Tatmadım😂Vardır tabi de ilginç geldi bana.😂Salatasını yapan o kadar mantar ekliyor mudur bilemedim şimdi😂😂

Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Böyle konu başlığı olmaz ya
Bakar mısınız nedir kısa bir özet geçmelisiniz.
Baktım valla cevap vermek istemedim. Ama tecrübem var diye kayıtsız da kalmak istemedim.
Ben tanıştım ve evlendim

Back
X