- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
kpss hazırlanıyorumherşey göründüğü gibi değil. özendiğniz şeyler boş...
maddi olarak birşey istiyorsanız çok çalışıp alırsınız. ama huzur sağlık mutluluk satın alınmıyor. onlar varsa gerisi önemli değil.
çalışıyor musunuz?
ona odakanın.kazanıp atanırsanız istediğinizi alırsınız. derdinizi motivasyon aracı olarak kullanın. kpssye odaklanınkpss hazırlanıyorum
dimi canım bukadar mükemmel olamazlar :) masal dünyasında gibi hissediyorum kendimi baktıkça resimlere. kaptırıyorum ister istemez... teşekkrlerValla sizi bilmiyorum ama biz o kesimle dalga geçiyoruz.
Her yer pembiş pembiş , göz yoran bir sürü ev eşyası , gösterişli olacak diye pamuk prensesin odasına dönen evler ...
Bir de o evlerle gösteriş yapmak için 5 yıl kredi ödeyenler var .İphone'u olup arama yapacak dakikası olmayanların evrimleşmiş hali .
Boşver arkadaşım onlar sadece sosyal medyada paylaşım yapmak için yaşıyor mutlu olduklarını sanmıyorum .
teşekkür ederim tek odaklandığım bu simdilerde...ona odakanın.kazanıp atanırsanız istediğinizi alırsınız. derdinizi motivasyon aracı olarak kullanın. kpssye odaklanın
ayranı yok içmeye ile başlayan söz onları tanımlıyor. haklısınızValla sizi bilmiyorum ama biz o kesimle dalga geçiyoruz.
Her yer pembiş pembiş , göz yoran bir sürü ev eşyası , gösterişli olacak diye pamuk prensesin odasına dönen evler ...
Bir de o evlerle gösteriş yapmak için 5 yıl kredi ödeyenler var .İphone'u olup arama yapacak dakikası olmayanların evrimleşmiş hali .
Boşver arkadaşım onlar sadece sosyal medyada paylaşım yapmak için yaşıyor mutlu olduklarını sanmıyorum .
İyi de herkesin maddi imkani ayni degil ki.
Bana da yediklerini ictiklerini paylasanlar gorgusuz geliyor.. Bi de o gordugunuz hayatlarin cogu da gercek degil.. Ki gercek dahi olsa yani olabilir icerlenmeyin herkesin maddi imkanlari dedigim gibi farkli olabilir..
haklısınız canım... tabiki önce sağlıkÇocuk değiliz. Özenmeyin. Herkes aynı hayatı yaşamıyor evet, bu çok normal değil mi?
Gösterişten uzak bir yaşamı benimserseniz başkalarının hayatına da imrenmezsiniz. Kaldı ki sosyal ağlarda herkes inanılmaz mutlu , zengin, hayatları çok yolunda herkesin.
Hep diyorum ama ihtiyaçlarımız yaşamamız için yeterli. Sağlıklı olduğumuza şükredelim kafi.
yazık ama yaherkesin kendi hayatı,tarzı,zevki elbette.Sadece evler değil sosyal medya artık büyülü bir dünya.Olmayanı gösterme dünyası.daha yakın zamanda burda okumuştum komşusu etraftan domates konservesi toplamoş,çok konserve yaptım diye resim paylaşmış....
ne güzelsiniz :) maşallah allah ağzınızn tadını bozmasınnn aminBenim evimi b.k götürüyo eşim aksama çiğ köfte alayım mı sana dedi zevkten dört köşe oldum, oğlum salonun bir köşesinde fön makinasını inceliyor, şükür sağlıklıyız, hayat bu, fazlası değil, en azından benim için, içi boş olan dışa çok çalışır bosversene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?