sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

catherineblake

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
167
105
18
38
kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...

kpss hazırlanıyorum

Valla sizi bilmiyorum ama biz o kesimle dalga geçiyoruz.

Her yer pembiş pembiş , göz yoran bir sürü ev eşyası , gösterişli olacak diye pamuk prensesin odasına dönen evler ...

Bir de o evlerle gösteriş yapmak için 5 yıl kredi ödeyenler var .İphone'u olup arama yapacak dakikası olmayanların evrimleşmiş hali .

Boşver arkadaşım onlar sadece sosyal medyada paylaşım yapmak için yaşıyor mutlu olduklarını sanmıyorum .

dimi canım bukadar mükemmel olamazlar :) masal dünyasında gibi hissediyorum kendimi baktıkça resimlere. kaptırıyorum ister istemez... teşekkrler

Çocuk değiliz. Özenmeyin. Herkes aynı hayatı yaşamıyor evet, bu çok normal değil mi?
Gösterişten uzak bir yaşamı benimserseniz başkalarının hayatına da imrenmezsiniz. Kaldı ki sosyal ağlarda herkes inanılmaz mutlu , zengin, hayatları çok yolunda herkesin.

Hep diyorum ama ihtiyaçlarımız yaşamamız için yeterli. Sağlıklı olduğumuza şükredelim kafi.

ayranı yok içmeye ile başlayan söz onları tanımlıyor. haklısınız

haklısınız canım... tabiki önce sağlık

Uzaktan sisirilmis hayatlar bu gorduklerimiz. Ozellikle mutluluk pozlari verenler var ya.. Digerlerinde haklisiniz insana yasadigi hayati sorgulatiyorlar. Nasil bu kadar para harcalabiliyorlar adini duymadigimiz yerlerde adini duymadigimiz seyleri yeyip iciyorlar. Ama bunu takinti yapmayin herkesin hayatinda bir takim sorunlar var. Sadece bunlarin ustlerini mutluymus pozu vererek kapatiyorlar. Her seyin basi saglik demek istiyorum son olarakt.

Benim evimi b.k götürüyo eşim aksama çiğ köfte alayım mı sana dedi zevkten dört köşe oldum, oğlum salonun bir köşesinde fön makinasını inceliyor, şükür sağlıklıyız, hayat bu, fazlası değil, en azından benim için, içi boş olan dışa çok çalışır bosversene

wc ye gitse paylaşacak tipler var evet facede görüyorum bende komik yani..
her gittikleri restoranı etiketleyenler , pazar kahvaltılarının fotosunu çekip ekleyenler.. sanki bir onlar kahvaltı yapıyor gibi ..tamamen görgüsüzlük ..

takip etmeyin sizde ins.dan bu insanları olsun bitsin.. hayatınızı sorgulamanıza gerek yok .. herkesin hayattan beklentileri farklı .. mesela ben hiç pembiş takımlarım olsun gibi bir istek içine girmedim bugüne kadar

yazık ama ya işte sürü psikolojisi...

ne güzelsiniz :) maşallah allah ağzınızn tadını bozmasınnn amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…