- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
kabullenip kes sesini otur aşağı diyorsunuz yani:) peki biz susup oturalım sizlerde gözümüze gözümüze sokmasanız pembelerinizi,vintagelerinizi evlerinizi nasıl olur denemek istermısınız? yada tüm dünyaya yaymasanız ilan eder gibi bu bugun kahve fincanlarım karacahome dan der gibi ... eşlerle kişisel olarak paylaşımdan bahsetmıyorum eşimle severek evlendım ve tam bir aşk insanıyız ben daha çok materyallere takığım...Bende sızın adınıza uzulduğüm için yazdım.. Dıyorsunuz ki harıka hayatlar cıftler kendı hayatımı sorgulatıyor.. Benim cevremdede var bu duduncede olan bır kişi neden bende yok ? Ben neden boyle degılım? Bu sorular asagı ceker insanı.. Siz siz olun evınızdekı yuregınızdekı sizin olanla yetınmeyı bılın.. Herkesın standardı farklı hem maddı hem manevi..
Ah bu cocuklar ama en harıka dekor:) ne guzel hiç kısıtlamamış cocugunuza her alanı acmışşınız.. Ben cok sevdım :)Eki Görüntüle 1676275
buyrun benim evin vintage modası ..
hiç bir zaman eşya odaklı bir tip olmadım ..eminim evlerinde koltuğun bu halinden rahatsız olacak insanlar vardır.. ama beni rahatsız etmiyor.. eminim şimdi sizin eşyalarınız benimkilerden güzeldir... o yüzden özenmek gereksiz ..sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım..
Ah bu cocuklar ama en harıka dekor:) ne guzel hiç kısıtlamamış cocugunuza her alanı acmışşınız.. Ben cok sevdım :)
yermedımki yerilince yermek durumunda kaldım bir arkadası sadece... aynen sana katılıyorum canım... zaten o kadar ıvır zıvırı benım mutfak dolabım almaz mümkn değil :) kim başlattı acaba bu modayı merak edıyorum bır yandan daAyy ben de özenmiyor değilim kız evleri müze gibi, her eşya yerli yerinde pırıl pırıl duruyor sanki hiç dağılmıyormuş gibi.
Benim 2 senelik yatağım şuan köpeğim sayesinde paramparça sandalyelerimi kedilerim delik deşik etmiş. Evi b*k götürüyor.
Ama ben böyle mutluyum.
Mutfaga onlarca raf yaptırıp her rafa yuzlerce hıdı vıdı koymak, her gun onların tozunu almak yıkamak falan. Ay çok berbat bir hayat.
English home hastasıyım ben de ama evimde ekmek sepetiyle 2 tabağı dışında bir şeyi yok. İçim gidiyor ama ihtiyacım yok deyip bırakıyorum sen gibi.
Onlarda böyle mutlu demekki yermek de manasız.
ahahah .Ben de vintage, country, english home ve madame cocodan tiksinen, evini ne bunlara ne de pembeye bogmayan biriyim ama instagramda sunum paylasmayi seviyorum. Kahvedir, masadir, evimdir, kocamin yaptığı sunumdur.
Baskasi ozensin diye yapmiyorum ama, istemeyen takip etmesin napiyim.
Kocamizda kavga ederken de mi foto paylasalim napalim?
(Buradan yeri gelmisken seslenmek istiyorum, gorumcem ben kahve paylasinca kahve paylasiyor. Ben kahvalti paylasinca kahvalti paylasiyor. Ben de bundan şikayetçiyim.)
sac spreyi ile tükenmez kalem lekesi cikarmislardi tv de o aklima geldi birden :) belki isinize yararEki Görüntüle 1676275
buyrun benim evin vintage modası ..
hiç bir zaman eşya odaklı bir tip olmadım ..eminim evlerinde koltuğun bu halinden rahatsız olacak insanlar vardır.. ama beni rahatsız etmiyor.. eminim şimdi sizin eşyalarınız benimkilerden güzeldir... o yüzden özenmek gereksiz ..sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım..
:) yok o uslup bana ait degıl.. Kabullenmeyın o zaman ne yapacaksınız varsa ımkanınız ıstıyorsanız alın yahu cok anlamsız.. Benim face.. Tw.. Ins.. Hıcbır sayfam yok genelleme yapmanızı da anlamlı bulmadım.. Ben sızın derdınızı anlamaya calışıyorum sızı anlamaya calışıyorum ama baskalarının hayatına özenerek gecen ömüre yazık.. Kendı sartlarınızla mutlu olmayı ogrenın. Imkanımız olmasa sahsen bnde almam ama ımkanım var kendı dunyamınevıme yansıtıyorum buda elestırıye acık degıl yanı.. Kımseyı sızın esyalarınız cok guzel pembiş kahve fıncanınız var dıye elestıremezsınız bu cok cocukca cok anlamsız cokkk.. Uzuldum ben sıze ne dıyeyım..kabullenip kes sesini otur aşağı diyorsunuz yani:) peki biz susup oturalım sizlerde gözümüze gözümüze sokmasanız pembelerinizi,vintagelerinizi evlerinizi nasıl olur denemek istermısınız? yada tüm dünyaya yaymasanız ilan eder gibi bu bugun kahve fincanlarım karacahome dan der gibi ... eşlerle kişisel olarak paylaşımdan bahsetmıyorum eşimle severek evlendım ve tam bir aşk insanıyız ben daha çok materyallere takığım...
İşte bunlar hep ön yargı
yermedımki yerilince yermek durumunda kaldım bir arkadası sadece... aynen sana katılıyorum canım... zaten o kadar ıvır zıvırı benım mutfak dolabım almaz mümkn değil :) kim başlattı acaba bu modayı merak edıyorum bır yandan da
tamam öyle olsun polemiğe girmek niyetınde değilm aynı dilde konusmuyoruz cunku...:) yok o uslup bana ait degıl.. Kabullenmeyın o zaman ne yapacaksınız varsa ımkanınız ıstıyorsanız alın yahu cok anlamsız.. Benim face.. Tw.. Ins.. Hıcbır sayfam yok genelleme yapmanızı da anlamlı bulmadım.. Ben sızın derdınızı anlamaya calışıyorum sızı anlamaya calışıyorum ama baskalarının hayatına özenerek gecen ömüre yazık.. Kendı sartlarınızla mutlu olmayı ogrenın. Imkanımız olmasa sahsen bnde almam ama ımkanım var kendı dunyamınevıme yansıtıyorum buda elestırıye acık degıl yanı.. Kımseyı sızın esyalarınız cok guzel pembiş kahve fıncanınız var dıye elestıremezsınız bu cok cocukca cok anlamsız cokkk.. Uzuldum ben sıze ne dıyeyım..
kesinlkle katılıyorum .... gösteriş sanat olduValla benimki önyargı değil gayet yaşanmış bi örnekti vede okadar çok varki.
Bu verdiğim örnek görümcemdi mesela babasının evinde kola tabağıyla yerdi evlenince kocasına karacadan el yapımı takım aldırdı habire çekip koyuyo eşim gösteriyo.
Başka bi arkadaşım gece Konduda taşıyodu çeyizine 1 bardak bile yoktu kocası doktor yurtdışından bardak çanak toplayıp foto çekip koyuyo.
Önyargı değil bu gerçek.
Valla benimki önyargı değil gayet yaşanmış bi örnekti vede okadar çok varki.
Bu verdiğim örnek görümcemdi mesela babasının evinde kola tabağıyla yerdi evlenince kocasına karacadan el yapımı takım aldırdı habire çekip koyuyo eşim gösteriyo.
Başka bi arkadaşım gece Konduda taşıyodu çeyizine 1 bardak bile yoktu kocası doktor yurtdışından bardak çanak toplayıp foto çekip koyuyo.
Önyargı değil bu gerçek.
Sizden farklı olana sızden farklı dusunene sızde olmayana tahammulunuzun olmaması aynı dılı konuşmadıgımız için degıl ; sızın agır kompleksınızdendır.. Pervasızca klavyeden aldıgınız bır hskla elestırılerınızı savuruyorsunuz boşverın sızene mılletın evınden esyasından sızı nıye rahatsz edıyor .. Burada bır kompleks var ve bu cok tehlikeli .. Mutlu olmanıza her daım engel..tamam öyle olsun polemiğe girmek niyetınde değilm aynı dilde konusmuyoruz cunku...
ahahah .görümce seni görünce bi hareketlenmeler baslıyo sanırım :) bunlar hep yarışmaktan... cnm eşleriyle ilşkilerine özendiğim yok sosyal medya kullanıcılarının :) nesnelere takıldm sadece tamamen maddi...
Bu konulardan çok açıldı.
Dönem dönem herkes hissediyor böyle bence.
Bir ara ben de ne hevessizim yahu!
Ne sunuma özenirim, ne kahvemi süslerim.
Cicili bicili şeyleri bilmem içim mi geçmiş ne diyordum.
Hatta konu açmıştım
Tabi benim kahvenin köpüğüyle oynayacak, yemeklerle dekor yapacak kadar tasasız hayatım hiç olmadı.
Bunun da etkisi vardır.
İnsan gençliğini, mutluluğunu, hayatını sorguluyor doğru.
Ben de bu yüzden kullanmıyorum pek çok sosyal hesabı.
O fotoğrafların ardında da bir sıkıntı, dert vardır demem gördüklerime bakıp
özenirim, onlar gezmelerde ben yine evdeyim, onlar sevdikleriyle ben yapayalnızım diye kahrederim.
Kendimi biliyorum. Uzak durarak sorunu çözmeye çalışıyorum ben de.
Millet o pembe tabak, çanaklarla bugün şık bir yemek masası paylaşır yarın o tabak çanaklar
duvarda yerde kavga esnasında parçalanır bilemezsin, bilemeyiz.
Paylaşılan kadarından haberdarız. Kimse de ağlarken, kavga çekerken foto çekip koymaz.
Bu gerçeği unutmamak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?