- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi catherineblake
-
evet haklısınız önceden yoktu son 3 yılda vintage tam bir furya oldu... bunun üzerine mağazalar bile açıldı tüm semtlerde...wc ye gitse paylaşacak tipler var evet facede görüyorum bende komik yani..
her gittikleri restoranı etiketleyenler , pazar kahvaltılarının fotosunu çekip ekleyenler.. sanki bir onlar kahvaltı yapıyor gibi ..tamamen görgüsüzlük ..
takip etmeyin sizde ins.dan bu insanları olsun bitsin.. hayatınızı sorgulamanıza gerek yok .. herkesin hayattan beklentileri farklı .. mesela ben hiç pembiş takımlarım olsun gibi bir istek içine girmedim bugüne kadar
ne güzelsiniz :) maşallah allah ağzınızn tadını bozmasınnn amin
aa öyle deme kahvaltılarında mini nutella, kepek ekmeği ve bir dilim karper yiyen insanlar onlar görünüşte ama resime yansıyanlar onlar birde fotograftan sonra ekmeğin üstüne tereyağı sürmüş ohhhhh :)):öf ıncık pıncık pembeli english home bozması evlerden benimde içim bayıldı.
çok yapmacık. sanki hiç kuru fasulye pilav yemiyorlar
evet haklısınız önceden yoktu son 3 yılda vintage tam bir furya oldu... bunun üzerine mağazalar bile açıldı tüm semtlerde...
canım benım cok tesekkur ederim ... amin inşallah.... bende akıl sır erdiremıyorum her güne ayrı bir fincanla sunum resimleri sanırım ayrı bir odaları var ürünleri saklmak için :)Tencere tava hani işi kolaylaştıracak mutfak eşyalarını almanın meraklısıyımdır da o dediğin pembeli allı pullu takım takım eşyaları süsleri tabakları cok gereksiz buluyorum bana ıvır zıvır geliyor imrenmek bir yana görünce ya bunları nereye koyulacak eşya yığını filan diyorum lüzumsuz. Adam akıllı kaliteli bir yemek takımı misafir için günlük kullanım için ayrı bir de kahvaltı takımı gerisi ne gerek var tabi benim bu benim fikrim. O resimlerde sen sadece bir kare görüyorsun o resmin arka planını bilemezsin ki. Mutluluk keşke o pembe tabaklarla gelecek olsa evi komple doldururdum bilemezsin. İnsallah kpss sonucu atanır ve keyfine göre sende alırsın moralini bozma.
bekleyeceğm:)doğrudur ama inanın hiç farkında değilim vintage modasının.. ilgimi çeken bir durum değil gerçekten.. belki çocuklar küçük o yüzden o topa girmeyi uzun zaman düşünmediğimdendir:))
bakın size bir foto çekip ekliycem birazdan ..
soğuma bence insanların gözüne sokup bakkk benımde var demıyorsak soğuma ... sana katılıyorum ama soğuma konusunda bende 4 yıl kdr once aldım bernardo vintage serisi bilirsn herkeste en cok olan modelinden inan soğudum bende herkes heryer pembe olmuş zaten ...Yaa benimde pembiş takımlarım var soğudum şimdi.
Sosyal medya kullanmıyorum . Ama güzel masa güzel sunum benim için çok önemli yediğin içtiğin neolursa olsun güzel konulmalı bence tabağa ki iştah açılsın.
Benim mutfağım çok küçük ama dolaplar 4 Duvarı dönüyo yani dolap çok ama çok yüksek bildiğin işkence. Çok eski evim tavan yüksekliği 3,40 zıplasam dolaplara değemiyorum. Sandalye in çık in çık.
Bana hergelen bişeyleri çeker koyar facebooka başka yere.
Boşver bunlar için maddiyata gerek yok.
Okadar ucuza okadar güzel şeyler var ki algıda seçicilik önemlisi.
bekleyeceğm:)
sosyyal medyada inanın bu dediklerinizn hiç bir seviciliği yok... edebiyatla alakalı bir sayfa actım kimsenin umrunda olmadı bile 1.20 k yı geçmedi ama pembe sunum sahiplerinin 56.0 k sı var misal.... şmdi bu moda demekki sanat bu olmuş edebıyatta... bebekle bunların şu açıdan alakası var maddi bir kıskacın içinde olduğum doğru iyi bir gelecek sağlayamamak kaygısı... dediğin gibi pmbeler vintage evler sadece metaryalPembe ve ankastrenin çocuğun geleceği ile ilgisi nedir?
İnsanlar tuhaf metalarla gösteriş yapıyorlar siz de gösteriş yapamadığınız için üzülüyorsunuz.
Oysa gösteriş yapmak için üretmek(yemek yapmak, resim yapmak, bir müzik aleti çalmak, giysiler ya da dekoratif unsurlar dikmek/örmek, edebi bir metin ortaya çıkarmak vs.) çok daha iyi bir yoldur.
evdeki küçük yaramazların bir portresi sanırım ressamımız çok iyi çalışmıs bence:) ama cidden yuzumde bir gülümseme oldu... sizin adınıza mutlu oldum cünkü evinizdeki huzur ve pozitiflik direk bana bile ulaştı :) hep mutlu olmanızı dilermmmEki Görüntüle 1676275
buyrun benim evin vintage modası ..
hiç bir zaman eşya odaklı bir tip olmadım ..eminim evlerinde koltuğun bu halinden rahatsız olacak insanlar vardır.. ama beni rahatsız etmiyor.. eminim şimdi sizin eşyalarınız benimkilerden güzeldir... o yüzden özenmek gereksiz ..sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım..
Diyelimki heryer pembiş hep cok mutlular .. Bu sızı neden mutsuz ettı benı sasırtan cokca bu oldu.. İnsanların mutluluğu yada varlığı vs neden mutsuzluğunuza sebep oldu ..kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
aşkolsun böyle düşünmenize üzüldüm...Diyelimki heryer pembiş hep cok mutlular .. Bu sızı neden mutsuz ettı benı sasırtan cokca bu oldu.. İnsanların mutluluğu yada varlığı vs neden mutsuzluğunuza sebep oldu ..
Hayat standartları kımsenın aynı degıl.. Mesela ben esımle olan masamızda dahı özen gosterıyorum gorselliğe .. Buna vakıt ayırıyorum butcede ayırıyorum nıtekım bızı sarsmıyor.. Bu tarz seylerden herkes hoşlsnmaz ama ben bır kahve içerken ortaya bır mum yakmak ortamı bambaskalastırıyor.. Evımde oldukca pembe:) işimizde gucumuzde aılemızle bırbırımıze saygılı sevgılı ınsanlarız.. Sanırım hem kpss hem istedıgınız hayata sahıp olamamanız sızı yıpratmış o yuzden rahatsız oluyorsunuz ınsanların mutlulugu yahut evlerınde sahıp olduklarından..dilerım hersey gonlunuzce olur.
soğuma bence insanların gözüne sokup bakkk benımde var demıyorsak soğuma ... sana katılıyorum ama soğuma konusunda bende 4 yıl kdr once aldım bernardo vintage serisi bilirsn herkeste en cok olan modelinden inan soğudum bende herkes heryer pembe olmuş zaten ...
soğuma bence insanların gözüne sokup bakkk benımde var demıyorsak soğuma ... sana katılıyorum ama soğuma konusunda bende 4 yıl kdr once aldım bernardo vintage serisi bilirsn herkeste en cok olan modelinden inan soğudum bende herkes heryer pembe olmuş zaten ...
Bende sızın adınıza uzulduğüm için yazdım.. Dıyorsunuz ki harıka hayatlar cıftler kendı hayatımı sorgulatıyor.. Benim cevremdede var bu duduncede olan bır kişi neden bende yok ? Ben neden boyle degılım? Bu sorular asagı ceker insanı.. Siz siz olun evınızdekı yuregınızdekı sizin olanla yetınmeyı bılın.. Herkesın standardı farklı hem maddı hem manevi..aşkolsun böyle düşünmenize üzüldüm...
Doğru diyosun ama birazda onlarınki sonradan görmelik.
Babasının evinde kola tabağıyla yer Kocasının parasıyla el yapımı bilmem kaç parça 5bin liralık yemek takımıyla.
Gül geç bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?