Sosyal Medyanın Yeni Çılgınlığı: Koltuk Altı Kıllarını Boyamak

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
koltuk-alti-killarini-boyamak-705x290.png
Eskiden (benim çocukluğumda öyleydi, hala öylemi bilmiyorum) Almanya’dan gelen kuzenler, saçları siyahsa biraz uzattıktan sonra sarıya boyamış bir halde Türkiye’ye tatile gelirlerdi. O zamanlar çok özeniyorduk tabi, yazın saçlara tentürdiyot sürerek sarıyla turuncu karışımı bir halde dolaşırdık. (bir kişi de çıkıp demedi “oğlum tavuk gibi olmuşsun dolaşıyorsun ortada, yapma bir daha böyle salakça şeyler” diye) Şimdi bunu niye anlattım, saçını tentürdiyot sürerek boyamış bir neslin “moda” anlayışının ne gibi değişikliklere uğradığını söylemek istedim.

Madonna’nın aylar önce koltuk altı tüylerini uzatarak “moda” haline getirdiği bu durum, şimdi “hair selfie” trendine dönüştü ve artık rengarenk karşımıza çıkmaya başladı. Aşağıda, bu modaya uymuş bazı hanım kızlarımızı görüyoruz.

YTkrPKP.jpg

Ülkemizde böyle bir akımın başlayabileceğini pek düşünmesem de, yine de buradan Türk kızlarına seslenmek istiyorum: Biz sizi koltuk altı kıllarınızı boyamadan da beğeniyoruz, aman ha.

WEefiC7.jpg

http://www.webtekno.com/zimbirtilar/koltuk-alti-killarini-boyamak.html

Bence bu özentiden başka birşey değil
gençler düşünmedikçe
beyinlerini kopyalamak değil de sorgulamak için kullanmadıkça
daha nice abuk subuk şeyler görürüz...
dikkat çekmek için herşeyi yapıyorlar
Allah akıl fikir eylesin

üff çok kötü gözüküyor midem bulandı resmen böyle moda mı olurmuş

Pislikleri yetmiyormuş gibi birde ön plana çıkarmışlar.Şimdi sorsak derlerki özgüven yerim böyle güveni ben :KK11::KK11:

Tentürdiyot değil..oksijenli suyla saç açılırdı..

Bu hatadan dolayı cıvıl cıvıl kıllara odaklanamadım henüz..

nasıl taşıyorum ama biliyormusun. çabuk çabuk oky çabuk taşı kimse görmeden taşı. rekor kırdım ama gören olmuş bdvde :KK70:

İnan dedim ki ne alaka bu konu bide vefat olayi aklimi karistirdi...kalbime inan boyle geldi.

Cunku gercekten etkilendim

Dikkatin dagilmis olabilir sıkıntı yok ...

Back
X