Sosyal Medyanın Yeni Çılgınlığı: Koltuk Altı Kıllarını Boyamak

Zevk : )
Benim de burnum delik, halka takıyorum mesela. Hoşuna gitmiştir deldirmiştir.
mesela özgüvenimi arttırıyor,ne bileyim burunda çok yakışan var..ama ağız kısmı enteresan geliyor:)

mesela özgüvenimi arttırıyor,ne bileyim burunda çok yakışan var..ama ağız kısmı enteresan geliyor:)
Özgüveni arttırmıyor, yani normal şartlarda. Küpe niye takıyorsunuz, kolye niye takıyorsunuz demekle aynı şey aslında niye kaşınızı çenenizi deldiriyorsunuz demek. Tamamen estetik zevk.

Özgüveni arttırmıyor, yani normal şartlarda. Küpe niye takıyorsunuz, kolye niye takıyorsunuz demekle aynı şey aslında niye kaşınızı çenenizi deldiriyorsunuz demek. Tamamen estetik zevk.
jenerasyon farkıyla alakalı anlayamam..85 li erkekkardeşim ama jenerasyon farkı var..8 yaş büyüğüm ben..

jenerasyon farkıyla alakalı anlayamam..85 li erkekkardeşim ama jenerasyon farkı var..8 yaş büyüğüm ben..

Hızma, dövme güzel duruyor ama, piercing düşünmedim hiç fakat hızma takıyorum, gerçi ben burnumu deldirmedim, hijyenik bir yer bulsam deldiririm, dövmeyi de seviyorum, güzel bir desen bulursam yaptırmayı düşünüyorum, birde halhal vazgeçilmezimdir. Ama tabii bunların hepsini koltukaltından ayrı tutmak lazım.

Jenerasyonla ilgisi yok yani:-) bende pek severim böyle şeyleri:-)

Hızma, dövme güzel duruyor ama, piercing düşünmedim hiç fakat hızma takıyorum, gerçi ben burnumu deldirmedim, hijyenik bir yer bulsam deldiririm, dövmeyi de seviyorum, güzel bir desen bulursam yaptırmayı düşünüyorum, birde halhal vazgeçilmezimdir. Ama tabii bunların hepsini koltukaltından ayrı tutmak lazım.

Jenerasyonla ilgisi yok yani:-) bende pek severim böyle şeyleri:-)
genç kızın var sende ilerici bir hanımsın..evet bende piercing i garip buluyorum çocuğum yapsa karışmam..özgür iradeside bana garip geliyor canım:)

Iyyy midem çalkalandı. Ekşitir o kimyasallar o kılların kokusunu ööğğğkkk. Evlerden ırak. Modasına tüküreyim

ahahha millet iyice kafayı yedi :KK70::KK70:
bunlar başka bir tarafındakileri de boyar yakında pembiş pembiş :p

Almaya usendikleri için nasıl güzel gosterebiliriz çabasına girmisler. Millet artik gerçekten de kokmak için ellerinden geleni yapiyor, pehhh. :KK12:

tek kelimeyle iğrenç ötesi röfle de attırırlar bunlar yakında:KK53::KK53:

Back
X