- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
mesela özgüvenimi arttırıyor,ne bileyim burunda çok yakışan var..ama ağız kısmı enteresan geliyor:)Zevk : )
Benim de burnum delik, halka takıyorum mesela. Hoşuna gitmiştir deldirmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela özgüvenimi arttırıyor,ne bileyim burunda çok yakışan var..ama ağız kısmı enteresan geliyor:)Zevk : )
Benim de burnum delik, halka takıyorum mesela. Hoşuna gitmiştir deldirmiştir.
Özgüveni arttırmıyor, yani normal şartlarda. Küpe niye takıyorsunuz, kolye niye takıyorsunuz demekle aynı şey aslında niye kaşınızı çenenizi deldiriyorsunuz demek. Tamamen estetik zevk.mesela özgüvenimi arttırıyor,ne bileyim burunda çok yakışan var..ama ağız kısmı enteresan geliyor:)
jenerasyon farkıyla alakalı anlayamam..85 li erkekkardeşim ama jenerasyon farkı var..8 yaş büyüğüm ben..Özgüveni arttırmıyor, yani normal şartlarda. Küpe niye takıyorsunuz, kolye niye takıyorsunuz demekle aynı şey aslında niye kaşınızı çenenizi deldiriyorsunuz demek. Tamamen estetik zevk.
jenerasyon farkıyla alakalı anlayamam..85 li erkekkardeşim ama jenerasyon farkı var..8 yaş büyüğüm ben..
genç kızın var sende ilerici bir hanımsın..evet bende piercing i garip buluyorum çocuğum yapsa karışmam..özgür iradeside bana garip geliyor canım:)Hızma, dövme güzel duruyor ama, piercing düşünmedim hiç fakat hızma takıyorum, gerçi ben burnumu deldirmedim, hijyenik bir yer bulsam deldiririm, dövmeyi de seviyorum, güzel bir desen bulursam yaptırmayı düşünüyorum, birde halhal vazgeçilmezimdir. Ama tabii bunların hepsini koltukaltından ayrı tutmak lazım.
Jenerasyonla ilgisi yok yanibende pek severim böyle şeyleri
![]()
Belfie gibisi çıkmasın da....![]()
uzatıp perma yaptırcam ben :)Röfle, balyaj yaptıranda var mı acaba
Zavallı insanoğlu ne yapacağını şaşırmış durumda, uzatıp örgü de yapın, uçlarına da boncuk takarsınız süper olur, bakıııın yeni bir akım önerdim size![]()
ahgahhaa aynenaşagı dogru iner bu boyamalar.
asıl hedef belli![]()
güzel bir kesim iyi olur mesela. önlerde katlı kes,arkalar ddüz kalsın abi derler kuaföre mesela :)tek kelimeyle iğrenç ötesi röfle de attırırlar bunlar yakında![]()