Sosyal medyaya fotoğraf koyma

yazgecesiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
141
75
13
32
iyi akşamlar hanımlar,

eşimle 1 yıldır evliyiz henüz körpe olduğumuz için irili ufaklı ama sık sık kavgamız olurdu günlerce küs kaldığımız olurdu

en sonki kavgalardan birinde bize nazar değiyor ondan böyle hep kavga ediyoruz diyerek sosyal medyadaki tüm fotoğraflarımızı sildi, tamam dedim ses etmedim ben de sildim bi süre sonra biraz yumuşar dedim sonra dayanamayıp tekrar koydum 2 tane fotoğraf

ama o inatla koymuyor, yediğimizi içtiğimizi her detayımızı paylaşsın diye bir derdim yok ama dışarıdan bakan biri de evli oldugunu başının bağlı olduğunu anlasın diye en azından profil fotoğrafında bitanecik resmimiz olsun diyorum ona da hayır diyor,

işi gereği de sürekli dşarıda vakit geçiren insanlarla haşır neşir olan biri, insan takıyor haliyle bu konuya

sinileniyorum üzülüyorum inat mı yapıyor gerçekten nazar diye mi düşünüyor yoksa art niyeti mi var bilmiyorum

Birilerinden sizi saklıyor ama nazardan değildir o
bazen öyle düşünüyorum evet bu ne rahatlık diyorum neyden çekiniyor diyorum, ama küçük bir şehirde yaşıyoruz zaten arkadaşlarının çoğuyla tanıştım evli olanlarla sürekli gider geliriz böyle düşününce de ben abartıyorum diyorum

YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.

Fotograf koymayi birakinca kavgalariniz bitti mi?
eskisi gibi sık olmasa da ufak tefek kavgalar oluyor yine, en son dün oturmaya gittiğimiz arkadaşlarımızın evinde bu sosyal medya konusu açıldı şakayla karışık bizim bey böyle böyle deyip böyle böyle yapıyor dedim orda bi atışma yaşadık sonra ben bi an yine kötü oldum yüzüne bakmamaya başladım eve gelince hiç konuşmadım o da yanaşmadı tepki vermedi bugün de işten dönünce yemek dışında konuşmadık, durum bu

Eşiniz haklı olabilir.Ne zaman yeğenlerimin fotoğrafını koysa kızkardeşim sosyal medyaya,o gün çocuklara bir şey oluyor.Artık koymuyoruz.

ona göre ben çok fazla üstüne düşüyorum çok kıskanıyorum çok trip atıyorum uzatıyorum surat asıyorum ama bikere durup düşünmüyor küsüyorsa sebebi benim diye

Telefon ekranından bakılan fotoğrafa değdirilen nazar gelip sizi buluyor , tanıdıklarının hepsi renkli gözlü nazarı kuvvetli kişiler demek ki.

YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.
Ayy ne alaka ya ? Evliyim takmiyorum. Bu bir ölcüt mu neye dayaniyorsunuz bunu soylerken?. Sevmiyorum takmiyorum. Esim de takmiyo ağir iste calisiyo 2 defa parmagi kopuyodu yuzuk yuzunden. Neyiz biz simdi ?

FotoĞraf koyunca ne değişecek? İstersen evli diye alnına yazı yaz, içinde varsa engel olamazsın. Fotoğraf koymuş, yüzük takmamış bunlar sebep olmuyor aldatmaya .
benim eevli bir iş arkadaşımın imam nikahlı sevgili vardı ya... adam karısına aşıktı, yüzüğünü çıkarmıyordu, her dakika arıyordu ama aldatıyordu . Sevgilisini işyerimize getirmişti üstelik. Sevgilisi ona aşıkmış herşeye katlanırmış vs vs.
Bu örnekten sonra herşeye dörtdörtlük önem verenlerden işkinlenmemek ne mümkün o zaman?

Benmde fotoğrafım Yok sosyal hesabında eşimin. ‘Neden tüm iş çevrem seni görsün’ diyor , paylaşmıyor. Yüzük takmayı da sevmiyor. Bende sevmiyorum .
Hee insan oğlu şaşar beşer derler, Bir gün Olurda şeytana uyarsa o kaybeder. Kendine metresle yaşamayı layık görürse onu layığıyla bırakırım, arkama da bakmam.
Çok şükür eşime güveniyorum onun sevgisine inanıyorum lakin yine de ona bu düşüncemi aynen söyledim. Peşinden koşup sürekli parmak sallaycak heran takip edecek halim de, ruhum da Yok. İnsan çok kafaya taktığını / korktuğunu yaşıyor bence (bknz. kuantum yasası)

Sana tavsiyem; kendine de , eşine de güven. Saçma sapan düşüncelerle huzurunuzu bozmayın .
Nazara evet inanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…