- 23 Ağustos 2018
- 141
- 75
- 13
- 32
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
:)) yüzüğü 2 defa denizde düşürdü yenisini aldık arada unutur takmayı ama takıyor genellikleEşin kesin evlilik yüzüğü de takmıyordur,ya sevmiyordur ya da kaybetmiştir.
bazen öyle düşünüyorum evet bu ne rahatlık diyorum neyden çekiniyor diyorum, ama küçük bir şehirde yaşıyoruz zaten arkadaşlarının çoğuyla tanıştım evli olanlarla sürekli gider geliriz böyle düşününce de ben abartıyorum diyorumBirilerinden sizi saklıyor ama nazardan değildir o
eskisi gibi sık olmasa da ufak tefek kavgalar oluyor yine, en son dün oturmaya gittiğimiz arkadaşlarımızın evinde bu sosyal medya konusu açıldı şakayla karışık bizim bey böyle böyle deyip böyle böyle yapıyor dedim orda bi atışma yaşadık sonra ben bi an yine kötü oldum yüzüne bakmamaya başladım eve gelince hiç konuşmadım o da yanaşmadı tepki vermedi bugün de işten dönünce yemek dışında konuşmadık, durum buFotograf koymayi birakinca kavgalariniz bitti mi?
Ayy ne alaka ya ? Evliyim takmiyorum. Bu bir ölcüt mu neye dayaniyorsunuz bunu soylerken?. Sevmiyorum takmiyorum. Esim de takmiyo ağir iste calisiyo 2 defa parmagi kopuyodu yuzuk yuzunden. Neyiz biz simdi ?YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?