- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.
FotoĞraf koyunca ne değişecek? İstersen evli diye alnına yazı yaz, içinde varsa engel olamazsın. Fotoğraf koymuş, yüzük takmamış bunlar sebep olmuyor aldatmaya .
benim eevli bir iş arkadaşımın imam nikahlı sevgili vardı ya... adam karısına aşıktı, yüzüğünü çıkarmıyordu, her dakika arıyordu ama aldatıyordu . Sevgilisini işyerimize getirmişti üstelik. Sevgilisi ona aşıkmış herşeye katlanırmış vs vs.
Bu örnekten sonra herşeye dörtdörtlük önem verenlerden işkinlenmemek ne mümkün o zaman?
Benmde fotoğrafım Yok sosyal hesabında eşimin. ‘Neden tüm iş çevrem seni görsün’ diyor , paylaşmıyor. Yüzük takmayı da sevmiyor. Bende sevmiyorum .
Hee insan oğlu şaşar beşer derler, Bir gün Olurda şeytana uyarsa o kaybeder. Kendine metresle yaşamayı layık görürse onu layığıyla bırakırım, arkama da bakmam.
Çok şükür eşime güveniyorum onun sevgisine inanıyorum lakin yine de ona bu düşüncemi aynen söyledim. Peşinden koşup sürekli parmak sallaycak heran takip edecek halim de, ruhum da Yok. İnsan çok kafaya taktığını / korktuğunu yaşıyor bence (bknz. kuantum yasası)
Sana tavsiyem; kendine de , eşine de güven. Saçma sapan düşüncelerle huzurunuzu bozmayın .
Nazara evet inanıyorum.
biz de eşimle fotoğraf koymuyoruz sosyal medyaya
evlilik yüzüğü de takmıyoruz ikimiz de
ama bizim için sorun olan bişey değil
yine de siz istiyorsanız eşiniz anlayış göstermeli
Evet yaa biz de eşimle öyle düğün-dernek, önemli toplantılar vs olmadıkça çok takmıyoruz yüzükZaten hamilelikte beni iyice kasan-bunaltan bi durum oluyo yüzük.
Yani bunun bi kıstas olduğunu sanmıyorum; elbette art niyetli kocalar da vardır tabi..
YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.
sizin durumunuzda koymamak can sıkmaz çünkü ikiniz de koymuyor ve bunu sorun etmiyorsunuz çünkü aktif kullanıcı değilsiniz anladığım kadarıyla, ama biz eşimle aktif olarak kullanıyoruz sosyal medyayı, sürekli paylaşım yapsın demiyorum ama en azından evli oldugu belli olsun bir tanecik profil resmi olsun istyorum...
Fotoğraflar kaldırılsın yüzük ara da unutulsun burnuma hiç iyi kokular gelmedi ele geçir bakalım bi sosyal medyasını ya da fake hesaptan mesaj atabilirsin.biz de eşimle fotoğraf koymuyoruz sosyal medyaya
evlilik yüzüğü de takmıyoruz ikimiz de
ama bizim için sorun olan bişey değil
yine de siz istiyorsanız eşiniz anlayış göstermeli
Aynen öyle takıldı kaldi evli kadınlar yüzuge . Yüzük varken de bi çok kadın yılış yılış ..bizim alyansımız bile yok öyle diyeyim sana
gözü dışarıda olana fark etmez ki isterse 10 yüzüğü olsun, isterse profili baştan aşağı eşinin fotoğrafı olsun. o işlere niyetlenen yüzüğü evden çıkarken çıkartır, fake hesap açar eşinden gizler. bunlar kriter değil bence de.
Buldumcuk diyoruz canım öylelerine :))Benim eşimde asla paylaşmaz. Onemsemiyorum da ama bir iki defa sormustum "arkadas listemin cogu erkek onlara seni gostermeye mi merakliyim?" dedi. Hakli bence.
Bende cok fazla paylaşmam ikimizi. Ayda yılda bir. Surekli kocasiyla foto paylasan arkadaşlarımi da hic anlamiyorum. Ne gerek var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?