Sosyal medyaya fotoğraf koyma

İkinizin ayrı sosyal medya hesapları mı var?neden ortak bir hesap kullanmayı denemiyorsunuz evli çiftler genelde ortak hesap kullanmayı tercih ediyorlar belki içiniz daha rahat eder.Ama şu bir gerçek ki yapmak isteyeni de hiçbir şekilde durdurmazsınız isteyen fake hesap açıp yine yapacağını yapıyor. Foto koysun yada koymasın farketmez erkeklerin hiçbirşey basmayan kafaları böyle konulara gelince Einstein i aratmıyor.

YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.

Oy ben cok tehlikeliyim o zaman
Hic sevmiyorum takmayi.
Ancak yanimda cocuklar yoksa ce bilmedigim bi yere tek gideceksem takiyorum onda da bunaliyorum cok.
Esimde isi sebebiyle takmiyor, 50 defa yuzuk cikarmasi gerek gunde eger takarsa.

Aslında cicim zamanlarınız, sık kavga ediyorsanız sosyal medyadan da öte belki birbirinize alışma sürecinizle alakalıdır. Öte yandan biz de inanırız nazara o yüzden çok paylaşım yapmayız ama profil fotoğraflarımız beraberdir hep. Yüzük mevzusu kişisel tercih, çünkü gerçekten bir insan Allah korusun şaştı mı şaşıyor; medeni hal, yüzük vs bakmıyor.

Eşinizin bilgilerini evli "herkese açık" kitlesiyle seçip bırakın. Hatta sizinle evli oldugu direk gözükür kendinizi seçersiniz. Zaten öyleyse fotografta olmayıversin.

Ya da evinizle ilgili ya da ne bileyim özel bir anınızda içecekleri falan çekip "Eşimle.." yazıp etiketleyin sayfasında çıksın. Ya da kapak fotografına koyun. Bir şekilde sayfasında görünür bence. Onu da istemezse çemkirirsiniz

Süper !!

Benim esim üniversitede okuyor.

Yüzük takmiyor. Ben lohusayim. Facete evli olduğu yazmiyor. Instegramda fotolarimiz var ama hep arkadas grubu icindeyiz.

Üniversitede kizin biri ayni sirada oturalım demiş, sonra beni eve birak demiş.

Cok yakisikli degil ama eli ayagu düzgün parlak biri eşim . Eee altinda arabasi bir de iyi işi olunca kızlar büyük ihtimal yazıyor.

Arkadas ortaminda eşimin evli hatta cocuklu olduğu konuşulmuş kiz aa evli misin sen diye şaşırmış. Yine de eve birakmasi konusunda ısrar etmis :)))

Bütün bunları da bana eşim anlatıyor.

Yani niyeti varsa bir güzel gidip takılır. Ne yüzüğe bakar ne baska birseye. Niyeti de yoksa gelir ne yasamıssa sana anlatir.

Senin yaoacagin birşey yok. Aldatma isi kisinin kendi şerefiyle alakali bir durum malaasefki.

biz de eşimle fotoğraf koymuyoruz sosyal medyaya
evlilik yüzüğü de takmıyoruz ikimiz de
ama bizim için sorun olan bişey değil
yine de siz istiyorsanız eşiniz anlayış göstermeli

Evet yaa biz de eşimle öyle düğün-dernek, önemli toplantılar vs olmadıkça çok takmıyoruz yüzük Zaten hamilelikte beni iyice kasan-bunaltan bi durum oluyo yüzük.
Yani bunun bi kıstas olduğunu sanmıyorum; elbette art niyetli kocalar da vardır tabi..

Benim eşimde koymuyor ne çocukları ne benimkini bende istemiyorum ama profilinde evli olarak yazdım görsünler diye

Yüzük takan insan, kapıdan çıkınca çıkarmayı akıl etmez mi içinde değişik niyetler varsa. Bazen çok düz bakıyor bazı insanlar. Ben de eşim de yüzük takmayız hiç. Bu asla bir kıstas değil. Ayrıca eşimi dedektif gibi takip etmem, bir şey yapmasın diye önlem de almam. Hayatımızı yaşanması gerektiği gibi yaşarız. Yoldan çıkmasın diye kendimi parçalayamam, ama bir gün yoldan çıkarsa da zaten beni kaybetmeyi göze almış demektir, güle güle der, kendi yoluma bakarım.

Reactions: csi
Benim soyadim tum mecralarda hala kizlik soyadim ve bir tane fotografimiz yok ne esimin hesabinda ne benim.5 aylik evliyiz bizde.Koymadik,degismedik,guncellemedik bisey.Evli oldugu belli olsun mantigi cok sacma degil mi?

bizim alyansımız bile yok öyle diyeyim sana
gözü dışarıda olana fark etmez ki isterse 10 yüzüğü olsun, isterse profili baştan aşağı eşinin fotoğrafı olsun. o işlere niyetlenen yüzüğü evden çıkarken çıkartır, fake hesap açar eşinden gizler. bunlar kriter değil bence de.

YüZük takması da hayra işaret.Bence en tehlikeli tipler evli olup da yüzük takmayanlardır unutma.

Yok yok bazen yüzük rahat olmuyo .. kilo alınıp veriliyor ... yüzük takılmıyor. Eşimle yüzükleri 1.5 yıl taktık sonra hamile kaldım yüzük olmadı eşimde benle beraber çıkardı.. 1 yıl takmadık sonra eşim itiraf etti yüzüğünün rengi değişmişti (bakıma vermiştik)yüzükten nefret etmiş takmak istememiş. O

Önemli olan gerçek hayatta nasıl olduğunuz bence. Bırakın koymasın ama aranız iyi,muhabbetiniz sağlam olsun. Millet mutlu mutlu pozlar koyuyo baksan boşanacaklar :/

biz de eşimle fotoğraf koymuyoruz sosyal medyaya
evlilik yüzüğü de takmıyoruz ikimiz de
ama bizim için sorun olan bişey değil
yine de siz istiyorsanız eşiniz anlayış göstermeli
Fotoğraflar kaldırılsın yüzük ara da unutulsun burnuma hiç iyi kokular gelmedi ele geçir bakalım bi sosyal medyasını ya da fake hesaptan mesaj atabilirsin.

Aynen öyle takıldı kaldi evli kadınlar yüzuge . Yüzük varken de bi çok kadın yılış yılış ..

Sosyal medya gerçekten bu kadar önemli mi , evli olduğunuzu ispatlamanin yolu gerçekten fotoğraf mi ?

Eşinizin mantığı da saçma . Yan yana gelmiş bir çiftin fotoğrafına neden nazar değsin ki , kral tahtında mi foto çekilmiş.

Bi makale okumustum bekar bazı Kadınlar evli erkeklerden daha cok hoslanıyor daha cazip geliyor diye eşine güveniyorsan bırak evli oldugu yazmasın gözükmesin fotoğrafınız ne olacak
Eğer eşinin icinde bi pislik varsa tasma bile taksan yapacagını yapar

Benim eşimde asla paylaşmaz. Onemsemiyorum da ama bir iki defa sormustum "arkadas listemin cogu erkek onlara seni gostermeye mi merakliyim?" dedi. Hakli bence.
Bende cok fazla paylaşmam ikimizi. Ayda yılda bir. Surekli kocasiyla foto paylasan arkadaşlarımi da hic anlamiyorum. Ne gerek var yani.

Yüzük takıyorsa Basının bağlı Olfuğunu görürler zaten.

Takmıyır da da sosyal medyayı kapatmasını söyleyin.

Ayrıca herkes fotoğraf koyuyor neden size nazar değsin ki

Buldumcuk diyoruz canım öylelerine :))
Iyi ki bi Kocası olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…