Sosyal medyaya fotoğraf koyma

Bu benim görüşüm,ben evli olup da yüzük takmayan erkekleri güvenilmez buluyorum,tabii adamın geçerli bir nedeni vardır dediğiniz gibi ağır işi vardır takmaz istisnalar kaideyi bozmaz

Sosyal medyama bende eşimle ve çocuğumla fotoğraf koymam.. koymak hiç aklıma gelmez, hiç de sevmem.. eşimde koymaz. Hatta geçenlerde üniversite arkadaşlarımdan biri senin ne zaman bebeğin oldu sen ne zaman evlendin ki diye mesaj attı.. 3 yıl oldu ddim

Bana kalsa sosyal medya bile kullanmam ama iş için bile grup yapmışlar ordan yazı yolluyorlar :/

sizin durumunuzda koymamak can sıkmaz çünkü ikiniz de koymuyor ve bunu sorun etmiyorsunuz çünkü aktif kullanıcı değilsiniz anladığım kadarıyla, ama biz eşimle aktif olarak kullanıyoruz sosyal medyayı, sürekli paylaşım yapsın demiyorum ama en azından evli oldugu belli olsun bir tanecik profil resmi olsun istyorum...

Sosyal medyayi aktif kullanmiyorsa paylasmamayi anlarim ama aktif kullaniyorsa sadece sizinle fotograf paylasmiyorsa kesinlikle artniyet ararim.

Biz de sosyal medyaya fotoğraf koymuyoruz. Ama profil fotoğraflarımızda birbirimiz varız. Whatsapp, instagram falan hepsinde. Siz çok istiyorsanız eşiniz koymakla bişey kaybetmez. Ben de huylanırdım sanırım. Gerçi bazı erkeklerin de inadı inattır.

Bir erkek nazar dedi mi ben gülerim:)))
Bence farklı planlar içerisinde. Yüzük de arafa bir takılıyor, denize menize düşüyor, vaziyetler vahim :)

Şu "resim koyma nazar değiyor" diyen erkeklerden bir tane de benim evde var. Hoş koyduklarımı sildirmez, ikimizin de profilleri resimlerle dolu da, her seferinde koyarken söylenir "kaşınıyorsun zorla" diye.

Bu yaz ben de kanaat getirdim artık haklı olduğuna zira ne zaman benim ailem bize gelse ve ben resim koysam bir şey olur. En son saçma bir şekilde alt katı su da basınca "tamam artık bu son bir daha benimkilerle resim koymayacağım" dedim. Umarım seneye yaza unutmam bu dediğimi

Velhasıl kelam, nazara inanan erkekler var. Benimki ki hiç bir batıla vs'ye inanmaz ama negatif enerjiye inanır. Ya da o öyle kurduğundan onun kurgusunu yaşıyoruz bilemedim bakın şimdi

Canım al onun elinden telefonunu sen koy valla. Burda okuduklarım ayrı etraftan gördüklerim ayrı seyler. Artık babana bile güvenme modunda yaşamak gerekiyor maalesef. Eşiniz güvenilir sağlam olsa da millet kafayı bozmuş. Bekar sanıp asılan bile olabilir.

Evli olduğunu bildiğim eski iş yerimden biri asıldı faceden. Colugu cocugunun Fotoğraflarıda var birde. O işler öyle yürüyümüyor emin olun.

Yüzük takmak asla sadakat ölçüsü olamaz.Takmamak da sadakatsizlik içerecek diye birşey yok , ben de eşim de takmıyoruz mevzusu da geçmiyor.Görünmemesi gereken yerde çıkarıp cebe sokmak zor birşey olmasa gerek..
Erkek nazara inanır mıymış diyenler olmuş , evet anneden geçiyor malesef bu tür şeyler..Malesef diyorum çünkü bizim evin de kemgözsavarı eşimdir.

Son düzenleme:
En son ki fotosuna "canım kocamm" yaz bakalım silecek mi yorumu
Silerse tavayı ısıt eve gelmesini bekle

Ota poka nazar diyenlerede uyuzum.
Valla tavrını koy canım nedemek koymamak foto
Ozaman kapatın kapalı dursun.

sosyal medyadan nazar degseydi şeyma subaşi catlardi, nasil hayatlarimiz var ki nazar degcek, herkesin kocişi aşkiştosu, bal oğluşu, premsesi varnazar duasiyla birliklte paylasin fotonuzu, ben bunu gordum cidden,esinizle olan kavgalarla ilgili detay vermediginiz icin, gercekten nazar yuzunden sildigini varsaydim.

Benim esimde hic bi sekilde sosyal medyada benimle olan fotografini paylasmaz sebebide benim sosyal medyamda birsuru erkek var iyisi var kotusu var ben niye seni onlara sergileyim . Ve biri esiyle fotograf koyunca ona bile kiziyo. Ben artik alistim koymazsa koymasin diyorum. Kendi fotografinida paylasmaz oyle pek. Ve bende artik ikimizin fotografini paylasmamaya ozen gosteriyorum bende 1.5 yilllik evliyim normalde oyle pek kavga eden bi cift degiliz ama fotograf koydugumda sebepsiz yere tartisma cikiyo aramizda. Bi kac kez boyle oldu artik bende nazar degdigini dusunmeye basladim. O yuzden bende paylasmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…