- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
Kulliyen yalan.en sonki kavgalardan birinde bize nazar değiyor ondan böyle hep kavga ediyoruz diyerek sosyal medyadaki tüm fotoğraflarımızı sildi, tamam dedim ses etmedim
iyi akşamlar hanımlar,
eşimle 1 yıldır evliyiz henüz körpe olduğumuz için irili ufaklı ama sık sık kavgamız olurdu günlerce küs kaldığımız olurdu
en sonki kavgalardan birinde bize nazar değiyor ondan böyle hep kavga ediyoruz diyerek sosyal medyadaki tüm fotoğraflarımızı sildi, tamam dedim ses etmedim ben de sildim bi süre sonra biraz yumuşar dedim sonra dayanamayıp tekrar koydum 2 tane fotoğraf
ama o inatla koymuyor, yediğimizi içtiğimizi her detayımızı paylaşsın diye bir derdim yok ama dışarıdan bakan biri de evli oldugunu başının bağlı olduğunu anlasın diye en azından profil fotoğrafında bitanecik resmimiz olsun diyorum ona da hayır diyor,
işi gereği de sürekli dşarıda vakit geçiren insanlarla haşır neşir olan biri, insan takıyor haliyle bu konuya
sinileniyorum üzülüyorum inat mı yapıyor gerçekten nazar diye mi düşünüyor yoksa art niyeti mi var bilmiyorum
sizin durumunuzda koymamak can sıkmaz çünkü ikiniz de koymuyor ve bunu sorun etmiyorsunuz çünkü aktif kullanıcı değilsiniz anladığım kadarıyla, ama biz eşimle aktif olarak kullanıyoruz sosyal medyayı, sürekli paylaşım yapsın demiyorum ama en azından evli oldugu belli olsun bir tanecik profil resmi olsun istyorum...Sosyal medyama bende eşimle ve çocuğumla fotoğraf koymam.. koymak hiç aklıma gelmez, hiç de sevmem.. eşimde koymaz. Hatta geçenlerde üniversite arkadaşlarımdan biri senin ne zaman bebeğin oldu sen ne zaman evlendin ki diye mesaj attı.. 3 yıl oldu ddim
Bana kalsa sosyal medya bile kullanmam ama iş için bile grup yapmışlar ordan yazı yolluyorlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?