Neden utanıyorsunn arkadaşım bizde dışarıdaki herkes de aynıyız insanız çekinme,kimse sana bakmaz herkesin işi gücü başından aşkınSosyal bir ortama girince korkuyorum, kalabalık ortamlarda sanki herkes o an işini bırakıyor bana bakıyormuş gibi geliyor mesela geçen otobüse binmiştim şoför durakta kapıyı açmadı o kadar kalabalığın içinde kapıyı açar mısınız diye bağıramadım 2 durak sonra indim nasıl çözülür bu durum,markete çıkmaya bile utanıyorum,tedirgin oluyorum
Aynen. Ya da buyuyceksiniz. Bilemedim yasiniz kucuk geldi bana eskiden cook eskiden bende de vardi simdi de susmuyorum sjsjBunun bir adı vardı fobi olarak unuttum. Terapiye,uzmana gitmelisiniz.Başka türlü cözümlenecegini dusunmuyorum.Cünkü disardan veya burdan herhangi bir insanın söyledikleri sizi cok etkilemeyecek.
Cok mantıklıNeden utanıyorsunn arkadaşım bizde dışarıdaki herkes de aynıyız insanız çekinme,kimse sana bakmaz herkesin işi gücü başından aşkın
Sizin gibi arkadaşım vardı, o da bana söylettirirdi inilecek yeri. Sonra yanına gittim, başka şehirdeydi. Minibüste, ineceğimiz yeri sen söyle, dedi. Saçmalama, hem ben misafirim diye güldüm. Amacım onu cesaretlendirmekti. Yavaş yavaş alıştı böyle şeylere. Ona garsondan hesap istettim, yolu bilsem bile adres sordurttum, müşteri hizmetlerini arattım vs... Siz de yavaş yavaş başlayın. Sesiniz kötü mü çıktı o an, gülün (Yemin ederim başıma geldi, tıklım tıklımdı. Sesim yetişmedi, bi abi gürleyerek seslendi hepimiz güldükSosyal bir ortama girince korkuyorum, kalabalık ortamlarda sanki herkes o an işini bırakıyor bana bakıyormuş gibi geliyor mesela geçen otobüse binmiştim şoför durakta kapıyı açmadı o kadar kalabalığın içinde kapıyı açar mısınız diye bağıramadım 2 durak sonra indim nasıl çözülür bu durum,markete çıkmaya bile utanıyorum,tedirgin oluyorum
İnsan beyni çok acayip değil mi,bir kere birşeyden korktuğunda,insanlar olabilir pislik korkusu olabilir,üstüne gitmezsen seni ele geçiriyor,Cok mantıklıancak onun ruh hali bunu kabullenmez bence . Bir ara bende böyleydim evden cikamiyordum hatta.Ama kısa sürdü geçti.Umarım konu sahibide toparlar .
Kesinlikle.Bende uzun zamandir beynimle farkli konularda savas veriyorum.Destek aliyorum tabi ama cok kotu bir durum.Mantigimin kabullenmedigi farkinda oldugum herseyi beynimin icindeki ses bana inandirmaya calisiyor sonra panikletiyor.Halbuki sorsan cok sacma derim ama oyle olmuyoİnsan beyni çok acayip değil mi,bir kere birşeyden korktuğunda,insanlar olabilir pislik korkusu olabilir,üstüne gitmezsen seni ele geçiriyor,
Haklısın arkadaşım sen halledersin bana o gücünü hissettirdinKesinlikle.Bende uzun zamandir beynimle farkli konularda savas veriyorum.Destek aliyorum tabi ama cok kotu bir durum.Mantigimin kabullenmedigi farkinda oldugum herseyi beynimin icindeki ses bana inandirmaya calisiyor sonra panikletiyor.Halbuki sorsan cok sacma derim ama oyle olmuyo
Aa ne tatlı bi yorum nasıl iyi hissettirdi tesekkur ederimHaklısın arkadaşım sen halledersin bana o gücünü hissettirdin
Sosyal fobi, asosyallik, içe dönük karakter... Herşey olabilir, bence sürekli ve düzenli terapi kolayca çözecektir bu sorununuzu.Sosyal bir ortama girince korkuyorum, kalabalık ortamlarda sanki herkes o an işini bırakıyor bana bakıyormuş gibi geliyor mesela geçen otobüse binmiştim şoför durakta kapıyı açmadı o kadar kalabalığın içinde kapıyı açar mısınız diye bağıramadım 2 durak sonra indim nasıl çözülür bu durum,markete çıkmaya bile utanıyorum,tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?