Sosyalfobi için İzmir'de psikiyatrist?

miumius

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
12
9
32
Kızlar merhaba, forum hesabım vardı ama uzun zamandır girmediğimden mailimi şifremi unuttum o yüzden yeni yaptım, yani bize ne diyebilirsiniz de damdan düşer gibi hemen hesap alıp soru sormuş demeyesiniz diye dedim hhehe :)

Benim sorunum büyük.. eskiden çok aktif birisiydim ama son yıllarda insanlarla konusmaya cekinir oldum, telefonda konusamıyorum, enerjim sıfır gibi ölü gibi yaşıyorum. Eskiden hata yapmadan hızlıca konusan ben artık iki kelimeyi bir araya getiremiyorum diyebilirim. Her neyse ne iş ne arkadaş ortamına atılabiliyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Bu soruna yıllardır sahibim ve en sonunda psikolojik destek almaya karar verdim ama esas çıkmaz da bu. Hangi hekim? Çok eskiden bir arkadaşım Baybars Veznedaroğlu diye bir psikiyatriste gitmiş onu önerdi, çok iyi gelmiş ama adamın hakkında internette yorum bulamıyorum, bunun yanısıra Facebookta kliniğinin sayfasında birkaç kişi doktorun çok ilgisiz olduğunu, dinlemeyip ilaç verip 10dk da yolladığını yazmışlar bu beni çok şüpheye düşürdü. Ha bi de seans ücreti 450 tl miş!!! Burada mutlaka sosyofobi tedavisi gören arkadaşlar vrdır, seans aralıkları yaklaşık ne kadar sürüyor ve tedaviye ne aman cevap vermeye başlıyorsunuz? Yani ilaçlı tedavi sonuçta, 3-4 seans yeterli oluyorsa tercih edilebilir ama ben zaten çalışmıyorum, yıllar sürüp her ay seansa gidersem batarım, zaten düzgün param yok :)

O yüzden İzmir'de tedavi olmuş olup önerebileceğiniz psikiyatrist varsa (psikiyatristin psikologdan daha hızlı çözeceğine inandığım için) lütfen isim, seans ücreti vs belirtin gerçekten ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler
 
X