Hatayı başta tüm hayatınızı sevgiliniz ve çevresine bağlamanız olmuş. Neden sadece onlar vardı ki? Sosyal çevre genelde iş, kurs, seyahat ile oluşuyor. Ben çoğunluğunu ve hala devam etmekte olan arkadaşlıklarımı hep üniversitede edindim. Sonra okulun etkinlikleri, dışarıda işaret dili kursu, ingilizce kursu, hatta tek başıma kitap okumaya gittiğim kafede dahi arkadaş edinmiştim :) İletişim kurmaktan çekinmeyin. Aktif olmanız şart. Yani evde sıkılıyorum diye kapatmayın kendinizi. Biz kamp yapmaya gittiğimizde bile çok farklı şehirlerden kişilerle tanışıyoruz birde onların olduğu şehre tatile gidiyoruzDerdim başlıkta belirttiğim gibi fakat içime kapanık biri değilim. Geçen haftalarda uzun bir ilişkimi sonlandırdım.
Yaşadığım şehre taşındığımız sene tanıştığımız için, bu şehirde edindiğim bütün arkadaşlarım onun çevresinden oldu. Daha sonra üniversiteye başlayınca burada daha fazla arkadaş edin(e)medim. Ayrıldığımız için onun çevresindeki insanlardan da kendimi geri çektim. Onun aracılığıyla olmayan arkadaşlıklar edinmek istiyorum fakat üniversiteyi bitirdiğimden beri evdeyim, işe girmedim. Evde inanılmaz sıkılıyorum, dışarı çıkmak istesem çıkabileceğim insanlar temelinde onun arkadaşları
Biraz daha evde oturursam çatlayabilirim diye tahmin ediyorum.
Maddi yönden sıkıntım yok nereye gidip nasıl çevre edinebilirim ondan bahsettimSosyal olmak icin gereken ortamlara (kurs spor salonu gibi) para lazim. Once ise girin bence.
ilişkiniz neden bitti barışma ihtimaliniz varmıDerdim başlıkta belirttiğim gibi fakat içime kapanık biri değilim. Geçen haftalarda uzun bir ilişkimi sonlandırdım.
Yaşadığım şehre taşındığımız sene tanıştığımız için, bu şehirde edindiğim bütün arkadaşlarım onun çevresinden oldu. Daha sonra üniversiteye başlayınca burada daha fazla arkadaş edin(e)medim. Ayrıldığımız için onun çevresindeki insanlardan da kendimi geri çektim. Onun aracılığıyla olmayan arkadaşlıklar edinmek istiyorum fakat üniversiteyi bitirdiğimden beri evdeyim, işe girmedim. Evde inanılmaz sıkılıyorum, dışarı çıkmak istesem çıkabileceğim insanlar temelinde onun arkadaşları
Çok iyiEski sevgilimden ayrılırken onun sayesinde tanıştığım bir grup insan vardı. Ayrıldığımda görüşemeyeceğime üzülmüştüm. Dedim neden ona bırakayım onlarıMuhabbetimi bozmadım. Şimdi onlar onun yerine benim arkadaş çevrem oldular.
Görüşmüyorlarmış. Görüşseler de problem olmazdı benim için. Sonuçta her ilişki insana bir şey katmak için vardır. O ilişkim de bana güzel arkadaşlar kattı.Çok iyieski sevgilinizle görüşüyorlar mı peki?
Kesinlikle her kayıp bı kazanımı da beraberinde getirir aslında görmek isteyeneGörüşmüyorlarmış. Görüşseler de problem olmazdı benim için. Sonuçta her ilişki insana bir şey katmak için vardır. O ilişkim de bana güzel arkadaşlar kattı.
Yaaaa canım benim geldin mi.Çok iyieski sevgilinizle görüşüyorlar mı peki?
Çok fazla sebep var tek sebebe bağlı değililişkiniz neden bitti barışma ihtimaliniz varmı
Nerdesin beraber sosyalleşmeye calısalımDerdim başlıkta belirttiğim gibi fakat içime kapanık biri değilim. Geçen haftalarda uzun bir ilişkimi sonlandırdım.
Şimdilik Adanadayım sizNerdesin beraber sosyalleşmeye calısalım
Bursadayım bendeŞimdilik Adanadayım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?