sosyalmedya aracılığı ile adım atmak

beyazbaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
43
13
88
Bursa
merhaba hanımlar..farklı bir konu hakkında fikirlerinizi almak, varsa tecrübelerinizi dinlemek bakış açılarınızı öğrenmek istiyorum..

diyelim ortada birbirinden elektrik alan 2 kişi var ama telefon no gibi bilgilere sahip değiller...kız olan facebook veya instagramdan erkek olanı eklese küçük düşmüş olur mu? bunu şu sebeple soruyorum..diyorlar ki erkekler kovalamayı sever kız ona doğru bir adım atarsa o kızdan soğur.. acaba kızın sosyal medyadan erkeği arkadaş olarak eklemesi de aynı etkiyi yapıyor mu? dediğim gibi telefon numaralarını bir şekilde elde edememişler diyelim.

yani özetle hiç hoşlandığınız birini facebooktan veya instagramdan eklediniz mi buradan mesaj attınız mı? evet ise işe yaradı mı? ya da ters teptiği oldu mu?

fikirlerinizi ve görüşlerinizi merakla bekliyorum..

canım neden küçük düşesin ki arkadaşlık isteği göndermekle ondan hoşlandığını belli etmiş olmazsın, bir arkadaşlık isteği gönderdin diye çocuk senden soğumaz merak etme belki de o da cesaret edemiyordur bilemezsin. benim önerim sen istek gönder ama mesaj atma, o da zaten senden hoşlanıyorsa senin bu adımına karşılık o da sana mesaj atacaktır.

canım neden küçük düşesin ki arkadaşlık isteği göndermekle ondan hoşlandığını belli etmiş olmazsın, bir arkadaşlık isteği gönderdin diye çocuk senden soğumaz merak etme belki de o da cesaret edemiyordur bilemezsin. benim önerim sen istek gönder ama mesaj atma, o da zaten senden hoşlanıyorsa senin bu adımına karşılık o da sana mesaj atacaktır.

katılıyorum

aslında haklısınız kızlar ama erkeklerle ilgili o kadar çok kötü tecrübem var ki..her adımda karşı taraf benden soğacak diye bir paranoya oluştu bende :/ daha önce ilişkiyi böyle başlatanlarınız olduysa hikayelerinizi dinlemek isterdim..

bu sosyal medya ile ilgili bende bir soru sorabilir miyim?face de tanıyor olabileceklerin var ya.orada gözükenlerden biri beni bir ara engelleyenlerden biri.şimdi gözüktüğüne göre beni engellemeyi kaldırmış mı oluyor?ulaşmak istemiyorum.yine de merak ettim?

bu sosyal medya ile ilgili bende bir soru sorabilir miyim?face de tanıyor olabileceklerin var ya.orada gözükenlerden biri beni bir ara engelleyenlerden biri.şimdi gözüktüğüne göre beni engellemeyi kaldırmış mı oluyor?ulaşmak istemiyorum.yine de merak ettim?
Evet Canım engellediğinde hiç bir şekilde göremiyorsun aramalarda bile çıkmıyor demek ki engeli kaldırmıs

bence sorun olmaz, eğer kız arkadaşlık isteği gönderir erkek kabul etmez ya da edip tribe girerse ezik biri olduğunu anlamış olur peşin peşin.. Sosyal medyadan istek göndermeye büyük büyük anlamlar yüklemeye gerek yok bence

Hiç bunlara takılma bence. Yaklaşık 3 hafta önce teyzemin kızı aracılığıyla biriyle tanıştım. Numaramı aldığı halde 2 gün yazıp arayıp sormadı. İnstagramdan takip etmeye başladım, o da istek gönderdi derken yazışmaya başladık. İyiki geri durmamışım çünkü yazmaktan çekinmiş. İstek göndermekle hiçbi şey olmaz. Rahat ol :KK59:

Hatta ben yaklaşık 2 yıl önce feyste sürekli gördüğüm birini ekleyip ekleme amacımı şak diye söylemiştim :KK70: Tanıştık, görüştük ama olmadı. Nasip değilmiş. Hiç pişman değilim, aklımda kalmadı :KK66::KK28:

Back
X