Işte yapamıyorum her sabah günaydın diyeceğim diyorum oraya gidince asla ama asla diyemiyorum tutulup kalıyorum sankibi dahaki kurs gününde siz gidip sohbet açabilirsiniz.
psikolojik destek almak dışında yapılabilecek bişey gelmedi aklıma.Işte yapamıyorum her sabah günaydın diyeceğim diyorum oraya gidince asla ama asla diyemiyorum tutulup kalıyorum sanki
İşi gücü olan müdür pozisyonunda çalışan biriyim el işi kyrsuna gittim ismekte bi sürü arkadaş edindim ,bi kek ya da kurabiye yapın ramazandan sonra götürün ,ikram edin kaynaşın,hatta bayram için kağıtlı bi şeker alıp tutun bayramlaşın ,bilsrniz bike bazı konularda yardım talep edin beğendiğiniz görüşmek istediğiniz kişilerden ,siz biraz içinize kapanıksınız anladığım kadarıyla
Pes diyorum ,okumakla anlamak ayrı şeyler ,Pozisyonunuzun konuyla alakası nedir?
Evet çok içime kapanigim pasta falan yapmayı bende düşündüm bir kere konuştum aslında konuşunca konuşuyorlar ama ne diyeceğimi bile bilmiyorum benden önce sınıfa giren günaydın dediği için günaydın diyemiyorumİşi gücü olan müdür pozisyonunda çalışan biriyim el işi kyrsuna gittim ismekte bi sürü arkadaş edindim ,bi kek ya da kurabiye yapın ramazandan sonra götürün ,ikram edin kaynaşın,hatta bayram için kağıtlı bi şeker alıp tutun bayramlaşın ,bilsrniz bike bazı konularda yardım talep edin beğendiğiniz görüşmek istediğiniz kişilerden ,siz biraz içinize kapanıksınız anladığım kadarıyla
Biri benden mi bahsettiArkadaşlar nereden baslasam bilemiyorum.
Evlendim ve farklı bir şehre geldim ve çevrem yok.Halk eğitim kursuna gittim ama kimseyle doğru dürüst konuşup kaynaşamadım.istiyorum ki ilk karşı taraf bir şey desin başlasın ama kimsede bir şey demiyor.simdi farklı bi kurstayim ama kursta herkes tanışıyor alt kurdan herkes tanışıp kaynasmis ben dışarıda kaldım.
GÇoka yalnızım sosyallesmeye ihtiyacım var ve yapamıyorum artik sıkıntıdan öleceğim ne yapmalıyım bir fikir verir mısınız.Arkadaslarım olsun zamanımı kaliteli şekilde harcayabileyim istiyorum ama beceriksizim.
Artık yalnızlıktan kafayi yiyeceğim ben sosyalleşmek istiyorumBiri benden mi bahsettikac sehir gezdm kac ulke yine de cozumunu bulamadm ama.bu zamanda en iyisi yalnizlik kafa rahat relax az insan cok huzur ben sosyallesmek istemeyenlerdeni m
5
Evet çok içime kapanigim pasta falan yapmayı bende düşündüm bir kere konuştum aslında konuşunca konuşuyorlar ama ne diyeceğimi bile bilmiyorum benden önce sınıfa giren günaydın dediği için günaydın diyemiyorum
bi tabak kurabiyeye bakar iş. bi poğaça kurabiye yap götür bence kaynaşma vesilesi olur insanlar da seni farkederler hem .Arkadaşlar nereden baslasam bilemiyorum.
Evlendim ve farklı bir şehre geldim ve çevrem yok.Halk eğitim kursuna gittim ama kimseyle doğru dürüst konuşup kaynaşamadım.istiyorum ki ilk karşı taraf bir şey desin başlasın ama kimsede bir şey demiyor.simdi farklı bi kurstayim ama kursta herkes tanışıyor alt kurdan herkes tanışıp kaynasmis ben dışarıda kaldım.
GÇoka yalnızım sosyallesmeye ihtiyacım var ve yapamıyorum artik sıkıntıdan öleceğim ne yapmalıyım bir fikir verir mısınız.Arkadaslarım olsun zamanımı kaliteli şekilde harcayabileyim istiyorum ama beceriksizim.
Işte yapamıyorum her sabah günaydın diyeceğim diyorum oraya gidince asla ama asla diyemiyorum tutulup kalıyorum sanki
[/QUOTE
Ortama girip bir selam vermeyen insana ben de selam vermem. Çünkü bu durum dışarıya iletişim kurmak istemiyor mesajini verir. Yani siz selam bile veremediğiniz için insanlar sizinle sohbet etmek istemiyordur. Siz adım atarsanız sohbet başlar ve çevre edinirsiniz. Bir merhaba günaydın demek inanın o kadar zor değil.
Bende yeni evlencegimde hiç bilmediğim bir şehirdeydim kimsem yoktu tabiri caizse tatlı yapıp yan komşuma götürdüm. Sadece tanıştım sonrada eve çağırdım ben gittim o geldi derken ahbap olduk sosyal çevre edinmek için biraz girisken olmak lazım baktnz kimseden ses çıkmadı siz girin aralarına aslında toplum içinde yeni biri gelince ne bilim bı tanışma yapılır konuşulur. Sizin kurstada sessizlik hakim heralde.Arkadaşlar nereden baslasam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?