- Konu Sahibi ImTheDevil
Evlenmesinler o zaman. Evlenmeleri zorunlumu ??uzun bir süre kimseye evlendiklerini söylemeyecekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmesinler o zaman. Evlenmeleri zorunlumu ??uzun bir süre kimseye evlendiklerini söylemeyecekler
Düşüncelerimizde hemfikiriz emin olun ben de akrasında durup desteklemiyorum ama kendisi çocukluk arkadaşım ben kavgasını verdim olmadı ikna olmuyor ben de destek olmaktan başka bir şey yapamamBence ne olursa olsun en azından bir kez bile ailesiyle konuşması gerekir bu konuyu . Evlilik aileden gizli yapılmamalı diye düşünüyorum
Haklısın. Seçimlerinin sonucunu yaşayarak görmeli.Düşüncelerimizde hemfikiriz emin olun ben de akrasında durup desteklemiyorum ama kendisi çocukluk arkadaşım ben kavgasını verdim olmadı ikna olmuyor ben de destek olmaktan başka bir şey yapamam
Aa hiç denk gelmedim o konuya denk gelirseniz link paylaşır mısınız göstereyim kültürel bir fark yok aslında maddi durumları bile eşit sayılır ama kızın ailesi biraz para yönünden lafın tam anlamıyla açlarBöyle bi konu vardı burda. Çocuk bile olmuştı hatta. Adam her şıkışınca evliliği çocuğu aileye söylemekle tehdit ediyordu. Gitse gidemiyor kalsa kalamıyordu öğrenciydi.
Hele ki kültür farkı çok meslek örneklerinden anladığım kadarıyla.
Umarım aşk bu sefer galip gelir. ( ama gizli saklılık hiç şans bırakmıyor. )
Bana göre saçmalık arkadaşıma göre hayli zorunlu ona göre çünkü ailesi öğrense istemezEvlenmesinler o zaman. Evlenmeleri zorunlumu ??
Bulursam atarım inşallah, belki hatırlayanlar olabilirse atarlar.Aa hiç denk gelmedim o konuya denk gelirseniz link paylaşır mısınız göstereyim kültürel bir fark yok aslında maddi durumları bile eşit sayılır ama kızın ailesi biraz para yönünden lafın tam anlamıyla açlar
Yaşasın da görsün artık ne diyeyim evlenince başımız göğe eriyor falan sanıyor sanırım bekarlar hele ki böyle bir olay o anne zaten bu kızcağızı direk siler ya neyseHaklısın. Seçimlerinin sonucunu yaşayarak görmeli.
Dilerim ama güzel olacak gibi durmuyor buradan bakınca nereden istecek canım çocuk bunu daha kız öğrenci iki yıl sonra anca okulu bitecek kaldı ki o anne o kızı bu çocuğa vermez hadi hasbel kader verdi diyelim benim bu arkadaşım bu sefer de o rahatlıkla her an okulu bile bırakır model bu yaniArkadasının sevgilisi en azından bir kere ailesinden kızı istesin ha vermiyorlarsa o zaman yine kendileri karar versin ama öyle pat diye habersiz evlenmek ne bilim.. Çaba vermeden hiç birşey olmuyor bu hayatta. Biz de eşimle para yüzünden değil ama başka sebeplerle çok çabaladık ailem istemedi daha tanımadan. Çok uğraştım pes etmedim ikna ettim ve sonunda evlendik. Şimdi benden çok seviyorlar :) İnan uğraşılan çabalanan bir evliliğin kıymetini çok daha iyi biliyoruz ikimizde . Dilerim herşey güzel olur arkadasın için de
Valla evliliğe aile sıkıntısı girince ne o Tutku kalıyor ne cengaverlik. Fedakarlık yapan taraf yapmasaydın cümleleriyle bin pişman ediliyor. Ki bide burda maddi sıkıntı var. Allah akıl fikir versin gençlere.Yaşasın da görsün artık ne diyeyim evlenince başımız göğe eriyor falan sanıyor sanırım bekarlar hele ki böyle bir olay o anne zaten bu kızcağızı direk siler ya neyse
Arkasından atlı mı koşturuyor, derdi ne ?Dilerim ama güzel olacak gibi durmuyor buradan bakınca nereden istecek canım çocuk bunu daha kız öğrenci iki yıl sonra anca okulu bitecek kaldı ki o anne o kızı bu çocuğa vermez hadi hasbel kader verdi diyelim benim bu arkadaşım bu sefer de o rahatlıkla her an okulu bile bırakır model bu yani
İşte anlatamıyorum bunj bunlar sanıyor ki biz her şeye yeteriz kapıyı kapatınca bizbizeyiz ileride ama böyle bir şey yok imkansız yani birbirlerini yiyecekler sadece onlar değil taraflardan biri diğerini istemeyince ilk zamanlar alttan alınabilir belki ama sonradan senin annen şunu dedi şu bana bunu dedi birbirlerine patlayacaklar başka oluru yokValla evliliğe aile sıkıntısı girince ne o Tutku kalıyor ne cengaverlik. Fedakarlık yapan taraf yapmasaydın cümleleriyle bin pişman ediliyor. Ki bide burda maddi sıkıntı var. Allah akıl fikir versin gençlere.
Derdi aşk sevgi ileride ailem izin vermez telaşı yani mantığıma oturtamadım ona da anlattım anı evde yaşamayacaklar diledikleri gibi bir evlilik hayatları olmayacak e kağıt üstünde önemi ne ileride nasılsa olan olmuş diyip kabul ederlermiş böyle ikna etmiş kendiniArkasından atlı mı koşturuyor, derdi ne ?
Anne paracı olsa dahi, kendinin çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğinden kızı çeksin istemiyor ondan diretiyordur.İşte anlatamıyorum bunj bunlar sanıyor ki biz her şeye yeteriz kapıyı kapatınca bizbizeyiz ileride ama böyle bir şey yok imkansız yani birbirlerini yiyecekler sadece onlar değil taraflardan biri diğerini istemeyince ilk zamanlar alttan alınabilir belki ama sonradan senin annen şunu dedi şu bana bunu dedi birbirlerine patlayacaklar başka oluru yok
Belki de hamileDerdi aşk sevgi ileride ailem izin vermez telaşı yani mantığıma oturtamadım ona da anlattım anı evde yaşamayacaklar diledikleri gibi bir evlilik hayatları olmayacak e kağıt üstünde önemi ne ileride nasılsa olan olmuş diyip kabul ederlermiş böyle ikna etmiş kendini
Ya aslında bence kız o kadar da yanlış terccih yapmadı esnaflık da kötü değil ki oğlanın benim için tek falsosu kızın aklına bunu sokması yani ben çabalarım beklerim diyeceğine bunu sunması fikir olarakAnne paracı olsa dahi, kendinin çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğinden kızı çeksin istemiyor ondan diretiyordur.
Ya ne bileyim doğur büyüt güzel bir mesleği olsun diye yırtın hem maddi hem manevi, sonra senden gizli hayatının en önemli kararını versin gizlice uygulasın..
Evlensinde görsün ebesinin hörekesini
Olsa haberim olurdu benden kolay kolay bir şey saklamaz çünkü lafımı söylerim içimde tutmam ama yargılamam da olabilir der geçerimBelki de hamile![]()
Kültür olarak yakınlar dedin zaten okey o konuda.Ya aslında bence kız o kadar da yanlış terccih yapmadı esnaflık da kötü değil ki oğlanın benim için tek falsosu kızın aklına bunu sokması yani ben çabalarım beklerim diyeceğine bunu sunması fikir olarak