Soyadımdan nefret ediyorum

Öyle bir hakkım yok ama sizin de bana evlatlık edinilmke için gelmişim diye hakaret etme hakkınız yok deilmi?

bılgılendırme mesajı : bu bır hakaret degıl esprıdır

boyle yazayım en ıyısı

arkadasım benımde soyadım evlendıkten sonra komık oldu ne var yanı adamın soyadı komık dıye evlenmesemıydım
bunlar cok takılacak seyler degıl
bence sen suan cok fazla dert edecek seyının olmadıgı guzel zamnalarını yasıyorsun o yuzden soyadın sana dert gıbı gorunuyorr

bende sevmiyorum soyadımı aşırı saçma ve türkiyede tek!! sadece bizim sülalede var başka yok Allah nasip ederse 3 ay sonra kurtulucam bu soyismimden..sende evlenince kurtulursun daha betere rastlamada çokta önemli bişi değil soyad millet insanın soyadınamı göre muhattap oluyo birileriyle yada soyadına göremi seviyo HAYIR!!o yüzden boştan yere üzülmeyin karakteriniz iyiyse soyadınızın kötü olmasının hiç bi hükmü olmaz

Peki sen evlenmeden önce dile getirirken zorlandınmı,eskiden mi biliyodu nasıl öğrendi mesela

canım p kadar da çok üzülme, dalga geçenler var ise o onların ayıbı seviyesi birde şu durumdan bak, öyle insanlar var ki öyle kötü işlere bulaşıyorlar isimleri kirleniyor o zaman utabıyorlar, utanmak o zaman mümkün bence, senin soyadından dolayı suçun ne ki???

iyi de belki bilinmedik bişi olduğu için kız söylese tanıdık çıkacak
mesela benim soyadım da sadece bizim sülalede var
ben yazsam kesin tanıdık çıkar yani

soyadınızı resmi ortamlar dışında kullanmayın sizde madem..
arkadaş çevresinde veya yeni tanıştığınız birine illa ki ben X Y mi diyosunuz
ben X diyip geçin
(XY buradaki denklemde bayanlar için Y her zaman değişkendir bu yüzden fazla takmamanızı öneririm)

Arkadaşlar konu anlamsız şekilde ilerliyor. Konuyu açan kişinin amacını anlamış değilim. Kendisini soyismiyle başbaşa bırakıyorum. Bu bölümden ayrılıyorum kendinize cici bakın bayanlar

Peki sen evlenmeden önce dile getirirken zorlandınmı,eskiden mi biliyodu nasıl öğrendi mesela

ben evlenmeden önce adımı sölemede zorlandım nüfusta ismim fadime ama ben hiç sevmiyorum zaten herkes fatoş diye biliyo..mesela nişanlım benim adımı fatoş olarak öğrenmişti bi kaç ay geçince adımın fadime olduğunu öğrendi her seferinde söler sen beni fatoş diye kandırdın fadime olduğunu duysaydım senle birlikte olmazdım diye dalga geçer soyadımı takmıyorum bile söylesemde anlamazdıki..kimse anlamıyo kodlatarak söylüyorum soyadımı malesef

Yani siz bana diyosunuzki evlatlık edinilmek içinmi geldin,, gidip tekrar bi bakın yazma tarzınıza,evet nasıl bi espriyse gülmekten öldüm burda.O zaman sizinle espri anlayışımız aynı değil,ne kadar tanışıyoruz ki bu espriye sinirlenmeyeyim?
Kimsenin ne konuda ne kadar derdi var siz bilemessiniz,derdim çok sırayla hepsine burda beni anlayan arkadaşlarla çözmeye çalışacağım.

kıs bende sana uydum evlenmeden önce demişim ben evli değilim nişanlıyım erkeke arkadşaımla çıkmadan önce tanıştımızda diyerek düzeltiyim olayı

ben de soyadıma gıcık olurdum hep :) yani hala öyleyim sanırım :) ama soyadı yüzünden kim seninle alakanı kesecek ki yani abartmışsın tatlım biraz o kadar abartılı düşünme.

yani soyadında cinsel bir ima mı var, yoksa sırf komik mi, söylesen de kimse tanımaz sonra hemen silersin, hem belki herkes abartmışsın der sana rahatlarsın :) ama istemiyorsan söyleme tabi ki

yok canım cinsel bir ima yok.Ama itici ve komik.İllaki gülüyolar.Mesela işyerinde isim imza atmam gereken yerler oluyor.Takmamaya çalışacağım.Belki de değiştireceğim.Düşünüyorum işte.Belki de önemsiz bir takıntı ama küçüklükten beri artık önemli bi mesele haline getirdim.

Canım seni bu kadar rahatsız ediyorsa, söylemekten utanıyorsan bir mahkemeye bakar değişmesi. Çevrendekiler ne diyecek diye düşünme değiştir bence.

ay ınsan soyadından utanırmı yaa dalga gecenlere agzının payını ver sussunlar sen boyle utanıp sakladıkca daha cok dalga gecerler canım

anladım cnm, ben de lisede hoca yoklama yaparken isim soyadı söylerken, tam ismimi dediği anda ''burdaaaaaa'' diye bağırırdım soyadımı söyleyemesin diye o stresi bilirim, ama bir gün kurtulacaksın o soyadından. öbür türlü durumlardan da bir şekilde kurtulmaya çalış ya da sen de gül geç, öbür türlü daha da gülüp cılkını çıkarıyorlar şöyle öztürk gibi klasik bir soyadı hayalim var ona göre evleneceğim

Böyle ufak tefek ayrıntılara neden kafanızı yoruyorsun ki !!!
hayatta önemsenecek o kadar fazla şey varken..
sonuçta sizin seçiminiz değil...
bu kadar kafanıza takmayın bırakın insanlar sizi soyadınızla değil karakterinizle değerlendirsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…