- Konu Sahibi kalbinsesi
-
Öyle bir hakkım yok ama sizin de bana evlatlık edinilmke için gelmişim diye hakaret etme hakkınız yok deilmi?
bende sevmiyorum soyadımı aşırı saçma ve türkiyede tek!! sadece bizim sülalede var başka yokAllah nasip ederse 3 ay sonra kurtulucam bu soyismimden..sende evlenince kurtulursun daha betere rastlamada çokta önemli bişi değil soyad millet insanın soyadınamı göre muhattap oluyo birileriyle yada soyadına göremi seviyo HAYIR!!o yüzden boştan yere üzülmeyin karakteriniz iyiyse soyadınızın kötü olmasının hiç bi hükmü olmaz
Peki sen evlenmeden önce dile getirirken zorlandınmı,eskiden mi biliyodu nasıl öğrendi mesela
bılgılendırme mesajı : bu bır hakaret degıl esprıdır
boyle yazayım en ıyısı
arkadasım benımde soyadım evlendıkten sonra komık oldu ne var yanı adamın soyadı komık dıye evlenmesemıydım
bunlar cok takılacak seyler degıl
bence sen suan cok fazla dert edecek seyının olmadıgı guzel zamnalarını yasıyorsun o yuzden soyadın sana dert gıbı gorunuyorr
ben evlenmeden önce adımı sölemede zorlandımnüfusta ismim fadime ama ben hiç sevmiyorum zaten herkes fatoş diye biliyo..mesela nişanlım benim adımı fatoş olarak öğrenmişti bi kaç ay geçince adımın fadime olduğunu öğrendi her seferinde söler sen beni fatoş diye kandırdın fadime olduğunu duysaydım senle birlikte olmazdım diye dalga geçer soyadımı takmıyorum bile söylesemde anlamazdıki..kimse anlamıyo kodlatarak söylüyorum soyadımı malesef
ben de soyadıma gıcık olurdum hep :) yani hala öyleyim sanırım :) ama soyadı yüzünden kim seninle alakanı kesecek ki yani abartmışsın tatlım biraz o kadar abartılı düşünme.
yani soyadında cinsel bir ima mı var, yoksa sırf komik mi, söylesen de kimse tanımaz sonra hemen silersin, hem belki herkes abartmışsın der sana rahatlarsın :) ama istemiyorsan söyleme tabi ki
yok canım cinsel bir ima yok.Ama itici ve komik.İllaki gülüyolar.Mesela işyerinde isim imza atmam gereken yerler oluyor.Takmamaya çalışacağım.Belki de değiştireceğim.Düşünüyorum işte.Belki de önemsiz bir takıntı ama küçüklükten beri artık önemli bi mesele haline getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?