- Konu Sahibi kalbinsesi
-
Öğrenmek zorunda değiliz bence, kız zaten rahatsız olduğu için konu açmış, rahatsızım derken şu kadar kişinin okuyacağı yerde neden yazsın ki..Hem ben merak da etmedim açıkçası :44:
Bana kalırsa sen kısa süreç uzun süreç dinleme, bi de çalışıyormuşsun, değiştir gitsin hocamŞöyle için rahat rahat söylersin gerektiğinde... Yoksa "takma, boşver" faslını geçmişsin sen zaten
Hocam ağzına sağlık yaa..
Konuyu neden açtım,belki de takmamam konusunda telkin edersiniz diye açtım,yada değiştirmem konusunda yardım edersiniz diye açtım.Öyle gurur duyulucak veya havalı bir mesele değil yani anlayacağın.
Ayrıca nedir bu anlamsız hiddet bişiy anlamadım.Esprimi yaptınız bilmiyorum ama hiç hoş değil evlatlık teklifi alma durumu.Lütfen böyle konuşacaksanız yazmayın.
Hem beni takmamam konusunda ikna edersiniz diyorsun hemde soyadının ne olduqu hakkında bisey söylemiyorsun.
Kac yasındasınki?
Can sıkıntısından falanmı actın böle bir konu?
O kadar dert ediyorsan qidip mahkemeye deqistirceksin o kadar komik bir soyadın warsada deqistirdiqin icin herkes hakwerir.
tabi bütün bunlar qercekse..
Benim evlenmeden önceki soyadım da çok tuhaf, komik değil, çünkü kimse anlamını bilmiyor yani ama yine de bana sürekli soyadımla hitap ederlerdi
Dert etmedim ama hiç
Ve bence sen abartıyorsun, çok da komik bir şey değil, ah ahh keşke söylesen de sorun çözülse
Benim bekarken soyadım da çok komiktiOkulda her yerde adımı bilmezlerdi soyadımla hitap ederlerdi. anlamı güzel olduğu için süre sonra üzülmemeye başladık ama yine takıyordum. Evlendiğim facede bile bekarlık soyadımı yazmıyorum. Soyadı çok karizmatik bir koca aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?