Soyadımdan nefret ediyorum

iyi aksamlar. Yazdiklarinizi okuyorum deminden beri ve sizi cok iyi anliyorum. Benimde nefret ettigim bir soyadim vardi kim ne derse desin sevmiyodum soyadimi ve simdi evliyim ve esim ilk soyadimi sordugunda soylerkende utanmistim ama o hic bir yorum yapmadi soyismime.. Beni o kdr begenmisti ki soyadim umrunda bile olmadi siz de kafaniza takmayin ve sukredin erkek degilsiniz o zaman hic degismezdi soyisimlerimi kendimizin secmesi gibi bir imkan olsaydi elbette herkes guzel bir soyisim secerdi.. o kadar buyuk dertler var ki inanin sizin derdiniz yaninda hic dert degil.. Derdine derman bulamayanlari dusunun birde.. Allah saglik sihhat versin size bosverin soyismi felan elbet degisecek ilerde.. hayati yasamaya bakin bence..

Son düzenleme:
ilk defa bu kadar kalabalık bi topic görüyorum . :) cok rahatsız oluyosan değiştirebiosun sanırım ama zaten bayan olduğun için evlenincede değişecek bence oyüzden cok takma dicem ama bende cok takıntılı birisiyimdir yani biraz anlıyorumda seni :) oyüzden araştır bu konuyu ve değiştir ozman .

Arkadaşım şuanda bu topici okuyupta"Keşke en büyük derdim soyadım olsaydı "diyen o kadar kişi vardır ki tahmin ederim ki bunlardan biride benim.Bence oturda başka derdin olmadığı için şükret.Ne desek olmaz diyosun o zman soyadınla yaşamayı öğreniceksin,daha ne dememizi bekliyosun!

Bence de soyadı önemli insan telaffuz ederken rahatsız olmamalı. Bazı soyadları erkeklere göre düşünülmüş ama bayanda olunca garip duruyor mesela bıyıklı soyadlı bayan gördüm ben. Bir de benim arkadaşımın heybetli kooskoca fabrika sahibi patronunun soyadının emzikli olduğunu öğrenince öyyle bakakalmıştım bazıları rahatsız olmuyor demek ki

30 kişi okuyor yahuu çok rağbet görcek bi konu değil kii
ben çıkayım kalablık etmiyeyim bari:)

hakkaten neymiş soyadın merak ettim doğru,
çürüksulu filan mı?öyle bir soyadı görmüştüm taa üniversite sınavına hazırlandığım yıllarda dersanedeki çocuğun soyadıydı, ve o erkekti düşün..değiştiremez de

bi arkadaşımın soy adı alırsatar dı ama o memnundu hayatından takmayın :))

Tamam..
Anladık Rahatsızsın Soyisminden..
Ama Şimdi İnsanların Sana Teselli Vermesi İçin Soyismini Bilmesi Gerekiyor..

Hem Bu Kadar Takıntılısınız, Tek Davaya Bakar, Gidin Dava Açın..
Böylesine İğrenç Bir Soyisimle Dolanmayın Ortada..

Şimdi Sana Takma, Benimde Kötü Derler..
Ama Acaba Gerçekten Seninkinden Kötü mü ? Bilemezsin ki..
Burda Karşılıklı Empati Kurardınız Sonuçta Forumdayız..

Eksik Bir Konu Olmuş..
Bilginize Sunulur..

Son düzenleyen: Moderatör:

ben tanıdım seni hani şu bizim marketin yanında oturan kızsın dimi

bende cok merak ettım soyadını .keske soyleseydı yaa ,hem yalnz degılkı bu konuda komık soyadına sahıp olan cok var topıcde

merhaba.hıc takmayın kafanıza bence.burdakkı soyleyın soyleyın baskısınıda umursamayın yanı nasıl degıstırıldıgını bılmıorum bılsem yardmcı olrdm..kompleks yapmayın ögrenn degıstırın olmadı..erkek degılsınız ıykı ozaman evlensenızde degısmezdı soyısmınız.evlennce degısır kurtulursunuz sızde.takmamaya calısın kafanıza..hatta sız bıle gulun gecın..allah baska dert vermesn ..sevgıler.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim burda bu konuyu açmamın sebebi,bu takıntımdan kurtulabilmek yada değiştirme konusunda cesaretlenmek..Yazdıklarınıza göre fikir oluşuyo işte,zaten oluşsun diye açtım.Yani ne deseniz olmaz dediğimi nerden çıkardınızki:) Ayrıca buraya yazan insan sayısı çok olunca özel bi ödül mü alıyoruz forum kurallarında ben böyle bişey okumadımda..Neyse.
Kızlar tşk ediyorum yardımcı olmak isteyenlere.Hep özeniyorum soyismi güzel olanlara o derece takmışım yani.Sanırım asliye hukuk mahkemesine gidliyor,çok uzun süren bi süreç deildir inşallah.Ya da evlenene kadar sabretmek lazım

Madalya Takıyorlar Şekerim..

İlahi Akşam Akşam Güldürdün Beni Ya..

Ne soyadıymış arkadaş konu tavan yapmış. Hayır cinsel içerikli bir konu da değil normalde o tarz konular hep hit olurdu.

evleneceğin adamın soyadını bari iyi seç şekerim bi de o yüzden bahtın kararmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…