Soyadımdan nefret ediyorum.

Bende soyadımdan rahatsızdım önceleri, hep kodlamak zorunda kaldım çoğunlukla yanlış yazılırdı çünkü..
Şimdiki Türkçede bir anlamı yok, soyadım Eski Türkçe kökenliymiş, lisede edebiyat hocam sormuştu anlamını biliyor musn diye bilmiyordum açıkladı, Kırgızcada öten konuşan manasındaymış. Bu açıklamadan sonra hiç rahatsız olmadım soyadımdan hatta farklı oldugu için hoşuma bile gidiyor artık
Bence sizin soyadınız da hiç rahatsız edici değil..

ben göçmen oldugum için benımkızlık soyadım bıraz tuhaftı.. ne zaman soyadımı soylesem su cevabı alrdım :44: hıı?? anlamazlardı hecelerdım resmen..:) ama ben grur duyardım soyadımla.. sımdı degıstı tabıkı gene anlasılması zor oldu ama kızlık soyadım daha karısıktı.. sımdı bı kac taıdıgım var soyadı sülük.. bana az garıp gelıyor ama asla dalga gecmedım olabılıcek bır sey.. hem gulme komsuna gelır basına degıl mı :):) senın soyadın bence guzel.. ınankı benımsuankı soyadım o olsaydı grurla tasırdım asla utanmazdım... senınle dalga gecenler kendılerıne baksınlar.. bır ınsanı asla kınamamalısın cunku kınadıgın durum gelır senı bulur aynı seyı yasamadan CENABI MEVLAM canını almazmıs.. sende uzulme bence :):)

lisede okul müdürümüzün soyadı kıllıbacak idi... inan bana bu çok daha fena :)
benim bekarken soyadım bağ idi... ne bağı bu üzüm bağı mı falan derlerdi...
şimdi ise karagöz..hacivatını buldun mu falan diolar şimdi de.. hiiç takmıorum bende.. onların lüzumsuzlukları...
eşimin iş arkadaşı var bir de kendisi inşaat mühendisi.. kaç kare apartman yaptı o ve ailesi birine bile kendi soyadlarını veremediler.. düşünsene "Göçer inşaat :))"
böyle talishizlikler de oluyo işte..

3 4 yıl önce babannem hastanede yatıyordu yanında refakatçi kalmıştım oda arkadaşının oğlu çok hoş efendi bi çocuktu bende o zamanlar yalnızım tabi yazılmaya yer arıyorum çocuğun adını öğrendim soyadını öğrenmek içinde annesinin dosyasına baktım o an vazgeçtim bu sevdadan yosma ne yaaa..

Beni de soyadımdan dolayı Yahudi sananlar oluyor. Şimdi söylemiyim soyadımı çünkü bu soyaddan pek yok deşifre olurum

Ay arkadaşlar ilahi güldürdünüz beni ya evet çok daha kötü soyadları olabiliyor haklısınız. Bu arada soyismimi samimiyetinize güvenerek verdim deşifre de olabilme ihtimalim de var ama böyle bir şey olsa da kötü sonuçlar doğurabiliceğini sanmıyorum

Benim çalışma arkadaşımın soyadı Bozdana idi. Kız bu durumdan rahatsız olmadığı gibi evlenince de taşımaya devam etti.

Soyadınız dalga geçilecek bir soyad değil bi tanıdığımızin top du soyadı oğlu gitti değiştirdi soylarıni araştırıp nerden geliyorsa onu soyadı olarak aldı.Benimde soyadımin önünde bir renk ve demir kelimesi var eşiminde yine bir renk ve taş kelimesi var sanki bilerek verilmiş gibi

bence de soyadınızda bir anormallik yok, benim tanıdğım birinin soyadı "manda" idi evlenince bir de sonuna "yumuşak" geldi. "manda yumuşak" oldu. "yumuşak manda" da olabilirdi gene bir derece kurtardı sanki :)

10 dk kadır aralıksız gülüyorum ay gözümden yaşlar geldi siz çok yaşayın emi
anlatış biçiminiz çok güzel olmuş yanlış anlaşılmasın :)

Son düzenleme:
Bence öyle kafaya takılıp , üzülcek bi soyismin yok...

Ne varki Yetim soyisminde..

Mesela bizim sınıfta bi kızın soy ismi ATICI ydı..

Ve kızın yazılı notları hep çok kötü olduğu için herkez dalga geçerdi ATICI yine bol bol atmış derlerdi..)

Ama yani senin soyisim başkalarına bakarak daha iyi yani..

Normal bence soy ismin
Benim arkadasimin adi yosma dusun halini
Dede baska koyde guzel bir gelin varmis onun adini koymus

Soyadin gayet guzel canim benim de o soy adinda arkadasim var hic dalga gecmedi kimse. Adim Soyadim boyle kalip gibi imzalik.Evlenince es soyadini cok merak ediyorum

ne var cnm kafaya takılacak bunda... bugün tvde bir program izliyordum...adamın soyadı "kuku"... bir erkek için ne kötü ya :))

Canım dalga geçilebilecek bir soyadı değil seninki.Hem diğer arkadaşların yazdığı gibi ne komik soyadlar var ama çok rahatsız oluyorsan ailenle konuşup reşit olduğunda mahkemeye başvurman.Aileni de kırmaman lazım tabi,soyad önemlidir babalar için bilirsin.

canım emin ol hiç dalga geçilebilcek bir soyad değil bu. Benimde bir akrabamın soyadı yetim hatta bu akrabayla ilkokulu bile birlikte okuduk ve kimsenin dalga geçmek aklına bile gelmedi.
Bunun yanında bi kız arkadaşımında soyadı ''Kıllı'' bence bu daha kötü ama kızda hiç öyle bir kompleks yoktu umrunda olmamış hiç sende takma bence.

eee zaten evlenince ismin değişicek

Ne var ki soy isminde.Gerçekten öyleleri var ki çok fena.
Mesela benim ilk okul arkadaşımın soyadı Çorapsızdı hep dalga geçerlerdi çocukla sen çorap giymiyormusun diye.Hatta bir kaç kez ayakkabılarını çıkarmış çorabını göstermişliği bile vardır.

Mesela leylek soy isimli birini tanıyorum adıda leyla olunca bi tuhaf oluyor.
Ha birde kart soy isimli bir arkadaşım vardı elif kart

ben de abes bir şey sandım. bizim hocanın soyadı tömtöm dü. Komik soyisimleri geldi aklıma Ayşe DONSUZ, Jandarma KIZKAÇIRAN duran tekerlek :d

Son düzenleme:
bir hocamızın soyadı cartıllı idi, cart curt hoca derdi herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…