Arkadaşlar soy ismimden çok şikayetçiyim. Soyadımı vermem doğru mu bilemiyorum ama benim soyadım ''yetim'' her zaman soyadımı söylediğimde insanlarda bir şaşkınlık beliriyor bazen dalgalara maruz kalıyorum. Kesinlikle kendimi bu şekilde ezdirmem ama bazen düşünüyorum yani bir insan yetim olabilir ama neden bu soyadına yansısın? İlerideki nesillere de yansıyacak bu. Gerçekten zorda kalıyorum arkadaşlar mahkemeye başvurup soyadımı değiştirmem için yaşım biraz erken. Ailem öyle bir girişimde bulunmuyor. Sizden bu konuda öneri bile bekleyemem ama derdimi anlatmak istedim. Teşekkürler...
Soyadın o kadar kötü değil. Dalga geçilecek bir sürü soy adı var.
Soyismini değiştirmek mümkün. Dava açman gerekiyor.
Benim kızlık soyadım evlenene kadar bela olmuştu. okul hayatımda iş hayatımda vs. Dalga geçiliyordu.
Şimdi yine döneceğim o soyadına.Kabus gibi bir şey. Sanırım boşanınca dava açıp değiştireceğim.
Hakim neden değiştirmek istiyorsun diye soru bile sormaz bana, direkt değiştirir
Yetim yine iyiymiş daha tuhaflarını da duymuştum
Yine de dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum
Geçmiş nesiller bunun eğlenilecek, dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünmüyorlarmış demek ki
Burdan böyle bir analım
ne varmış canım "yetim"de
görümcemin eskinişanlısının soyismi kazıkçı idi
Evlenmeyi bekle bence..
Şimdi değiştirmeye kalkarsan baban alınabilir belki..
Evt kulağa pek hoş gelmiyor soyismin ama arkadaşların dediği gibi çok tuhaf isim ve soyisimleri var..
Tavasapı ve elli iki..diye soyisim bile duydum ben..
benim soyismim de karabay
oysa ben bembeyaz su gibi bir bayanım
hoş gerçi eşime tam yakışır bir soy isim olmuş amaa işte
çekecen napacannn
Bir arkadaşım vardı lisede, onun da soyadı aynıydı seninkiyle.
Kimse de dalga geçmiyordu veya tuhaf karşılamıyordu.
Ya benimle de dalga geçen yok ama tepki hissediyorum yine de üzerimde ne bileyim :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?