- Konu Sahibi soyafilizim
-
Hoşgeldin canım aramıza, günlüğün hayırlı olsun. Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın. İnşallah birbirimizi kontrol ederek ve motive ederek bu zor işi başaracağız.
​Ayy hepimiz için hyırlısı olsun başarılar dilerim canıminşallah canım,yarın itibariyle başlıyorum diyetisyenin verdiği listeyi de en yakın zamanda paylaşıcam
Tabloyu oluşturduğun son sayfadan bbcode'unu almayı biliyor musun? Hani tabloyu oluşturuyorsun sonra bir şeyleri kopyalaman gerekiyor ya. Kilo çizelgesi nasıl yapılır topiciğinde resimlerini görmüşsündür canım.ya kızlar tabloyu nasıl eklıyosunuz ben tabloyu olusturuyorum ama ekleyemıyorum((((
Harikasın canııımmm. Kararlı olmaya devam et çok güzel sonuçlar alacaksınbugün 3.gün..maşallah diyeyimbaya enerjik hissediyorum kendimi.listeye tamamen uydum eksik yok fazlası yok..hergün evde tartılıp not alıyorum..ilk 15 günlük sürem bitince sırasıyla yazıcam inş.
Dr. Ayça Kaya'nın bir listesini takip ediyorum canım.canım her sabah tartılıyorum gitgide gidiyo ya bu kilolar süper
senin takip ettiğin bir liste var mı peki ?
Verebilmiş misin 3 kilonu fıstık?bugün 9.günüm..
diyet başarılı gidiyor aksama yok sadece haftasonu biraz saatlerim şaştı hafta içi daha düzgün yapabiliyorum..doktor kontrolum de ne çıkıcak çok merak ediyorum inşallah en az 3 kilo vermiş olurum
Verebilmiş misin 3 kilonu fıstık?
canım 3 değil de 2 vermişim..doktor günde 100 gram demişti hedef 1.5 tu aslında..şimdiden sonra yürüyüş sporla destekliycem inşallah..bakalım neler olucak
Canım maşallah çok güzel kilo vermişsin. Arada bir duraksıyor biliyorum bende zamanında yaşadım. Sakın moralini bozma bak ben daha 4. günümdeyim sen neleri aşmışsın. Sakın dsiplinini bozma37.günüm..gram gram vermeye devam ediyorum 3 gündür bitki çayıda içiyorum ama bana nedense faydası olmamış gibi görünüyor en azından tartıda öyle.2 gün sonra kontrolum var 71.5 çıkmam gerekiyor doktorun planına göre.inşallah çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?