soyafilizim'in diyet günlüğü

soyafilizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
606
6
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

Ben son 1.5 senede 12 kilo aldım,geçen süre zarfında kısa diyet deneyimlerim oldu hatta dukanla iyi kilo verdim ama bırakınca malesef hemen topladım.diyetisyene gittim bana güzel bir liste verdi,pazartesi başlıycam inşallah.bana katılmak isteyenler olursa listemi paylaşayım beraberce yol alalım..
boy:175
kilo:77.5
hedef:64

**DİYET LİSTEM**

kalkınca 1 bardak ılık su+2 kuru kayısı

sabah kahvaltısı**
09:00

-açık çay(şekersiz)
-2 dilim ekmek(kepek-çavdar olursa daha iyi)
-2 kibrit kutusu peynir(labne-beyaz-kaşar olabilir)
-4,5 zeytin ya da 2 ceviz
-1tatlı kaşığı bal-reçel ya da 2 kuru kayısı
-yenilebilen çiğ sebzeler serbest

kuşluk 11.00

1porsiyon meyva

öğle yemeği 13:00

6 yemek kaşığı ana yemek
1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim ekmek
bolca yağsız salata

ikindi vakti 16:00

2 dilim ekmek
2 dilim peynirle tost yada sandviç

akşam yemeği 19:30

-4-5 yumurta büyüklüğünde et
-yoğurt
-salata
-1 dilim ekmek

gece 21:00

-2 porsiyon meyva

*****önemli hususlar****

-listede belirtilmeyen bir şey yenilmeyecek.
-öğle ve akşam yemekleri dönüşümlü olarak et ve sebze olucak;öğle et yemeği ise akşam sebze ya da tam tersi
-meyve dönüşümleri taneli olanlar 1 avuç 1 porsiyon diğerleri adet olarak..
--çay,soda sirke ketçap,tuz salça serbest
-yemeklerde bitkisel yağ kullanılıcak az ölçüde
-öğünlerin arası 2 saat olucak, en son 21:00 da bitirilecek
-haftasonları kahvaltıya 1 haşlanmış yumurta ilave edilecek,geç kalkma durumu var ise saatleri 10:00,12:00,14:00,16:30,19:30,21:00 olarak düzenlendi.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza, günlüğün hayırlı olsun. Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın. İnşallah birbirimizi kontrol ederek ve motive ederek bu zor işi başaracağız.

Hoşgeldin canım aramıza, günlüğün hayırlı olsun. Kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın. İnşallah birbirimizi kontrol ederek ve motive ederek bu zor işi başaracağız.

inşallah canım,yarın itibariyle başlıyorum diyetisyenin verdiği listeyi de en yakın zamanda paylaşıcam

ya kızlar tabloyu nasıl eklıyosunuz ben tabloyu olusturuyorum ama ekleyemıyorum((((
Tabloyu oluşturduğun son sayfadan bbcode'unu almayı biliyor musun? Hani tabloyu oluşturuyorsun sonra bir şeyleri kopyalaman gerekiyor ya. Kilo çizelgesi nasıl yapılır topiciğinde resimlerini görmüşsündür canım.

listemi ilk mesajıma taşıdım,bugün itibariyle başladım,katılmak isteyen arkadaşlarımı beklerim,beraberce sağlıklı olarak zayıflayalım..

Son düzenleme:
bugün 3.gün..maşallah diyeyim baya enerjik hissediyorum kendimi.listeye tamamen uydum eksik yok fazlası yok..hergün evde tartılıp not alıyorum..ilk 15 günlük sürem bitince sırasıyla yazıcam inş.

bugün 3.gün..maşallah diyeyim baya enerjik hissediyorum kendimi.listeye tamamen uydum eksik yok fazlası yok..hergün evde tartılıp not alıyorum..ilk 15 günlük sürem bitince sırasıyla yazıcam inş.
Harikasın canııımmm. Kararlı olmaya devam et çok güzel sonuçlar alacaksın

bugün 6.günüm,evdeki tartıya göre 2-2.5 kilo kadar vermişim,böyle giderse kontrolde 4 kilo vermiş çıkabilirim 1 ayda da 8 kilo eder ki bu da muhteşem olur
şok diyet yerine sağlıklı vermek en güzeli bence çünkü dukanı da yapmıştım bıraktığım zaman yarısından çoğunu geri aldım..

bugün 9.günüm..

diyet başarılı gidiyor aksama yok sadece haftasonu biraz saatlerim şaştı hafta içi daha düzgün yapabiliyorum..doktor kontrolum de ne çıkıcak çok merak ediyorum inşallah en az 3 kilo vermiş olurum

37.günüm..gram gram vermeye devam ediyorum 3 gündür bitki çayıda içiyorum ama bana nedense faydası olmamış gibi görünüyor en azından tartıda öyle.2 gün sonra kontrolum var 71.5 çıkmam gerekiyor doktorun planına göre.inşallah çıkarım

Canım maşallah çok güzel kilo vermişsin. Arada bir duraksıyor biliyorum bende zamanında yaşadım. Sakın moralini bozma bak ben daha 4. günümdeyim sen neleri aşmışsın. Sakın dsiplinini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…