soyafilizim'in diyet günlüğü

Canım maşallah çok güzel kilo vermişsin. Arada bir duraksıyor biliyorum bende zamanında yaşadım. Sakın moralini bozma bak ben daha 4. günümdeyim sen neleri aşmışsın. Sakın dsiplinini bozma

insallah canım azimliyim bozmadım hiçç
1.3 kg vermışım 2 haftada,doktor çok normal ani verirsen sarkma olur bünyen bu hıza alışıyor dedi.3 hafta sonra gene gıdıcem,listemde ufak değişiklikler oldu.bakalım neler görücez..sen tekrar başladın değil mi??

bugün diyetimin 44.günü..maşallah çok iyi gidiyor bundan sonra yavaşlar zannediyorum toplamda 7 kilo verdim darısı kalanların başına

sahur-

1 yumurta/1 su bardagi sut/1 su bardagi yogurt
2-3dilim ekmek
2dilim peynir
5-7 zeytin/2 ceviz
2tatli kasigi bal,recel/2 kayisi
1meyve
cig sebze

iftar

1kase corba
6-8yemek kasigi ana yemek
1-2dilim ekmek
1 bardak yogurt
salata
hurma max.2 tane

ara
2meyve(haftada 1-2 kez tatli veya dondurma)
gunluk sivi tuketimi 8-10 bardak olarak dagilicak

sağol canım iyiyim sen nasılsın??dün listemi aldım paylaştım da liste hoşuma gitti zaten midem de küçüldüğü için çok sorun olacağını sanmıyorum,doktor 2 hafta için 1.5 kg ramazanın toplamında ise 3 kg verebilirsin bu listeyle dedi.hayırlısı inş.sende başla bi an önce verelim kiloları..yeni günlüğünden takip edicem senii

Teşekkür ederim canım. Buarada menüne baktım da bence ramazan için gayet iyi.. Umarım bende artık az çok kendime gelirim. Muhabbeti kesmeyelim canım

uzun bir aradan sonra 3-4 kg fazlam olunca ramazan öncesi tekrar diyete başladım.5 gün diyetini şuan uyguluyorum,sonrasında tekrar kendi listelerime dönücem inşallah..hedefim 62 kg da sabit kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…