- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
-
Gizledim çok samimi olmadığım insanları bile engelledim hatta. Ama bir yanımda aç baksınlar kudursunlar diyor içim içimi yiyorProfilini gizle neden uğraşıyorsun boş insanlarla .
Öne çıkanlar mı ? Hangısı o ? Face mı instgrm mı
Canım bak büyü falan diyorsun sen hiç uğraşma onlarla. Öylesi insanlardan herşey beklenir. Yok say .Gizledim çok samimi olmadığım insanları bile engelledim hatta. Ama bir yanımda aç baksınlar kudursunlar diyor içim içimi yiyor
Bende çok korktum sadece bu büyü olayı beni çok geriyor yoksa karşı karşıya geldiğimizde zaten sesleri çıkmıyor. Artık bu laflarına bu takiplerine o kadar sinirim bozuluyor ki kv'ye sürekli yiyecek içecek bir şeyler getiriyorlarmış korkudan evdeki çöpe bile atamıyoruz beni çok geriyorlar artık.Rica ederim ergen gibi laf sokmakla falan uğraşmayın, karşınızda ne kadar tehlikeli insanlar var farkında değil misiniz? Kadın evli kızını rahatça evli bir adama yapacağını söyleyebiliyor mideler Konya ovası maşallah.
Ben sizin yerinizde olsam hesaplarıma kızın ulaşabileceği kimseyi yaklaştırmam. Gerekirse sosyal medyayı bile bir süre kullanmam. Hiçbir iletişim kanalını açmam. Böyle insanlardan korkarım ben Allah korusun.
Sorun aramayın, sorun çözün. Bu insanları bu kadar önemsediğinize inanamıyorum. Önemsemiyorum demeyin kudursun mantığı =önemsemek. Siz bilirsiniz ama sonra başınız çok ağrır.Gizledim çok samimi olmadığım insanları bile engelledim hatta. Ama bir yanımda aç baksınlar kudursunlar diyor içim içimi yiyor
Barışırken konu açmıştım. Çok pişman olmuşlar tarzı. Şuan fazla yüz göz olmuyorum hatta olabildiğince dilimle uyarıyorum dedikodu yapmayın oğlunuzu doldurmayın vs. Kp ben artık ankaraya gidip gelin alması vs yapmam demiş. Çok kırılmış bana. Bende beni şimdi istemeyeni bende ilerde istemem madem yaşlanınca elime bakmazsınız dedim. O gün bu gündür canım kızım canım kızım. Ben yinede temkinliyim fazla samimi olmuyorum.Siz sevgilinizle hangi ara barıştıniz ya? En son ailemi , geleceğimi , sevgilimi kaybettim diyordunuz? Bu oğlan tarafı çok problemli siz de fazla yüz göz oluyorsunuz. Profili gizleyin gitsin kimse ile muhattap olmayın. Daha evlenmeden bu kadar problem evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
Bahsettiğim gibi konu benim için kapandı. Onlar tarafından devam etmesi beni sinirlendiren şey.Sorun aramayın, sorun çözün. Bu insanları bu kadar önemsediğinize inanamıyorum. Önemsemiyorum demeyin kudursun mantığı =önemsemek. Siz bilirsiniz ama sonra başınız çok ağrır.
Evet evet şimdi hatırladım doğru geri pişman olmuşlardı yazmıştınız. Amaan temkinli olun gerçekten , biraz değişik bir ailesi var sevgilinizin. Anlaşılan tanıdıkları falan da değişik. Evlenmiş kızı, hala sizin peşinizde. Gizleyin profilinizi kimseyle de muhattap olmayın.Barışırken konu açmıştım. Çok pişman olmuşlar tarzı. Şuan fazla yüz göz olmuyorum hatta olabildiğince dilimle uyarıyorum dedikodu yapmayın oğlunuzu doldurmayın vs. Kp ben artık ankaraya gidip gelin alması vs yapmam demiş. Çok kırılmış bana. Bende beni şimdi istemeyeni bende ilerde istemem madem yaşlanınca elime bakmazsınız dedim. O gün bu gündür canım kızım canım kızım. Ben yinede temkinliyim fazla samimi olmuyorum.
Aman kimseyle kötü olmayalım mantığında insanlar. Bende tam aksine herkesle kötü olayım yeter ki benim hakkımda konuşamasınlar düşüncesindeyim. Erkek arkadaşımın ailem aramızda sorun çıkmasına sebep oluyor mesafe koyalım yinede ilişkimiz devam etsin sözüne güvendim. Şimdilik sorun çıkarmıyorlar ama sanırım o köye ve insanlara uzunca bir süre alışamayacağım.Evet evet şimdi hatırladım doğru geri pişman olmuşlardı yazmıştınız. Amaan temkinli olun gerçekten , biraz değişik bir ailesi var sevgilinizin. Anlaşılan tanıdıkları falan da değişik. Evlenmiş kızı hala sizin peşinizde. Gizleyin profilinizi kimseyle de muhattap olmayın.
Boşverin muhattap olmayın , gereksiz yere canınızı sıkmayın. Pek alisilacak bir köy değil ki ; kadinin evli kızı için bu şekilde konuşması , değişik insanlar Allah kolaylık versin.Aman kimseyle kötü olmayalım mantığında insanlar. Bende tam aksine herkesle kötü olayım yeter ki benim hakkımda konuşamasınlar düşüncesindeyim. Erkek arkadaşımın ailem aramızda sorun çıkmasına sebep oluyor mesafe koyalım yinede ilişkimiz devam etsin sözüne güvendim. Şimdilik sorun çıkarmıyorlar ama sanırım o köye ve insanlara uzunca bir süre alışamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?