Şöyle okkalı bi laf geçirmek istiyorum..

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
Merhaba kk. Önceki konularımı okuyan bilir erkek arkadaşımın çiftçi olduğundan bahsetmiştim. Benden yaklaşık 2 yıl önce, işçi bulamadıkları bir dönemde köyden bir bayan ve kızını işe götürüyorlar. Bunun üzerine kızın annesi kv'yi sürekli kendi kızı ve erkek arkadaşımın aralarını yapmaları konusunda sıkıştırıyor. Kız aman aman güzel bir kız değil ama idare eder diye düşünüyorum. Bir dönem sormuştum neden olmadı diye, kız hakkında çok dedikodu çıktığını bu yüzden istemediklerini söylemişlerdi. Şuan kız evli. Erkek arkadaşımla olmayınca başka birine kaçmış ama bayağı uğraşmışlar yani. Annesi bir dönem beni arayıp bana "süprüntü" demişti. Çok hacıyla hocayla büyü ile uğraşan insanlar. Bu yüzden fazla bulaşmak istemiyorum o dönem ben kadına ağzının payını verdim, erkek arkadaşımda burda justtlovee ile uğraşırsanız bu işi mahkemede çözeriz diyerek konuyu kapattırdı. Hatta köyde kızım geri gelecek ve bu işi yapacağız dediği bile olmuş. Yani kızını şuan ki eşinden ayırıp erkek arkadaşımla evlendirecekmiş.
Buraya kadar tamam. Konu kapandı. Ben kadınla asla muhattap olmadım. Bir sosyal medya ağında öne çıkarma olayı var biliyorsunuz ki. Dolayısı ile fotoğraflarınıza kim bakmış görebiliyorsunuz. Kadın, eşi, kızı, oğlu sürekli profilimde. Hepsini engelledim. Bugün birde ne göreyim. Kızı benim hesabıma 3 4 arkadaşından daha bakmış. Sanırım kiminle buluşsa ilk işi telefonu eline alıp benim profilime girmek oluyor.
Deli oluyorum. Beni görünce asla çıt yok arkamdan bin türlü laf hep bi takip etme. Neden yani? Şöyle okkalı bir laf yazayımda onlarda görsün içim rahatlasın istiyorum. Insanlarda ahlak namına bir şey kalmamış..

Rica ederim ergen gibi laf sokmakla falan uğraşmayın, karşınızda ne kadar tehlikeli insanlar var farkında değil misiniz? Kadın evli kızını rahatça evli bir adama yapacağını söyleyebiliyor mideler Konya ovası maşallah.

Ben sizin yerinizde olsam hesaplarıma kızın ulaşabileceği kimseyi yaklaştırmam. Gerekirse sosyal medyayı bile bir süre kullanmam. Hiçbir iletişim kanalını açmam. Böyle insanlardan korkarım ben Allah korusun.

Siz sevgilinizle hangi ara barıştınız ? En son ailemi , geleceğimi , sevgilimi kaybettim diyordunuz? Bu oğlan tarafı çok problemli siz de fazla yüz göz oluyorsunuz. Profili gizleyin gitsin kimse ile muhattap olmayın. Daha evlenmeden bu kadar problem evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

Rica ederim ergen gibi laf sokmakla falan uğraşmayın, karşınızda ne kadar tehlikeli insanlar var farkında değil misiniz? Kadın evli kızını rahatça evli bir adama yapacağını söyleyebiliyor mideler Konya ovası maşallah.

Ben sizin yerinizde olsam hesaplarıma kızın ulaşabileceği kimseyi yaklaştırmam. Gerekirse sosyal medyayı bile bir süre kullanmam. Hiçbir iletişim kanalını açmam. Böyle insanlardan korkarım ben Allah korusun.
Bende çok korktum sadece bu büyü olayı beni çok geriyor yoksa karşı karşıya geldiğimizde zaten sesleri çıkmıyor. Artık bu laflarına bu takiplerine o kadar sinirim bozuluyor ki kv'ye sürekli yiyecek içecek bir şeyler getiriyorlarmış korkudan evdeki çöpe bile atamıyoruz beni çok geriyorlar artık.

Gizledim çok samimi olmadığım insanları bile engelledim hatta. Ama bir yanımda aç baksınlar kudursunlar diyor içim içimi yiyor
Sorun aramayın, sorun çözün. Bu insanları bu kadar önemsediğinize inanamıyorum. Önemsemiyorum demeyin kudursun mantığı =önemsemek. Siz bilirsiniz ama sonra başınız çok ağrır.

Siz sevgilinizle hangi ara barıştıniz ya? En son ailemi , geleceğimi , sevgilimi kaybettim diyordunuz? Bu oğlan tarafı çok problemli siz de fazla yüz göz oluyorsunuz. Profili gizleyin gitsin kimse ile muhattap olmayın. Daha evlenmeden bu kadar problem evlenince ne yapacaksınız çok merak ediyorum.
Barışırken konu açmıştım. Çok pişman olmuşlar tarzı. Şuan fazla yüz göz olmuyorum hatta olabildiğince dilimle uyarıyorum dedikodu yapmayın oğlunuzu doldurmayın vs. Kp ben artık ankaraya gidip gelin alması vs yapmam demiş. Çok kırılmış bana. Bende beni şimdi istemeyeni bende ilerde istemem madem yaşlanınca elime bakmazsınız dedim. O gün bu gündür canım kızım canım kızım. Ben yinede temkinliyim fazla samimi olmuyorum.

Sorun aramayın, sorun çözün. Bu insanları bu kadar önemsediğinize inanamıyorum. Önemsemiyorum demeyin kudursun mantığı =önemsemek. Siz bilirsiniz ama sonra başınız çok ağrır.
Bahsettiğim gibi konu benim için kapandı. Onlar tarafından devam etmesi beni sinirlendiren şey.

Barışırken konu açmıştım. Çok pişman olmuşlar tarzı. Şuan fazla yüz göz olmuyorum hatta olabildiğince dilimle uyarıyorum dedikodu yapmayın oğlunuzu doldurmayın vs. Kp ben artık ankaraya gidip gelin alması vs yapmam demiş. Çok kırılmış bana. Bende beni şimdi istemeyeni bende ilerde istemem madem yaşlanınca elime bakmazsınız dedim. O gün bu gündür canım kızım canım kızım. Ben yinede temkinliyim fazla samimi olmuyorum.
Evet evet şimdi hatırladım doğru geri pişman olmuşlardı yazmıştınız. Amaan temkinli olun gerçekten , biraz değişik bir ailesi var sevgilinizin. Anlaşılan tanıdıkları falan da değişik. Evlenmiş kızı, hala sizin peşinizde. Gizleyin profilinizi kimseyle de muhattap olmayın.

Evet evet şimdi hatırladım doğru geri pişman olmuşlardı yazmıştınız. Amaan temkinli olun gerçekten , biraz değişik bir ailesi var sevgilinizin. Anlaşılan tanıdıkları falan da değişik. Evlenmiş kızı hala sizin peşinizde. Gizleyin profilinizi kimseyle de muhattap olmayın.
Aman kimseyle kötü olmayalım mantığında insanlar. Bende tam aksine herkesle kötü olayım yeter ki benim hakkımda konuşamasınlar düşüncesindeyim. Erkek arkadaşımın ailem aramızda sorun çıkmasına sebep oluyor mesafe koyalım yinede ilişkimiz devam etsin sözüne güvendim. Şimdilik sorun çıkarmıyorlar ama sanırım o köye ve insanlara uzunca bir süre alışamayacağım.

Aman kimseyle kötü olmayalım mantığında insanlar. Bende tam aksine herkesle kötü olayım yeter ki benim hakkımda konuşamasınlar düşüncesindeyim. Erkek arkadaşımın ailem aramızda sorun çıkmasına sebep oluyor mesafe koyalım yinede ilişkimiz devam etsin sözüne güvendim. Şimdilik sorun çıkarmıyorlar ama sanırım o köye ve insanlara uzunca bir süre alışamayacağım.
Boşverin muhattap olmayın , gereksiz yere canınızı sıkmayın. Pek alisilacak bir köy değil ki ; kadinin evli kızı için bu şekilde konuşması , değişik insanlar Allah kolaylık versin.

Back
X