- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
Merhaba kk. Önceki konularımı okuyan bilir erkek arkadaşımın çiftçi olduğundan bahsetmiştim. Benden yaklaşık 2 yıl önce, işçi bulamadıkları bir dönemde köyden bir bayan ve kızını işe götürüyorlar. Bunun üzerine kızın annesi kv'yi sürekli kendi kızı ve erkek arkadaşımın aralarını yapmaları konusunda sıkıştırıyor. Kız aman aman güzel bir kız değil ama idare eder diye düşünüyorum. Bir dönem sormuştum neden olmadı diye, kız hakkında çok dedikodu çıktığını bu yüzden istemediklerini söylemişlerdi. Şuan kız evli. Erkek arkadaşımla olmayınca başka birine kaçmış ama bayağı uğraşmışlar yani. Annesi bir dönem beni arayıp bana "süprüntü" demişti. Çok hacıyla hocayla büyü ile uğraşan insanlar. Bu yüzden fazla bulaşmak istemiyorum o dönem ben kadına ağzının payını verdim, erkek arkadaşımda burda justtlovee ile uğraşırsanız bu işi mahkemede çözeriz diyerek konuyu kapattırdı. Hatta köyde kızım geri gelecek ve bu işi yapacağız dediği bile olmuş. Yani kızını şuan ki eşinden ayırıp erkek arkadaşımla evlendirecekmiş.
Buraya kadar tamam. Konu kapandı. Ben kadınla asla muhattap olmadım. Bir sosyal medya ağında öne çıkarma olayı var biliyorsunuz ki. Dolayısı ile fotoğraflarınıza kim bakmış görebiliyorsunuz. Kadın, eşi, kızı, oğlu sürekli profilimde. Hepsini engelledim. Bugün birde ne göreyim. Kızı benim hesabıma 3 4 arkadaşından daha bakmış. Sanırım kiminle buluşsa ilk işi telefonu eline alıp benim profilime girmek oluyor.
Deli oluyorum. Beni görünce asla çıt yok arkamdan bin türlü laf hep bi takip etme. Neden yani? Şöyle okkalı bir laf yazayımda onlarda görsün içim rahatlasın istiyorum. Insanlarda ahlak namına bir şey kalmamış..
Buraya kadar tamam. Konu kapandı. Ben kadınla asla muhattap olmadım. Bir sosyal medya ağında öne çıkarma olayı var biliyorsunuz ki. Dolayısı ile fotoğraflarınıza kim bakmış görebiliyorsunuz. Kadın, eşi, kızı, oğlu sürekli profilimde. Hepsini engelledim. Bugün birde ne göreyim. Kızı benim hesabıma 3 4 arkadaşından daha bakmış. Sanırım kiminle buluşsa ilk işi telefonu eline alıp benim profilime girmek oluyor.
Deli oluyorum. Beni görünce asla çıt yok arkamdan bin türlü laf hep bi takip etme. Neden yani? Şöyle okkalı bir laf yazayımda onlarda görsün içim rahatlasın istiyorum. Insanlarda ahlak namına bir şey kalmamış..