Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

çalışıyorum ortadan kaybolmadım işim yoğun. ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. adamı tanısaydınız ne demek istediğimiz anlardınız. ben konuşarak hata yaptığımı söylüyorum zaten ama konu o adam değil boşluğa düşmem neyin yanlış gittiği neden böyle olduğu. hiç güçlü değilmişim ondan ayrılma sebebim evli olduğumuz içindi başka bişey yoktu. 1 kere görüştüm 10 dk başka görşmem olmadı kendisiyle. iş için aradığında yavşak yavşak yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığı için iş hattından da engelledim. başta hiç yüz vermeyecektim.
bir kere hiç bir evli erkek bir kadına ben karımı seviyorum böyle devam edelim demez o kelimeyi bitirmek için söyler. adamın derdi bitirmek değil knuşuyoruz işte ne olacak oldu bende konuşmadım doğal olarak.

terkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.
Ama boşanmadı değil mi, avukat mavukat dava... hiç bunların konusu olmadı. Pisliğin önde gideni, hem evdekinden olmayayım hem de dışardakilerle gönlümü şenlendireyim. Siz bunlardan etkilenmişsiniz ama maalesef bugün siz yarın başka kadın. Size özel sanmayın, benim için her şeyi yapar, bugün arasam koşarak gelir... bugün gelir yarın da başkasına gider. Sevgiye aşka saygım var, hatta iki taraf da eşlerine itiraf edip düzgünce boşanıp evlenebilir ama bu adamın amacı sadece karısını aldatmak. Kocanızı sevmemeniz onu aldatma hakkını vermiyor. Fiziksel temas olmaması aldatmadınız sayılmıyor.

terkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.
Ahahahahahahah kiz cok komiksin estetik olmus ahahahaha az utanma olur insan da ya gercekten 😂

Kandil diye hak mı vermemiz gerekiyor. Allah ıslah etsin denir. Tövbe edip tekrar aynı hatayı yapmayın. Kimseyi aldatmayın.

bir kere hiç bir evli erkek bir kadına ben karımı seviyorum böyle devam edelim demez o kelimeyi bitirmek için söyler. adamın derdi bitirmek değil knuşuyoruz işte ne olacak oldu bende konuşmadım doğal olarak.
Ya he he 8 ayda cinsellik olmamissi mis git kendin gibi bir avareye anlat o yer

Catir catir aldatmissin iste Herif alacagini almis karisina dönmüs

konuşmayı kestim engelledim ama aklımdan atamadım. çıkmazlardayım .
Aklindan cikamiyor Ama sen terk ettin he oldu oldu

40 yaşında kocaman kadınsın, yeni yetme gibi öyle bir kez görüşmeyle kimse mecnun gibi dolanmaz, kafamdan atamıyorum çıkmazdayım terapiler falan görmez.

Adam üç çocuğum var, karımı seviyorum boşanmam ben böyle devam edelim dedi diye yavşaklığı bundan.

Eşine de dün konuyu açtın, o da tüm sakinliğiyle şartlarınızı kabul etti sus pus oldu oturuyor öylece yani.

Konuyu açar açmaz yok olmuşsunuz ortadan da ,siz şimdi neye panik oldunuz neye hayatınız sönecek bu kadar anlamadım , dimyata pirince diderken evdeki bulgurdan da oldum durumu mu, gelirseniz yazarsınız.
Yok kiz olur mu öyle sey herif bunun icin estetik olmus ben inandim 😂😂😂😂

çalışıyorum ortadan kaybolmadım işim yoğun. ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. adamı tanısaydınız ne demek istediğimiz anlardınız. ben konuşarak hata yaptığımı söylüyorum zaten ama konu o adam değil boşluğa düşmem neyin yanlış gittiği neden böyle olduğu. hiç güçlü değilmişim ondan ayrılma sebebim evli olduğumuz içindi başka bişey yoktu. 1 kere görüştüm 10 dk başka görşmem olmadı kendisiyle. iş için aradığında yavşak yavşak yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığı için iş hattından da engelledim. başta hiç yüz vermeyecektim.
Tamam eşinizinden doğru düzgün boşanın hatanızın bedelini ödeyin o zaman bir yetişkin olarak.

Eşinize anlattığınızda nasıl bu kadar makul karşıladı ve şartlarınızı kabul etti peki?

Der düzen bozmaya değer görmediler mi , evlenmeyi düşünmediler mi derler.

Ne estetiği ya altı üstü iki sevişip yallah edecek.
Yok öyle deme konu sahibinin askindan köpek olmus bu onun sümüklü burnunu begenmemis o da estetik yaptirmis lan ne asklar var be

Benim 15 senelik herif horluyor git yaptir diyorum yok ah ask 😂

Konunun kandille ilgisini anlamaya çalıştım ama bulamadım. Evlilik sizin evliliğiniz, siz affedecekseniz bizim cevabımınız ne önemi var gerçekten.

Kafamda kurma huyum yoktur ama Allah'a havale edilen biri sizinle oynamıştır yani bir şey yaşamışsınızdır da ediyorsunuzdur. Bir de neden o kadar karakterine sövdüğünüz insana hayır demek gibi bir seçenek varken mesajlarına izin verdiniz?

şimdi şuna bir açıklık getireyim herkes maşallah sütten çıkmış ak kaşık kimse kınadığını yaşamadan
Pardon ama bu tarzda konu açanların fix cümlesi. Kendinizi böyle mi teselli ediyorsunuz? Her kadın böyle mi sanıyorsunuz? Üzüleceksiniz ama kadınların büyük çoğunluğu böyle değil. Her insan hata yapar cümlesinde geçen ‘hata’ sizin yaptığınız şey olmuyor. Zira sizin yaptığınız hata değil, adını bilmiyorum.

Eğer bir kafa karışıklığı söz konusu olmuşsa bu evlilik zaten bitmiş, kağıt üzerinde de bitirin yolunuza bakın. Eşinize de kendinize de hayatı zehir etmeyin herkes mutlu olabileceği kişiler ile birlikte olsun.

Kocanızı aldatmış,büyük bir hevesle çıktığınız bu yolda ortada bırakılmış " yavşak" dediğiniz adamdan büyük ümitler besleyip hayal kırıklığına uğramışsınız.O zehir kana karıştı bir kere o adamda arayıp bulamadığınızı bu depresif halinizde başkasında arayacaksınız,çünkü eşinizi çoktan gözden çıkarmışsınız o sınır aşıldı.. Evde ilk kavga da ilk huzursuz anda gözünüz yine dışarda hayali mutluluk arayacak.Tavsiyem önce terapi alın,kendinizi bir toparlayın sonra eşinize hak ettiği yuvayı bulması için yol verin....

Back
X