Soyledigi sey?

Hiç normal bir şey değil bu çok üzülür sonunda hiç mi arkadaşı yok akıl verecek sizi anlamıyor zaten

Şu kadarını söyleyeyim şiddete eğilimim yok ama bu kızcağız benim kardeşim ya da kızım olsaydı aklı başına gelene kadar tepe aşağı asardım. Kendini mahvedecek haberi yok.

Şu kadarını söyleyeyim şiddete eğilimim yok ama bu kızcağız benim kardeşim ya da kızım olsaydı aklı başına gelene kadar tepe aşağı asardım. Kendini mahvedecek haberi yok.
Çok büyük sevgisizlik var insan önce kendini sevmeli.değersizlik,sevgisizlik arayışa sokmuş belliki.ama mahvedecek kendini

Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Bu bi tane kadının vücudu atıp salya akıta akıta yorum yapan değil mi?

Dalga geçmek amacıyla söylemiyorum fakat eğer konuların fake değilse zekanda gerilik olduğunu düşünüyorum sağlıklı bir birey değilsin. Bir insanın hedefi olur biraz sosyalleşir biraz çevre edinir senin tek hedefin erkek olması haline de üzüldüm ne diyeyim başa vurmuş....

Ay sen dalga geçiyorsun millet de sana ciddi ciddi cevap veriyor. Bu üye daha önce şikayet edildi mi bakıldı mı kadın mı diye bilen var mı?
Mune , ben de merak ettim bu konu sahibi daha önce şikayet edildi mi bazı konuları gerçekten fake gibi ya da dalga geçiyor gibi emin olamadım

Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince

Rainy sen gerçekten böyle erkekler çok konuşuyorsan hiç mi korkmuyorsun başıma sapık dadanır diye?

Ya siz çalışıyor musunuz? Ya da üniversite planı filan yok mu? En güzel eş ya üniversitede ya da işte bulunuyor.

Erkek diye diye öleceksin artık gerçekten senin konularının gerçek olduğuna inanmıyorum. Ve büyük bir zeka problemi olduğunu düşünüyorum bir kadın erkek diye kendini bu kadar ortaya atmaz. Acil psikolojik destek almalısın.

rainy senin aşka değil aslında arkadaşlığa ihtiyacın var önce sosyal hayatını düzenle bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…