Arkadasim yok olsada bu tarz seyleri konusamiyorumHiç normal bir şey değil bu çok üzülür sonunda hiç mi arkadaşı yok akıl verecek sizi anlamıyor zaten
Hiç normal bir şey değil bu çok üzülür sonunda hiç mi arkadaşı yok akıl verecek sizi anlamıyor zaten
Çok büyük sevgisizlik var insan önce kendini sevmeli.değersizlik,sevgisizlik arayışa sokmuş belliki.ama mahvedecek kendiniŞu kadarını söyleyeyim şiddete eğilimim yok ama bu kızcağız benim kardeşim ya da kızım olsaydı aklı başına gelene kadar tepe aşağı asardım. Kendini mahvedecek haberi yok.
Kaç yaşındasın neler yapıyorsun gün içinde.neden arkadaşın yok?Arkadasim yok olsada bu tarz seyleri konusamiyorum
Bu bi tane kadının vücudu atıp salya akıta akıta yorum yapan değil mi?Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
OBu bi tane kadının vücudu atıp salya akıta akıta yorum yapan değil mi?
Bi de bi şeyler olsun diye bekliyosun bununla yani. Ok.
Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Bütün erkekler instanın abidik gibidir yerlerinde bulduğun kör abazalardan oluşmuyor canımsu.Butun erkekler bakiyordur bence
Ay sen dalga geçiyorsun millet de sana ciddi ciddi cevap veriyor. Bu üye daha önce şikayet edildi mi bakıldı mı kadın mı diye bilen var mı?
Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Çok büyük sevgisizlik var insan önce kendini sevmeli.değersizlik,sevgisizlik arayışa sokmuş belliki.ama mahvedecek kendini
Herşey kendimizdeÖyle görünüyor. Sevgilisi olunca mutlu olacak zannediyor, keşke öyle olsa.
Onun kabaligi.O utansın.Baska biri çıkar elbet.Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Rainyy bıkmadın mı kız. Yeter.Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Erkek diye diye öleceksin artık gerçekten senin konularının gerçek olduğuna inanmıyorum. Ve büyük bir zeka problemi olduğunu düşünüyorum bir kadın erkek diye kendini bu kadar ortaya atmaz. Acil psikolojik destek almalısın.Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?