Evet haklisinrainy senin aşka değil aslında arkadaşlığa ihtiyacın var önce sosyal hayatını düzenle bence..
Tatlım biliyosun seni severim ama değmeyecek erkeklerle uğraşmaya devam ediyosun üzülüyorum vallaBir Eylul Aksami canim neden begenmedim attin
Evet canim dogru diyorsunTatlım biliyosun seni severim ama değmeyecek erkeklerle uğraşmaya devam ediyosun üzülüyorum valla
Aynen cok istekli oldugum icin kaciyorda olabilirlerRainy tanistigin adamlara ilk dakikadan sevgili olma muhabbeti mi aciyorsun da konu buralara geliyor? Her tanistigin kisiye potansiyel sevgili gozuyle baktigin surece senden kosarak uzaklasmaya devam edecekler.
Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Aynen cok istekli oldugum icin kaciyorda olabilirler
İşine gelmeyen cevaplara yorum yazmıyor daha doğrusu doğruyu söyleyenlereBen sorduğum soruya cevap alamadım. Ana babanız demiyor mu sen napıyorsun tüm gün diye?
GKafa buluyor bence de. Bu zekanın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
chemist0 Sizde begenmissiniz
İşine gelmeyen cevaplara yorum yazmıyor daha doğrusu doğruyu söyleyenlere
Allahını seviyosan yelken açma en azından sosyal medyadan açma bu yelkeniKizlar adini bile unuttum yeni aska yelken acma zamani
Ya keklemekle alakasi yok olan seyleri anlattimzeki oldugunu düşündüğüm için yavrucum.. bence bazen bizi kekliyosun sen
Ayip oluyor amaarkadaşımın dişi bir kedisi vardı. malum dönemde apartmanı inletirdi. Arkadaşın babası dayanamamış en son "sal şunu bahçeye, ne ... yiyecekse yesin dönsün. başımız şişti" demiş.
kıssadan hisse.
Ayip oluyor ama
Ay ne güzel tanımladınızarkadaşımın dişi bir kedisi vardı. malum dönemde apartmanı inletirdi. Arkadaşın babası dayanamamış en son "sal şunu bahçeye, ne ... yiyecekse yesin dönsün. başımız şişti" demiş.
kıssadan hisse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?