Yok instadan atmis bana kiz elbise giyinmisHangisi bu cinsi sapık mı? Ablacım adam izinsiz gçrüntü çekip yayıyor, yaptığı suç adam resmen sapık insan iş arkadaşının resmini işyerinde çeker mi? Senin yerinde olsam fotoğrafı alırdım, sahibine ulaştırırdım sapık var fotonu çekmiş dikkatli ol derdim.
Yok instadan atmis bana kiz elbise giyinmis
Butun erkekler bakiyordur benceNe fark eder yahu, adam isarkadasini dikizliyor. Su toplumda kadinlara taciz daha ne kadar devam edecek bilmiyorum, huzurla calismaya bile yer yok
Ay sen dalga geçiyorsun millet de sana ciddi ciddi cevap veriyor. Bu üye daha önce şikayet edildi mi bakıldı mı kadın mı diye bilen var mı?Butun erkekler bakiyordur bence
Kizlar dunki kisi bana benim arkadasim var aramizda bir sey olabilir falan dedi ben bosa ugrasiyorum galiba kimse istemiyor beni. Zoruma gitti. Kiz falan diyince
Ay sen dalga geçiyorsun millet de sana ciddi ciddi cevap veriyor. Bu üye daha önce şikayet edildi mi bakıldı mı kadın mı diye bilen var mı?
Neden sordunuzSiz anne babanızla mı yaşıyorsunuz?
Inanmiyorsan yorumda yazmaKafa buluyor bence de. Bu zekanın gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Neden sordunuz
Evet canim sen hakli ciktinRainyy sana engeli bas demiştim. Daha çok üzülürsün böyle giderse
Evet canim sen hakli ciktin
Ben tum gun birileriyle tanismiyorum nasil herkes sevgilisyle konusuyor bende okadar muhabbet kuruyorumBen sorduğum soruya cevap alamadım. Ana babanız demiyor mu sen napıyorsun tüm gün diye?
Ben tum gun birileriyle tanismiyorum nasil herkes sevgilisyle konusuyor bende okadar muhabbet kuruyorum
Yok birakicam uygulamayi sildimSorun şu ki sizin sevgiliniz yok olsaydı eğer kadın erkek ilişkilerinin böyle oluşamayacağını bilirdiniz.
Sağdan soldan saçma sapan abazanlar var saçma sapan sitelerde. Son 1 haftadır 5 kişiyi geçtiniz sanırım. Nereye kadar böyle?
Hiç normal bir şey değil bu çok üzülür sonunda hiç mi arkadaşı yok akıl verecek sizi anlamıyor zatenSorun şu ki sizin sevgiliniz yok olsaydı eğer kadın erkek ilişkilerinin böyle oluşamayacağını bilirdiniz.
Sağdan soldan saçma sapan abazanlar var saçma sapan sitelerde. Son 1 haftadır 5 kişiyi geçtiniz sanırım. Nereye kadar böyle?
Yok birakicam uygulamayi sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?