- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası olayın gidişatından ben alınmış olabileceğini düşündüm. Yanılmış ta olabilirim tabii:)Şaşıp kaldım yorumlara.
Yengenin yapmadığı seylerin ihtimalleri sıralanıyor. Yahu belki işi çıktı, sonra da unuttu. Her şeyin altında bir şey arayanlara sinir olduğunu söyleyip mesaja cevap vermemesinin altında şu olabilir diye yorum yazıyorlar :)
Yani ola da bilir olmaya da bilir. Alınsa ortaya çıkar zaten. Size yapılan yorumlara çok şaşırdım gerçektenAçıkçası olayın gidişatından ben alınmış olabileceğini düşündüm. Yanılmış ta olabilirim tabii:)
Size kelek kalmışsın dememiş ki, bahçe zeminine demiş. Neden alınırdınız buna? Kusura bakmayın, merak ettim o yüzden soruyorum.bahçesi olmayan bir yazlık hiç görmedim, yazlıklarının bahçesi olduğunu bilmiyordum demenize şaşırdım açıkçası. alıngan bi yapım olduğu için söylüyorum, ben de bahçeme kelek kalmış çim ekin falan dediğinizi duysam ben de alınırdım ama öyle içeri gidip telefona çıkmamazlık, mesaja cevap vermemezlik yapacak kadar da abartılı bi durum yok. kafaya takacağınız bi şey değil. kötü niyetle söylememişsiniz sonuçta
yaa eviniz de ne güzelmiş güle güle oturun ama bahçe biraz kır kalmış sanki dese, önce iyi dilekleri söyleyip sonra öneri olarak söylese hiçbir şekilde alınmam. ama konu ne olursa olsun insanlar önce eksikleri söyleyince kusur buluyormış gibi geliyor. dediğim gibi bu biraz da benim yapımla alakalı hassas ve alıngan bi yapım varSize kelek kalmışsın dememiş ki, bahçe zeminine demiş. Neden alınırdınız buna? Kusura bakmayın, merak ettim o yüzden soruyorum.
Yok sanmam. Çok öyle birbirimize gidip gelme yok bizde. Kırk yılın sırtı.Bende alıngan bir insanımdır ama sizin söylediğiniz sözde bir sorun yok,alınacak bir şey yok.Yanlış anlamayın ama yengeniz yazlıkta misafir istemediği için,sürekli gelmemeniz için böyle bir bahane bulmuş olabilir mi ?
Aldıkları ev ile ilgili defalarca güzel şeyler söyledim zaten. Ama bazen insan spontan ilk aklına geleni söyleyebiliyor işte böyle. Bahçede böyle oldu.yaa eviniz de ne güzelmiş güle güle oturun ama bahçe biraz kır kalmış sanki dese, önce iyi dilekleri söyleyip sonra öneri olarak söylese hiçbir şekilde alınmam. ama konu ne olursa olsun insanlar önce eksikleri söyleyince kusur buluyormış gibi geliyor. dediğim gibi bu biraz da benim yapımla alakalı hassas ve alıngan bi yapım var
Galiba. Öyle gibi de duruyor.Kıskanıp da moral bozmaya çalışanlar gibi olmuş biraz
Yenfwyke yok öyle bir ilişki tarzımız. Birbirimize laf sokmayız hiç. Abim matrak adamdır. Biz konuşuruz öyle. O takılmadı zaten. Kendisi de öyle konuşur. Muhabbeti de sever.Mesela benim görümcelerden biri bunu yapsa kızardım. Cünkü benim görümceler benim gözümün üstündeki kaşima bile mana verirler. Yani karsinizdaki insanla şimdiki zamana olan iletişiminiz etkili. Eger normalde birnirinize laf sokmali tartismali bir iliskiniz yoksa ben alinmazdim. Ama şunuda söyliyim ben olsam erkek kardesimle kelek falan tarz bir konuşma yapmazdim , hayirli olsun der geçerim gereksiz muhabbete girmezdim.
Yenfwyke yok öyle bir ilişki tarzımız. Birbirimize laf sokmayız hiç. Abim matrak adamdır. Biz konuşuruz öyle. O takılmadı zaten. Kendisi de öyle konuşur. Muhabbeti de sever.