Söylediğimde sizce ne var?

Bana biraz fazla kafanızda kurmuşsunuz gibi geldi. Yani kadının işi vardır, keyfi yoktur, konuşası yoktur. Her şey sizinle alakalı değil ya. Ha diyorsanız, bu kadın bana hep alınganlık yapıyor, evveliyatı var, onu da çok takmamak lazım, demek ki arada gelip gidiyorlar. Ek olarak; insanlara yeni ev aldıklarında güle güle oturun denir ya, siz niye ekip biçmeye taktınız? =)) Hadi abinize şaka dediniz, kadına da ekmeli biçmeli mesaj atmışsınız. Belki kadın böyle yönlendirmeli laflardan hoşlanmıyor, ona ayar oldu. Olabilir yani.
Konu bahçeydi ondan. Evi daha önce hayırlı etmiştim. Evet mesaj gereksizdi kabul ediyorum. O biraz nabız yoklama amaçlıydı :)

Bence söylediğinizde bir şey yok. Buna alınıyorsa bırakın, alınsın.

Aşırı alıngan insanları pek sevmem, çevresindekilere hayatı zorlaştırırlar çünkü.

İşi vardır ? Niye alındığını düşündünüz ki? Yoksa alınmasını gerektirecek başka şeyler de mi söylediniz

İşi vardır ? Niye alındığını düşündünüz ki? Yoksa alınmasını gerektirecek başka şeyler de mi söylediniz
Yok hayır söylediğim herşey anlattığım kadar. Tavrından dolayı alındığını düşündüm. Ben onun tavrından çok kendimi sorguladım aslında. Yanlış hoş olmayan birsey mi dedim diye.

Back
X