- 21 Aralık 2016
- 252
- 159
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
İyi akşamlar kk üyeleri. 5 yıllık bir ilişkim var. Annem biliyordu babam bugün öğrendi. İşte her şeyini sormaya başladı. Ben 23 yaşıma gireceğim şubat ın 2. Haftası. Ünv geçen yıl bitti. Biteliden beri kaç kişi arayıp istemeye gelmek istediğini belirtti. Eve gelenler oldu. Ben hepsini reddettim. konuştuğum var dedim açıkladım bu akşam. Neyse babam lar tanımak istedi aiesini. Ben gülerek anlattım biraz. Böyle bir konu hiç babamla konuşmamıştım o da gülünce ciddiyetimi anlamadı sanırım ben de annesi arasın konuşsun isterseniz annemle dedim. Neyse ben erkek arkadaşıma söyledim o da siz arasınız olur mu annem çekiniyor hiç tanımadığı için dedi. Olmaz öyle şey dedim babam kızı zorla veriyor gibi niye biz arayalım dedi. O da annesini aradı yüz yüze görüşelim demiş Telefon da konuşmayslım demiş. Kızlar ne olacakki telefonda arasa? Arkadaşlarımın 2 yıllık ilişkisi varken aileler tanışıyor benim 5 yıl oldu kendimi cidden kötü hissediyorum artık. Daha sonra ailen mi istemiyor beni dedim ben istedikten sonra onlara ne dedi. Bu cevabı evet ailem istemiyor ama ben istiyorum mu? Erkek arkadaşımı tanıyorum ama ailesini tanımıyorum bizden uzakta oturuyorlar biz istanbul onlar karadeniz de. Bir yandan ailem bir yandan onlar kafam allak bullak