Söylediklerine inansan mı, inanmasam mı? Bır türlü karar veremedım?

sende yap bakalım aynı şeyi ,görüncede ''aahh hayatım ,sorma bizim ayşe 'nin kocası prostat olmuş -mantarı azmış bende ona uygun bir bey bakınıyorum ,ne yaparsın ,yazık '' deyiverirsin ...kaydirigubbakcemile4

kendi suçunu,suçu kadar ağır bir bahane uydurabilen ender ahmaklardanmış...
bişey yapacak ama onu da eline gözüne bulaştırmış ...
temkinli ol...

arkadaslar esımı bılgısayarda bayan arkadas ararken yakaladım
cevabı kendım ıcın degıl ısyerındekı arkadasa arıyorum esı hamıleymıs onun
ıcın cocuk cok rıca etmıs de efendım bende yedım yaaaa

offf ben degılım dıyor dıyelım kı o degıl ben hamıle oldugumda da aynı seyı ya yaparsa
offf offf dun aksamdan berı konusmuyorum o da konusmuyor ne yapmam lazım ınanmak ıstıyorum ama ???*
inanma bence.
Ya sen evli bi arkadaşın için internette arkadaş arar mısın?

offf ben degılım dıyor dıyelım kı o degıl ben hamıle oldugumda da aynı seyı ya yaparsa
offf offf dun aksamdan berı konusmuyorum o da konusmuyor ne yapmam lazım ınanmak ıstıyorum ama ???*

Yok artık daha neler eşiniz arkadaşına kadın arıyor birde hiç çekinmeden ....
O kişi çıksın arasın o zaman kendisi bu kadar meraklıysa kadınlara ...

yuh!! adamın eşi hamile diye kadın arıyor, bunu da eşinize mi yaptırıyor. bulduğu bahane bile çok adice.... sevdiğin için inanmak istiyorsun ama inanılacak bir yanı yok yani...

sen o adamla konuşmaya git olurda adamı uyarmışsa karınla konuşaşacağım falan de adam bül bül gibi öter eşinin uydurmasıysa bencede uydurma zaten

sende yap bakalım aynı şeyi ,görüncede ''aahh hayatım ,sorma bizim ayşe 'nin kocası prostat olmuş -mantarı azmış bende ona uygun bir bey bakınıyorum ,ne yaparsın ,yazık '' deyiverirsin ...kaydirigubbakcemile4

kendi suçunu,suçu kadar ağır bir bahane uydurabilen ender ahmaklardanmış...
bişey yapacak ama onu da eline gözüne bulaştırmış ...
temkinli ol...

güldürdün beni kız prostat falan he sempatiksalakcinni:roflol:

konuşmuyor demek hem suçlu hem güçlü tabii..koca bir yalan söyledikleri boşuna inandırmaya çalışma eğer bunu geçiştirip üstünü kapatırsan devamı gelecek neler okuyoruz burda..boşanacağım diye tehdit falan etme sessiz sedasız evden ayrıl telefonlarına falan çıkma ailenede biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var de sürünsün bu arada cindsel hayatınızda bir sorun monotonluk vs var mı

pes. özürü kabahatinden büyük. zaten kimse buna inanmazda. çok komik ya. çocuk sanıyor galiba karşısındakini.
hadi diyelim öyle ki değil yani ama öyle olsun,
ya ayıp değilmi yaptığı ,her hamile olanın eşi kadınmı arayacak. ne büyük ahlaksızlık. vede eşiniz bu ahlaksızlığı yapmasına yardım edecek adamın. ve oda ahlaksızlık yapacak.. valla kusura bakmayın da ben olsam feci çıngar çıkarmıştıım o evde.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana hiç inandırıcı gelmedi basit yalanlar
o face hesabı benim değil arkadasımın
o maili ben atmadım arkadasım attı gibi
bu işi peşini bırakmayın

canım öyle deme buna o kadar çok inanan varki bu dünyada. saymakla bitmez. böyle inananların sayısı çok oldukça , erkekler bunu yapmaya ve böyle yalanlar uydurmaya daha çooookkkkkk devam edeceklerdir:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
bana hiç inandırıcı gelmedi basit yalanlar
o face hesabı benim değil arkadasımın
o maili ben atmadım arkadasım attı gibi
bu işi peşini bırakmayın

erkek beyni bu kadar çalışıyo işte kuzum
bari daha mantıklı yalanlar söyle
bugün arkadaşım için arıyorum der
yarın bi kadın mesaj atar
yanlışlıkla arkadaş atmış der
başka kadınla düşer kalkar
sadece arkadaştık der
siz siz olun sakın inanmayın
bu işin de peşini bırakmayın

Hadi arkadaşı için atmış olsun böyle bir işe alet olması bile güven kırıcı.Allah yardımcın olsun ne denir bilmiyorum.

Her eşi hamile olan arkadaş arasaydı...
Yalanı kabahatinden büyük eşinizin..
Kendini ne duruma sokmuş..

ya ıste dıyorum ya bugun arkadasına arayan yarın ben hamıle oldugum dada aynı seyı yapmaz mı ya
nasıl guvenecegım bundan sonra ona

eşin saçmasapan bir yalan uydurmuş ve senin buna inanmanı bekliyor.

tavsiye:

bu konuda eşinle hiç kavga edip yüz göz olma.
eşine şüphelerini yansıtma ve eşinle hiçbir şey olmamış gibi normal davran.
ve onun billgisayarını telefonunu işte nasıl takip edersen et delil toplamaya çalış bir süre takip et
duruma göre karar verirsin ne yapacağını.
şimdi erken.

öyle düşünen bir arkadaşı varsa onunla arkadaşlık etmesi bile yanlışken onun suçuna ortak olmasıda yanlış bence ama her insanın kişiliği farklıdır bu tür ince detayları düşünemeyen bir eşiniz olabilir iyi niyetli olabilir bu iyi niyeti tabiri caizse halk arasındaki saf olması hep kendine zarar verir öyle bir durum oalbilir tanımadan insanları yorum yapmak işime gelmiyor pek en iyi siz tanırsınız eşinizi doğrumu söylüyor yalanmı pişmanmı değilmi siz karar verirsiniz en iyi şekilde

diyelim ki dogru soyluyor o zaman esiniz AHLAKSIZ ve terbiyesizmis

ama buyuk ihtimal yalan soyluyo bu kadar olmaz pes dogrusu.. hic surat asmalarina kanmayin

Ben büyük konuşmayayım ama ayrılırdım herhalde.Çok hassasım bu konularda.Ben onun için çile çekeyim.Gençliğim çürüsün herşeyden vazgeçeyim o .Allah yaşatmasın.Sana da sabır mantık versin canım hakkında hayırlı olana karar verirsin inşallah

Biri bana gelip ki arkadaşım bile olsa "bana kadın bul , erkek bul internetten " dese ben bilmemne miyim diye önce suratına tükürür sonra bir daha arkadaşlık bile etmem.Ayrıca kadın ya da erkek internetten nerede bulunur ki? Bu olay doğru bile olsa bu kişi , eşinizin bu işlerden anladığını, orda burda belki birşeyler araştırdığını bulduğunu bildiği için gidip danışmış olabilir.
Ben inanmazdım ki inanmadım da.Hem tamamen bu olay doğru bile olsa evli olan üstelik eşi hamile olan bir adama kadın ayarlamak (ne kadar çirkin bir laf oldu) için internette araştırmalar yapıp, kadın bulmaya çalışan bir adamın evliliğe, sadakata bakış açısı ne kadar doğru olabilir ki?
Yalansa ki bence yalan, tamamen kişiliksiz bir hareket.
Arkadaşına iyi niyetli bir biçimde kadın arıyorsa, bu daha da kişiliksiz bir hareket.

Son düzenleme:
ya ıste dıyorum ya bugun arkadasına arayan yarın ben hamıle oldugum dada aynı seyı yapmaz mı ya
nasıl guvenecegım bundan sonra ona

Kimin başına ne zaman ne geleceğini kimse bilemez...

Kesinlikle aldatılmam diyen mutlaka aldatılır.

Aldatılmam kocam benden başkasını görmez diyerek ahkam kesenler de gün gelir beterini yaşar.:delphin:

Benim başımdan da yaklaşık bu tarz bir olay geçti mesela yakın zamanda.

Ben de aradaki kadınla görüştüm eşimle yüzleştirdim .Kadın eşime karşı boş değilmiş,ama eşinden gelen hiçbirşey olmadı hatta ben duygularımı anlattıkça o bana sana olan sevgisinden bahsederdi uyuz olurdum bile dedi düşün artık.

Bana gülenleri,mutsuzluğumdan mutluluk çıkaranlara o kadar beddua ettim ki anlatamam.

İnanıyorum daha beterini yaşayacaklarını :Saruboceq:

Siz de kafanızı daha fazla bulandırmayın bence.

Dediğim gibi kısa zamanda yüzleşin aradaki kişiyle.Herşey çıksın açığa.

Back
X