insanlar hata yapar.internet bu hataları yapmak için çok rahat bir yer.kocalarından güzel laflar duymayan,ilgi görmeyen kadınlar oyun sitelerinde edebiyat şiir vb. sitelerde erkeklerle masum olduğunu iddia ederek sohbetler yapıyorlar.evli kadınların evli erkklerden daha aldatmaya meyilli olduğunu biliyorsunuzdur. sadece biz kadınların genl olarak erkekler kadar çevresi yok ve korkularımız ve ayıplarımız var. inanın erkekler kadar bize müsade edilse boynuzlanmayan erkek kalmaz:) ki bu sayı şuan bile fazlasıyla arttı.
ama bunlar çok çirkin ortada bir evlilik var.birbirimize güven duymalıyız.ve bir olay olduğunda abuk bile olsa verilen cevabı dinlemeliyiz.bu kocanızı başkasıyla yatakta yakalamaya benzemiyor.elbette aldatma kesinleştiğinde ilşkiler eskisi gibi olmaz bitirmek en doğrusu ama bu gibi durumlarda evliliklere şans vermek en doğrusu.bunu ben söylemiyorum uzmanlar söylüyor.
biz kadınlar da yaparız öylemi.
siz ve sizin gibi düşünen kadınlar yapar demekki,ama ben ve benim gibi düşünenler ,sevdiğine sadıktır. istatistik çıkarmış gibisiniz:)
herkese sordunuz mu. bütün dünyadaki kadınlara tek tek:))
ayıp herkesin ayıbı. ahlak herkesin ahlakı. hem erkeğin hemde kadının. kadınlar ahlaklıda erkekler değilmi.
geçiniz, Allahaşkına.güven duymak .
neye güven. karısına yakanınca erkek arkadaşıma p.... lik yapıyorum demeye getiren, hamile karısına metres ya da kadın buluyorum demeye getiren ,erkeğe mi güven.
hadi gerçekten bunu yapıyordu. diğer şahıs eşinin zevkine pek güveniyordu ki ondan istedi.
yersek tabii:)
bu yaptığı, hangi ahlaka sığar. benim kocam karnında çocuğunu taşıyan karısı varken bir adama kadın ayarlayacak ha.
bu yapılan bana göre aldatma kadar ahlaksız bir harekettir. acımasız,ahlaksız,iğrenç ötesi. ben adamı şöyle bir kapıya doğru yolcu ederdim.geri dönmemek üzere.
abuk bile olsa dinleyelim ha. yani aptalı oynayalım ,safı oynayalım.
başka:)